تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 82 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 818

نام تاپيک: Gears of War 3

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب دیگه کل بازی رو جویدم
    نقد کوچولوی بازی رو میذارم تا دوستان بخونن و بیشتر با بازی آشنا شن:

داستان : 9/10

برای اولین بار در سری بازی gears با قسمت داستانی موجه هستیم که دیگه ضعیف نیست و اتفاقا خیلی هم خوب کار شده......سازندگان بازی به خوبی مهمترین ضعف بازی نسبت به شماره قبل رو جبران کردن و تونستن بخش داستانی منسجمی بسازن .
    بازی صحنه های احساسی نسبتا خوبی داره و دیالوگای خوبی هم رد و بدل میشه و کات سنس های بازی مهم هستن و خوب کار شدن .
    بازی کردن و انجام یک ماموریت از دید دو تیم مختلف هم از زیبایی های بخش داستانی هست و البته وجود لمبنت ها که تنوع خیلی خوبی به بازی داده و البته لوکیشن های مختلف و مناسب بازی هم که به لطف داستان خوب در بازی گنجونده شدن قابل تقدیره... .
    البته داستان بازی در سبک خودش بهترین نیست(یعنی در حد halflife 2 یا بایوشاک و ...نیست)ولی خیلی خوب.. .

خود موضوع رو هم توضیح نمیدم چون حتما اکثر دوستان میدونن و یا خواهند دونست.

گیم پلی : 10/10

گیم پلی نسخه 3 =gears of war های قبلی + سرعت دو برابر + تجهیزات دو برابر + خشونت چند برابر

اضافه شدن خرواری از سلاح ها و امکانات و موجودات جدید خیلی خیلی به نو شدن گیم پلی کمک کردن.......هر اسلحه execution مخصوص به خود رو داره و هر کدومشون کاربرد خاص و جالبی دارن .(البته اگه فقط قسمت داستانی رو بازی کنید مطمینا این تنوع رو درک نخواهید کرد یا به کارتون نخواهد اومد)
    گیم پلی شدیدا سریعتر شده و این به نظر من بهترین تفاوت گیم پلی این نسخه هست...گیم پلی این بازی اونقدر عالی و متنوع ساخته شده که برای چندین سال طرفداران رو سیراب خواهد کرد.

موزیک و صدا گذاری : 10/10

موزیک بازی هم در این نسخه بهتر از نسخه های قبلی کار شده و لحظات احساسی و غمگین بازی رو به خوبی همراهی می کنه ....
    دوبلور های شخصیتها هم خیلی خوب کار شده و به خوبی اونها رو جوندار کرده ...... .

گرافیک : 9.7/10

واقعا عالی کار شده ......موتور بازی با اینکه موتور انریل هستش ولی کاملا رنگارنگ و متونع کار شده ......فریم بازی خیلی خیلی خوب حفظ میشه .
    نورپردازی بازی متحیر کنندس و بافتها هم کیفیت خارق العاده ای دارن و واقعا گرافیک بازی به نظر من فعلا برای کنسول بهترین....
    فقط تنها ایرادی که باعث میشه نتونیم به گرافیک نمره کامل بدیم گهگاهی دیر لود شدن تکسچرها و مشکل کمبودن aa بخصوص در بعضی صحنه هاس.

مولتی پلیر :10/10

گل سرسبد gear of war 3 ...مدهای اصلی بازی مثل team deathmatch و king of the hill مثل گذاشته عالی و بی نقصند.......مد horde کاملا پیشرفته شده و با خرج پول میتونید برای خودتون تجهیزات و موانع دفاعی بسازین ...beast mode هم بهتون اجازه میده تا د قالب موجودات دشمن بازی کنید که تجربه لذت بخش و عالی هستش.....

در کل gears of war 3 بدون تجربه بخش مولتی پلیر مثل خوردن چلو کباب بدون گوجه و برنج

در نهایت به همه دوستان توصیه میشه این بازی عظیم رو از دست ندند. بدون هیچ شکی این نسخه از بازی بهترین "شوتر سوم سخص" این نسل هستش و همه چیز بازی در حد بالا و فوق العادس....... .

امتیاز نهایی: 9.7

.
    .
    Last edited by halflife g; 30-09-2011 at 22:10.

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

کسی میدونه نمره ی gamespot به بازی چند بوده؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    خدا بگم چکار نکنه مراد که فقط می یای اینجا دل بچه ها رو آب میکنی.

این تیم عزیز هم معلوم نیست که کی می خواد LT 2 بده بیرون . آقا شما که تست کردید سالمه بزارید ملت حالشو ببرن.

راستی حدودا چند ساعت گیم پلی بخش داستانی داره؟

4. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کسی میدونه نمره ی gamespot به بازی چند بوده؟
    'گیم اسپات به بازی 9.5 داده....... .
    البته اگه نقدشو بخوونین کلا ایراد خاصی پیدا نکرده از بازی ولی خوب دیگه بازی چون در حد 9.6 یا 9.7 ایناس در نتیجه 10 نداده(یکی هم اینکه 10 دادن از طرف گیم اسپات خیلی سحت)

سلام
    خدا بگم چکار نکنه مراد که فقط می یای اینجا دل بچه ها رو آب میکنی.
    مسلم جان آخه ادم مجبور میشه تعریف کنه.......لامصبا واقعا بازی عالی ساختن....من خودم از مخالفای ساخته شدن شماره 3 بازی بودم و می گفتم تکراری میشه ولی اونقدر پیشرفت داشته بازی ار هر لحاظ که واقعا جالبه......
    هر قسمتشم پیشرفت شدیدی داشته:

گرافیک واقعا عالیه و نورپردازی بازی در اوج و باعث مباهات کنسول....
    قسمت داستانی کلا زیر و رو شده و با اضافه شدن قسمت ارکید قابلیت تکرار پذیری بالایی داره.... .
    گیم پلی سریع شده و اگه کسی به گیم پلی شماره 2 عادت کرده باشه شماره 3 واسش جدید به نظر میاد......
    اسلحه ها و فینیشر ها اونقدر متنوع و پرتعداد هستن که آدم تعجب می کنه اینهمه اسلحه و حرکت جدید رو اینا چطور پیدا کردن .......
    مولتی پیلر هم که فوق العاده شده و میشه گفت ..چی بگم اخه.

راستی حدودا چند ساعت گیم پلی بخش داستانی داره؟
    بخش داستانی طولانی و کاملا متنوعی داره(10 ساعت اینا ).......کات سنساشم قشنگ درست شده و میل ادم به دیدنشون زیاده.... .

.
    .
    Last edited by halflife g; 01-10-2011 at 14:37.

6. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

موقع execution ها دیگه کله طرف نمیره تو دیوار؟ آخه یک اشتباه فاحش توی 1 و 2 بود که وقتی execution می خواستی کنی و طرف کنار دیوار بود صاف میشد می رفت تو دیوار

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مسلم جان آخه ادم مجبور میشه تعریف کنه.......لامصبا واقعا بازی عالی ساختن....من خودم از مخالفای ساخته شدن شماره 3 بازی بودم و می گفتم تکراری میشه ولی اونقدر پیشرفت داشته بازی ار هر لحاظ که واقعا جالبه......
    یادته مثه اون بنده خدا تو کارتون گالیور هی موج منفی می دادی؟ : دی
    منم احتمالا تا آخر هفته بازی دستم برسه و این صبر سه ساله برا نسخه سوم بالاخره تموم بشه..
    +
    امروز داشتم صفحات اول تاپیک رو می خوندم خیلی جالب بود ... کلی بحث الکی و پست پاک شده : دی

9. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

خوب دیگه کل بازی رو جویدم
    تو یه هفته جویدیش؟: دی حالا درسه کنتور نداره انجمن ولی دیگه شما کوتا بیا ...: دی

دیشب تمومید...
    به لحاظ بصری که واقعا زیبا بود و متنوع... تکسچرها خوب بودن ولی همه عالی نبودن اما نور در تمام بازی فوق العاده بود و از نور آتش اسلحه بگیر تا نور مهتاب و چراغها و نور خورشید همه عالی بودن.

اما به نظرم گرافیک دو نسبت به یک بیشتر جهش داشت تا 3نسبت به دو .
    تعداد و تنوع دشمنا دوبرابر قسمت دوم بود که باعث شد از تمام بازی لذت ببرم و خسته نشم.
    یکم بازی به نظرم آسون بود...رو هاردکور مثل نرمال بود. هاردکوره دو سخت تر بود به نظرم...
    در کل قشنگ بود ولی با داستان دو بیشتر حال کردم تا سه اون فراز و نشیبش بیشتر بود...این قابل پیش بینی بود بعضی جاهاش ولی دو صحنه های میخکوب کننده بیشتر داش...

beast هم جالبه ولی اصلا به horde نمیرسه...

11. 5 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تو یه هفته جویدیش؟: دی حالا درسه کنتور نداره انجمن ولی دیگه شما کوتا بیا ...: دی
    دیگه فکر کنم رسیدن به لول 17 و انجام 137 wave قسمت horde و 30 wave beast و 50 versus match و یه بار تموم کردن قسمت داستانی رو بشه یه جورایی رسیدن به تسلط در بازی(یا حالا به شوخی جویدن) قلمداد کرد...... .
    +
    در مورد کنتور هم ip های تبریز کنتور داره ولی مثه اینکه ip های اهواز کنتور نداره...... .
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 01-10-2011 at 20:55.

13. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

بالاخره LT+ 2 برای ما کپی باز ها هم عرضه شد . هوووووووووووورررررااااااا ا ! اولین جایی هم که انجام میده pinata ست .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

البته فعلا برای درایو های Lite-On و samsung و benq عرضه شده .
    برای درایو های Lite-On نسخه های 1071 - 0401 - 0225 - 9504 و درایو hitachi در حال تست هست .
    (مال من Lite-On ه . همین امروز میرم ردیفش می کنم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •