قیمت دیروز علاالدین !!
هاف پک 580 ! فول پک 610 تومن
البته دیگه نمیدونم برنامه میریزن یا نه !
همشونم میگفتن گارانتی کامتل داره ! ولی فک کنم گارانتی اصلی پارس کامتل هست که این کلاهبردارا میگن کامتل خالی !!!
قیمت دیروز علاالدین !!
همشونم میگفتن گارانتی کامتل داره ! ولی فک کنم گارانتی اصلی پارس کامتل هست که این کلاهبردارا میگن کامتل خالی !!!
بهراد علا بی دین پول برنامه میگیرین خدا بگم چی کارشون کنه
پایتخت 620 و 660 برای هف پک و فول پک ارزون ترین قیمتی بود که من گرفتم
خب این گوشی هم به طور کامل روت شده و به زودی باید رام کوک شده و ساپورت فارسی و .... براش بیاد
در رابطه با مولتی تاچ هم درسته که خوبه و تو وب خیلی کاربرد داره ولی تا وقتی که تو بازی ها ساپورت نشه نمیتونه گزینه چندان مهمی برای خریدن یا نخریدن یه گوشی باشه
night lord صدای شماره گیر رو من قطع کردم ولی فکر کنم بستگی به صدای ringer داره..کم باشه اونم کم میشه زیاد باشه اونم زیاد میشه
بنده منظورم خود گوشیه نه ال سی دیش! خود گوشی خاموش نشه ایراد به حساب میاد به نظرم اونم موقع شارژ. پدر باتری رو هم درمیاره
از مولتى تاچ بگذريم!
خبر جديد از روت کردن نداريد؟
من بشدت پاپيچ اين سيستم عامل شدم!
من هر روز دنبال خبر روت شدن اين گوشيم تا برم بخرمش!
چون زبان پارسى در گوشى برام مهمه! من ۴۰% مواقع با گوشيم وبگردى مى کنم،مثل الان!
باتشکر
ببخشيد...كجا رووت شده؟؟؟
يه چيزي گفتن هنوز ادامه ندادن...معلوم نيست چقدر درست بوده...
ولي خدا كنه درست باشه ...
نه ربطی به صدای رینگر نداره . البته برای من اینجوریه . مگه برای شما هم کمو زیاد میشه؟؟؟night lord صدای شماره گیر رو من قطع کردم ولی فکر کنم بستگی به صدای ringer داره..کم باشه اونم کم میشه زیاد باشه اونم زیاد میشه
نه بابا 580 نمیدن . منم 580 قیمت گرفتم بعد که رفتم بخرم با کلی چونه 605 برام در اومد .قیمت دیروز علاالدین !!
یه چیزی میگیا !!!بنده منظورم خود گوشیه نه ال سی دیش! خود گوشی خاموش نشه ایراد به حساب میاد به نظرم اونم موقع شارژ. پدر باتری رو هم درمیارهگوشی که موقع شارژ نباید خاموش بشه . من که تا حالا نشنیده بودم .
والا منم اول هر گوشی رو داشتم سعی میکردم با باتریش مدارا کنم ولی بعدا هر موقع دوست داشتم زدم به شارژ و هر موقع هم دوست داشتم ( هنوز شارژ کامل نشده بود) از شارژ کشیدم هیچ مشکلی هم پیش نیومده! دیگه اینقدرها هم ناز نازی نیستن گوشیها!
بعدشم کی گفته گوشی رو موقع شارز خاموش کنید؟؟هنوز بعضیا هستند که گوشیشون رو رو ویبره هم نمیذارن میگن باتری پدرش در میاد!
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
--------------------------------------------------------------
بنده کاری به حضرات ندارم که نازنازین یا گوشیهاشون! ولی:
از قدیم و ندیم می دونم که موقع شارژ کرردن گوشی بهتر بود که گوشی رو خاموش می کردی بعد شارژش میکردی (لااقل تو بحث الکترونیک این تخصص منه) که برای حفظ عمر گوشی و باتری و عمر مفید سیمکارت باید گوشی خاموش بشه و هر گوشی رو که تا الان خاموش کردیم زدیمش به شارژ دیگه عنر عنر گوشی روشن نشده و آنتن نداده مث ایکس10. شاید کسی شب گوشیشو زده به شارژ نخواد گوشیش روشن بمونه حتما باید دنبال پروفایل آفلاین یا سایلنت بگرده؟!!!! این یا ایراده واسه گوشی یا این گوشی رو دوست داشتن اینجوری بسازن!!!
بعضی ها متاسفانه تو این فروم فکر می کنن ....
Last edited by Help118; 28-05-2010 at 23:27.
آخه قدیما گوشی های جاوای معمولی تو ایکی یه ثانیه خاموش و روشن می شدند الآن دیگه اونقدر ارزش نداره گوشی رو کامل خاموش کنیم و شارژ کنیم. مگه آخرش چقدر به عمر باطری اضافه میشه نمی خوایم باهاش پیر بشیم که! همینکه پیغام خالی بودن بده به نظرم کافیه. ببخشید وارد بحث های تخصصی شدم.
Last edited by ghorban2; 28-05-2010 at 22:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)