دوستانی که قصد تهیه تینک پد e530 رو دارن به چند تا جیز توجه کنن البته طبق تجربیات خودم :
اول اینکه حتما لب تاپ رو موقع خرید بعد نصب ویندوز از لحاظ درستی کلید ها مخصوصا کلید های ترکیبی fn چک کنید که مشکلی نداشته باشن که واسه من این مشکل و داشت یا اینکه اگر خودتون خواستید ویندوز رو نصب کنید 24 ساعت حق تست بگیرین ازش از لحاظ بلوتوث هم چکش کنید
دوم اینکه این لب تاپ جز سری صنعتی هست پس رو کیفیت صدا اصلا حسابی باز نکنین از لحاظ کیفیت صفحه نمایش هم خیلی بالا نیست ولی راضی کنندست
سوم اینکه از لحاظ باطری هم خیلی مصرف پایینی نداره و با دو ساعت ربع وبگردی تموم میشه و این یعنی خیلی ضعیف صفحه کیبودش هم طوری طراحی شده که بین هر دکمه مخصوصا تاچ پد و کیبوردش اشغال میگیره کیبوردش بک لایت نداره و تاچ پدش هم رد مقایسه با سری z مثلا z580 یه خورده زبر هست و انگشت روش خیلی روون نیست و در اخر اینکه مثل سری مولتی مدیا وقتی صدا رو از روی کیبورد کم میکنی روی ویندوز نواری مبنی بر کم و زیاد شدن پر نمیکنه و با گوش باید صدارو تنظیم کنید
و اما خوبی هاش هم اینه که جای دست روش نمیمونه صفحه نماشش مات هست و چشم و خیلی اذیت نمیکنه زاویه دیدش خوب هست اما عالی نیست کولینگ دو طرفه داره سیم کارت میخوره usb power که چیز بیخوردی هم هست چون درست شارژ نمیکنه و از همه مهمتر یک track point وسط کیبورد داره که کار کردنو با موس رو اسون تر میکنه موقع خریدش سعی کنید هارد 500 با سرعت 7200rpm رو بخرید چون ظاهرا هارد 750 سرعتش 5200rpm هست
در کل قضیه لب تاپ خریدن خیلی دقت کنین من که خریدمش اما 24 ساعت نگذشت که رفت گارانتی و این یعنی 2:250.000 ت تو سطل اشغال![]()