سلام . در صورت هرگونه استفاده از پورتهای Usb = دستگاه هر چند دقیقه ویا شاید هم چند ثانیه ! یکبار هنگ میکنه
سلام . در صورت هرگونه استفاده از پورتهای Usb = دستگاه هر چند دقیقه ویا شاید هم چند ثانیه ! یکبار هنگ میکنه
با سلام
نسخه 86 برای مدلهای 83 و 83D و 90 و 20 منتشر گردید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
روی سایت که هنوز آخرین نسخه 83 و به تاریخ حدود 3 ماه قبل است !!!
لطفا مشخص فرمایید نسخه جدید 86 را کجای سایت گذاشته اید .
با سلام
نسخه 88 برای مدلهای 83, 83D,90 ,20 منتشر گردید.
به وب سایتقسمت پشتیبانی مراجعه نمایید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
لطفا فایل بازدید آخرین تغییرات انجام شده بر روی نسخه 88 را نیز روی سایت قرار دهید .
لینک بازدید آخرین تغییرات خراب است ، لطفا بررسی فرمایید . با تشکر
عید مبعث رسول گرامی اسلام حضرت محمد (ص) بر همگان مبارک باد .
پخش شبکه ifilm بر روی شبکه دیجیتال از ساعاتی قبل آغاز شد .
سلام . از کجا بفهمیم که چه تغییراتی و چه اصلاحاتی در نسخه های جدیدتر نرم افزار اعمال شده ؟ changelog . این قسمت در سایت کار نمیکنه .
نسخه 86 پر از ایراد بود بخصوص در قسمت تلویزیون دیجیتال و = هنگ های مداوم و متوالی . نصف روز هم نتونستم با اون کار کنم . .نسخه 88 راهم باید امتحان کرد و دید اصلاحی صورت گرفته ؟ . امید به اینکه با نرم افزارهای جدیدتر مشکل تلویزیون دیجیتال حل بشه . با تشکر
Last edited by Helloween; 13-07-2011 at 05:46.
من که برگشتم به نسخه 55 وخیلی عالی کارمیکنه بدونه کوچکترین هنگی .
سلام دوستان
چند وقتیه خبری نیست. انگار سوت و کور شده! اگر اخبار جدیدی دارید لطفا اطلاع رسانی کنید. ضمنا نسخه ورژن 90 در سایت اصلی ارائه شده، از نمایندگی محترم مارت رایانه می خوام ضمن بررسی و اعلام نظر، نسخه ساپورت شده برای شبکه های ایران را در سایت خود قرار بده. لازم به ذکر است قرار بود شرکت مارت آخرین تغییرات ورژن های ارائه شده را در سایت قرار بده، ظاهرا لینک غیر فعاله!!!
سلام دوستان . من میخوام Novatron NTR 83 را بخرم و چه مشکل هایی داره ؟ زیرنویس را راحت پخش میکنه ؟ با فایل های با بیت ریت بالا مشکلی نداره ؟ همه فرمت هارو بدون مشکل پخش میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)