خیلی تاباوس که واسه فیفا واقعی تره
خیلی تاباوس که واسه فیفا واقعی تره
ممنون که نظرتون رو گفتید
اون عکس هایی رو هم که از فیفا 11 گذاشتید چند صفحه عقب تر بود و به نظر من واقعا جهش عالی برای فیفا در گرافیک خواهد بود
در مورد اینکه گرافیک فیفا چشم نوازتره کاملا باهاتون مخالفم
منم مثل شما فیفا نکست رو full hd و صدای 5.1 ch optical dolby بازی میکنم ولی از دید شخصی من و در حین بازی گرافیک Pes سرتره و نزدیکتر به واقعیت
شما در اغلب اوقات نمیتونید از روی استایل یه بازیکن توی فیفا 10 نکست ،تشخیص بدید که بازیکن کیه چون اصلا وضوح ندارن ولی توی pes براحتی(دقت کنید،..به راحتی) میشه فهمید این بازیکن مثلا کاکا هستش نه کریس رونالدو
ولی در کل فیفا 10 قابل احترام هستش چون اگه فیفا نکست نبود ما به همین pes 2010 هم با سلام و صلوات راضی بودیم چون رقیبی برای مقایسه نبود
قرار بود كل كل نشه ولي يه حرفي ميزني نميشه جواب نداد
مرد حسابي اومدي داري فيفا 11 رو با pes 10 مقايسه مي كني كه اصلا اين قياس اشتباهه.
ثانيا خداييش به غير از آنلكا بقيه زياد به واقعيت شباهت ندارن و تازه اين عكسا فقط عكسه و نميشه گفت عكس در حال بازيه(ingame) مثلا نميشه به cutscene اول بازي Pop the forgotten sands اشاره كرد و گفت گرافيك بازي اينه
در آخرم بگم من به خدا رو هيچكدوم از اين بازي ها تعصبي ندارم چون دارم هر دوش رو بازي مي كنم و از جفتش لذت ميبرم و انصافا هر كدوم از اين دو تا بازي يه سري برتري هاي مخصوص خودشون دارن.
مثلا خود من واقعا Gameplay فيفا 10 رو به pes 10 ترجيح ميدم.
نبايد متعصبانه قضاوت كرد. شما يكم توي فاروم هاي خارجي بگردي ميبيني اكثرا گرافيك pes رو و گيم پلي فيفا رو برتر ميدونن البته نه بصورت مطلق چون همه جا اختلاف نظر وجود داره ولي برداشت اكثريت اينه
Last edited by hobgoblin; 29-06-2010 at 13:38.
من از محضر اساتید پوزش میطلبم که این بحثو ادامه میدم.این عکس برای فیفا 11 است.از کجا معلوم ما هنوز برای پیس 11 رو ندیدیم که قضاوت کنیم.شما مثل اینکه فیفا و پیس رو روی pc بازی نکردی.شما بازی pes روی pc بازی کن نظرت عوض میشه.ماریو ی میکرو گرافیکش از فیفا 10 pc بالاتره.شما اگه پیس رو روی کامپیوتر بازی کنی میبینی.من پیس رو خیلی وقت است که آپدیت نکردم..بعد من دارم با مانیتور t 200hd بازی میکنم.
مشخصات
اسم من هم جواد است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MJ assassins creed; 29-06-2010 at 13:59.
دکتر جان دم در بده بفرمایید تو
عزیزم شما با چی مقایسه کردی که دیدی تابلوس؟؟؟؟
پدرام اين دکتر خيلی کارش درسته ها ، از نظر game play ميگه
شما لطف کن و یکی از اون فیفا فن ها رو به من معرفی کن تا ما هم بدونیمحتی فن های فیفا هم معترف هستند که گرافیک pes بهتره دیگه عکس لازم نیست عزیزم
کاملا مشخصه که گرافیک کدوم یکی بهتره...گرافیک PES که کارتونیه و اصلا جای بحثی باقی نمیذاره
اینقدر حرف الکی نزنین...چندین بار هم گفتم که از روی تعصب نظر ندین
من هم خودم چندین ساله که PES بازی میکنم ولی قبول دارم که فیفا از PES برتره
چه از لحاظ صدا چه از لحاظ گرافیک و همچنین گیم پلی
آقا بهزاد شما منظورتون کدوم فیفا است.فیفا pc رو باید با ماریو مقایسه کرد.حالا شما منظورتون با کنسول است یا با pc.اگه کمی انصاف رو رعایت کنیم میبینیم که گرافیک pes قابل قبولتر برای گیمر ها است.من خودم تا قبل pes 6 فیفا بازی میکردم الان هم آرشیو فیفا رو از 98 تا حالا دارم.الان هم فیفا بازی میکنم ولی انصافا گرافیک پیس برتر از فیفاست.الان شما توی هر گیم نتی بری میبینی بیشتر گیمر ها پیس بازی میکنند.
فیفا بهتر باشه یا pes چه فرقی داره؟ مهم اینه که جفتشو میشه بازی کرد و لذت برد.فعلا که فیفا 10 سال پیش برای pc خراب کرد باید دید امسال چه میکنه.هر کدوم قابلیت های خوبی دارند که اگر در کنار هم بودن یک بازی شاخ میشد ولی چون جدا هستند هر جفتش ناقص هست.
اينکه بيشتر gamer ها pes بازی ميکنن دليل نميشه که اون بازی سرتره!!! فقط تو ايران همه يه ملت pes بازی ميکنن والا ما اونور از هرکی پرسيديم گفت من دارم فيفا بازی ميکنم ايران و شما حساب نکن کل دنيا رو بچسب دليل اينکه فيفا تو ايران کم بازی ميشه يکی اطلاع رسانی ضعيف هست يکی اينکه همه فيفا ی pc رو ميبينن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)