کدوم کانال بازی ها را با گزارش انگلیسی پخش میکنه؟![]()
کدوم کانال بازی ها را با گزارش انگلیسی پخش میکنه؟![]()
سلام دوستان با یه بازی نمیشه قطعا گفت که فوتبال ایران چقدر قدرت داره و یا اصلا قدرت داره؟
من توی 20 سال عمری که از خدا گرفتم نتیجه ای که از فوقبال ایران گرفتم اینه که یه بازی خیلی عالی بازی میکنن بازی دیگه اونقدر بد بازی میکنن که حالم به هم میخوره
ایران واقعا امسال تو هافبک و حمله مشکلی نداره . فقط دفاع و دروازه سوتی اند .
لطفا به این لینکها سر بزنید و حال این عربهای کثیف رو بگیرید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان منظورت اینه که تو بازی قبلی خیلی عالی بود؟؟؟؟!!!!!!!!
بابا دفاع تیم خیلی درزه. اون عقیلی که همش عشق دریبل داره اون هم از وضع نصرتی که همیشه خرابکاری میکنه. از انصاف نگزریم. موقعیت های عراق خیلی بیشتر بود. ولی به مربیش باخت. نیمه اول 10 دقیقۀ اول تیم ما افتضاح بود و 20-25 دقیقه آخر نسبتاً خوب بود. نیمه دوم هم که انصافاً تا 20 دقیقه عراق خیلی سر تر بود و فقط 15 دقیقۀ آخر تیم ما حمله کرد و اون هم به خاطر تعویض های خوب اما دیر هنگام بود. حالا باز هم فکر میکنی خیلی عالی بود؟؟؟!! این که تیم های دیگه دارن گند میزنن دلیل نمیشه بگیم تیم ما عالی بود.
دوست عزیز فکر میکنم کانال 10 الجزیره اسپورت به صورت فری داره پخش میکنه
ضمنا بسی حال کردیم با حذف عربستان
ژاپن همه که نیمه اول رو برد !![]()
آقا این سیّد بزرگوار جلال(رفیقیت با هم؟) مو کاشته ! خفن تابلوه! شما قبلن یک بار به سری که تازه مو کاشته باشه نگاه کرده باشی متوجّه میشی! چیز بدی نیست که دفاع میکنی!
حالا فکر نکنی خودم مو کاشتم فهمیدم! موهای خودم مثل گرگه!
مگه کانال 10 الجزیره فری شده؟
ای جیگرم خنک شد از حذف عربستان بد جور![]()
دوستان به نظرتون آفساید نبود.
مشخص نبود ژاپنی توپ رو زد یا سوریه ای
عجب بد شانس هستند داورهای ایرانی
عجب بازیی شده
منکه میگم افساید بود
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
لول
واقعا بد شانسن
پنالتی برای ژابن
پنالتی بود؟؟
گل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)