اين آقا همه رو دوست داره و باهمه هم رفيقه ولي خب به هيچ كي بدون اصلاحات اجازه اكران نميده...........
ديشب جيراني بنده خدا سرما خورده بود چه زجري ميكشيد سر اجرا....
اين آقا همه رو دوست داره و باهمه هم رفيقه ولي خب به هيچ كي بدون اصلاحات اجازه اكران نميده...........
ديشب جيراني بنده خدا سرما خورده بود چه زجري ميكشيد سر اجرا....
دیروز فراستی رو سینما گلخانه آوردن .
ازش پرسیدن بزرگترین انتقادت از خودت چیه ؟
گفت : خیلی ملاحظه گر هستم ! و تو نقدهام مراعات می کنم ! باید نقدهام تندتر باشه و نترسم .
بعدشم گفت بعد از انتقادهایی که در زمان جشنواره فجر روی فیلم ها میکرد بهش خیلی حمله کردن و مجبور شد چند هفته برنامه نیاد !
فراستی در مورد سئوالی که مجری ازش پرسید که بدترین فیلم رو نام ببر گفت:خیلی زیاد و بعد از کمی مکث گفت یه حبه قند!
چه قدر از حرف های مریلا زارعی تو برنامه 7 امشب، خوشم اومد.
خیلی خوب درباره ماجرای نصرتی حرف زد و توهین اون کارگردان اسمش رو نیار به زنان هنرپیشه رو خیلی بدتر از اون دونست.
واقعا دمش گرم
اون کارگردانی که مریلا زارعی از انتقاد کرد کیه؟ چی گفته؟
فرجالله سلحشور ...
کارگردان یوسف پیامبر ...
سینمای ایران رو به فاحشه خونه تعبیر کرده و گفته وقتی سینمامون پر شده از فاحشهها، باید هم فاحشهی بینالمللی (آنجلینا جولی) وارد کنیم !
ترانه علیدوستی، هانیه توسلی، نگار جواهریان، باران کوثری و یکی دو نفر دیگه هم بیانیه دادن که شمایی که فکر میکنی سینما فاحشه خونه است، بذار از این سینما برو، خیال خودت رو راحت کن ...
س.ل.حشور سینمای ایران رو ف.اح.ش.ه خونه و زنان هنرپیشه رو ف.اح.ش.ه خوانده بود
جیرانی بازم سوتی دادها
البته سوتی که نه
ولی هنوز دوربین نیومده بود خیلی باحال داشت حرف میزد ها![]()
بچه ها دیشب فراستی تو نقد سعادت آباد چی گفت؟
من تا ته مهناز افشار بیدار بودم بعد دیگه رفتم خوابیدم.
برای این نماینده ها هم یکی مثل عادل لازمه که نترسه و بهشون رو نده.
جیرانی تلاش زیادی میکرد که رسایی ناراحت نشه،هم دیشب هم هفته پیش که مهمان بود!
دوست عزيز مقايسه عادل با فريدون جيراني به نظر من اصلا درست نيست به دليل اينكه ما مظلوم تر از جامعه سينمايي كشور نداريم اگه اين بنده خدا مثل عادل باشه راحت با يه سفارش از بالا فريدون جيراني ممنوع الكار ميشه برنامه هفت هم تعطيل ميشه هيچ مي هم صداش در نمياد يا اگزم در بياد به جايي نميرسه.
اما درباره گفته آقاي سلحشور:
من به شخصه اصلا ايشون رو به عنوان كارگردان قبول ندارم و به جز سرياله اصحاب كهف ديگه كار به درد بخوري نداره البته همين اصحاب كهف هم از يه تيم حرفه اي برخوردار بود كه اون در اومد.
اما اگه به عنوان يه بي طرف بخوام به اين قضيه نگاه كنم نه صحبت هاي ايشون رو محكوم ميكنم و نه تائيد.
به هر حال اونايي كه سر و كاري باسينما دارن ميدونن كه سينماي ما خالي از اين صحبت ها نيست ولي اين داستان به يه سري آدم بازيگر نما و مشكل دار برميگرده كه دليل عقب موندگي سينماي ما هم به نظرم همين افراد هستند.
اما اينكه آقاي سلحشور اين موضوع رو مطرح كرده و اونو به همه بازيگران زن سينماي ما نسبت داده به نظرم كار بسيار بسيار زشتيه... و همه هم با اين حرف من موافقن.
والبته به نظر من ايشون اصلا از سينماي هاليوود وطرز ساخت فيلمهاش سر در نميارن كه به آنجلينا جولي اين نسبت رو دادن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)