تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 76 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 751

نام تاپيک: ◄ ™ Lenovo اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه orgimagi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    دقيقا همينجا !!!

پيش فرض

دوستانی که قصد تهیه تینک پد e530 رو دارن به چند تا جیز توجه کنن البته طبق تجربیات خودم :

اول اینکه حتما لب تاپ رو موقع خرید بعد نصب ویندوز از لحاظ درستی کلید ها مخصوصا کلید های ترکیبی fn چک کنید که مشکلی نداشته باشن که واسه من این مشکل و داشت یا اینکه اگر خودتون خواستید ویندوز رو نصب کنید 24 ساعت حق تست بگیرین ازش از لحاظ بلوتوث هم چکش کنید

دوم اینکه این لب تاپ جز سری صنعتی هست پس رو کیفیت صدا اصلا حسابی باز نکنین از لحاظ کیفیت صفحه نمایش هم خیلی بالا نیست ولی راضی کنندست

سوم اینکه از لحاظ باطری هم خیلی مصرف پایینی نداره و با دو ساعت ربع وبگردی تموم میشه و این یعنی خیلی ضعیف صفحه کیبودش هم طوری طراحی شده که بین هر دکمه مخصوصا تاچ پد و کیبوردش اشغال میگیره کیبوردش بک لایت نداره و تاچ پدش هم رد مقایسه با سری z مثلا z580 یه خورده زبر هست و انگشت روش خیلی روون نیست و در اخر اینکه مثل سری مولتی مدیا وقتی صدا رو از روی کیبورد کم میکنی روی ویندوز نواری مبنی بر کم و زیاد شدن پر نمیکنه و با گوش باید صدارو تنظیم کنید

و اما خوبی هاش هم اینه که جای دست روش نمیمونه صفحه نماشش مات هست و چشم و خیلی اذیت نمیکنه زاویه دیدش خوب هست اما عالی نیست کولینگ دو طرفه داره سیم کارت میخوره usb power که چیز بیخوردی هم هست چون درست شارژ نمیکنه و از همه مهمتر یک track point وسط کیبورد داره که کار کردنو با موس رو اسون تر میکنه موقع خریدش سعی کنید هارد 500 با سرعت 7200rpm رو بخرید چون ظاهرا هارد 750 سرعتش 5200rpm هست

در کل قضیه لب تاپ خریدن خیلی دقت کنین من که خریدمش اما 24 ساعت نگذشت که رفت گارانتی و این یعنی 2:250.000 ت تو سطل اشغال
    Last edited by orgimagi; 16-04-2013 at 13:09.

2. این کاربر از orgimagi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

کسی هست Y500گرفته باشه؟

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

اول بگم کارخونه لنوو و خط تولید تینک پد مال پدر بنده نیس که بخوام ازش دفاع کنم ولی لازمه بعضی چیزا رو روشن کنم:

اول اینکه حتما لب تاپ رو موقع خرید بعد نصب ویندوز از لحاظ درستی کلید ها مخصوصا کلید های ترکیبی fn چک کنید که مشکلی نداشته باشن که واسه من این مشکل و داشت یا اینکه اگر خودتون خواستید ویندوز رو نصب کنید 24 ساعت حق تست بگیرین ازش از لحاظ بلوتوث هم چکش کنید
    کار نکردن کلید های fn از نصب نکردن درایور Hotkey Features هست,بعید میدونم اتصال کلید ها برقرار نبوده باشه!تو سری آیدیا پد شاید ولی تو تینک پد همچین چیزی نشنیدم تا حالا!

دوم اینکه این لب تاپ جز سری صنعتی هست پس رو کیفیت صدا اصلا حسابی باز نکنین از لحاظ کیفیت صفحه نمایش هم خیلی بالا نیست ولی راضی کنندست
    خب قطعا همینطور هم باید باشه,در غیر اینصورت بهش نمیگفتن صنعتی!میگفتن مولتی مدیا!
    در مورد صفحه نمایش هم از لپ تاپ های سری اینسپایرون دل و cx ام اس آی که شخصا مقایسه کردم خیلی بالاتر بوده!بقیه رو هنوز مقایسه نکردم.

سوم اینکه از لحاظ باطری هم خیلی مصرف پایینی نداره و با دو ساعت ربع وبگردی تموم میشه و این یعنی خیلی ضعیف صفحه کیبودش هم طوری طراحی شده که بین هر دکمه مخصوصا تاچ پد و کیبوردش اشغال میگیره کیبوردش بک لایت نداره و تاچ پدش هم رد مقایسه با سری z مثلا z580 یه خورده زبر هست و انگشت روش خیلی روون نیست و در اخر اینکه مثل سری مولتی مدیا وقتی صدا رو از روی کیبورد کم میکنی روی ویندوز نواری مبنی بر کم و زیاد شدن پر نمیکنه و با گوش باید صدارو تنظیم کنید
    بدون استفاده از اینترنت wifi تا حدود 5 ساعت جوابگو هست.
    از هر متخصصی بپرسی بهت میگه کیبورد های لنوو جز بهترین هاست!و مدل E530 تنها تینک پد با صفحه کلید chiclet keyboard یا همون جزیره ای هستش!که اتفاقا طبق ادعای خود شرکت ضد آب و گردوغبار هم هست!توجه کنید که این مورد ضدآب رو من شخصا امتحان نکردم و فقط نقل قول میکنم.
    یقینا با 2250 هیچ لپتاپی با این کانفیگ پیدا نمیکنید که بک لایت داشته باشه!هر چقدر پول بدید همونقدر هم بهره میبرید!
    به نظر خودتون واسه چی تاچ پد رو کمی زبر کردن!؟برا اینکه نوک انگشت کمی اصطکاک بیشتری پیدا کنه تا درصد خطا کمتر بشه!
    نشون داده نشدن نوار کم و زیاد شدن صدا باز هم مربوط میشه به نصب نکردن درایور Hotkey Features !با نصب این درایور تمام نوارها و علائم کلیدهای کیبورد فعال میشه!
    یادتون باشه این لپ تاپ 3گیگ درایور داره,برای استفاده ازش باید اونارو نصب کنید.همشون تو سایت لنوو هست,البته بعضی از فروشگاه ها هم واسه راحتی مشتری اونو از قبل دانلود میکنن و تو دی وی دی به مشتری میدن.

داره خودمونی میشه orgimagi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    دقيقا همينجا !!!

پيش فرض

جناب hitboy عزيز من كه با كسي بحث ندارم همينطوري. كه شما خواستي يه چيزيو روشن كني منم خواستم يه ديدي نسبت به كساني قصد تهيه مدل e530. دارن رو بدم
    در راجب به كليد هاي fn درسته حق باشماست با نصب درايورهاش مشكل حل ميشه اما باز هم به لطافتي سري هاي ideapad نيست
    اما در راجب به كيفيت صفحه نمايش من دو مدل z580 و e530 رو ديدم نميگم صددرصد اما اگه شما هم ببيني متوجه ميشي كه z580 يه چيز ديگست كه احتمالا به خاطر روكش براقش هست كه طبيعيه
    و اما راجب به باطريش اگه شما كه حرف متخصص ها رو زدي من رفتم گارانتي سازگار و پرسيدم گفتن كه اره همينطوريه 2ساعت ربع بيشتر شارژ نگه نميداره واسه باطريه 6 سلولي من تو سايت ديگه اي كه نگاه كردم بازم گفته بودن كه شارژ نگه نميداره
    در خصوص بك.لايت بودن كيبوردش هم ظاهرا سري هاي قبلي تينك پد فكر كنم سري t و x كيبوردشون بك لايت داره پس همه فكر نكنن كه چون سري تينك پد هست كيبوردش بك لايت داره
    البته بك لايت بودن كيبود هم فكر نكنم خيلي هزينه ي زيادي داشته باشه شايد 300-400. ت اختلاف سري y580.
    و اما قضييه ي زبري نظر شخصيتون قابل احترام هست اما همين زبر بودنش حركت از پايين به بالا باعث لگ خوردن موس وسط كار ميشه هرچند كه يك كاربر ديگه هم از همين ضعف زبري تاچ پد گفته بود نميدونم شايد هم من بلد نيستم كار كنم باهاش :-D.
    از لحاظ كيبورد هم همينطري كه گفتم خيلي جنس خفني نيست يه كيبورد معمولي هست اما با همه ي. اين تفاصيل ؟!! :دي من از لب تاپ راضيم و پشيمون نيستم چون خوبي هاش كه تو پست قبلي گفتم به بدي هاش برتري داره بازم ممنون كه به فكر راهنمايي بودين
    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کسی میدونه تو لپ تاپای لنوو تو قسمت Energy management که میری یکی از گزینه هاش به اسم hard disk drive power server دقیقا واسه چه کاریه؟؟؟
    بهتر تو حالت on باشه یا off؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

خب منم بالخره یه دونه e530 گرفتم با این کانفینگ
    i5 3210
    4 g ram
    2g gt635m
    750 hard
    در کل کیفته ساختش نسبت به لپتابای هم قیمتش یه لول بالاتره از نظر گرافیکی هم فعلا که مکس پین 3 رو روش نصبیدم خوب جواب داده
    در کل اینجور که همه میگن عمری ترین لپتابه تو این رنج مام فعلا راضی ایم

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

آقایون لبتابهای G580 و B590 و B 570 با CPU : i3 چطور لبتاب هایی هستن؟کیفیت و کاراییشون چطوره؟

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

12

سلام دوستان من z500 a دارم،میخوام ببین با کدوم دکمه صفحه safe mode رو میشه اجرا کرد؟
    سلام
    برای ورود به safe mode
    1-کلید win +X رو فشار بده
    2- گزینه command prompt admin رو انتخاب کن
    3- این عبارت رو بزن bcdedit /set {default} bootmenupolicy legacy

مانند شکل زیر:

4

4-حالا برای ورود کافیه موقع نمایش لوگو lenovo (روشن شدن سیستم) کلید Fn+F8 رو بزنی
    امیدوارم جواب بگیری .من که جواب گرفتم

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام دوستان
    سازگار روی لپتاپهاش کیف و موس و آنتی ویروس از چه مارکی میده؟؟؟آنتی ویروس چیه؟
    آیا هدفون دارن؟؟

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هدفون نداره،کیفش مارک خود لنوو نیست و آنتی ویروسش هم فک کنم بیت دفندر باشه

12. این کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •