تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 598 اولاول ... 84854555657585960616268108158558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

قیمت دیروز علاالدین !!
    هاف پک 580 ! فول پک 610 تومن
    البته دیگه نمیدونم برنامه میریزن یا نه !
    همشونم میگفتن گارانتی کامتل داره ! ولی فک کنم گارانتی اصلی پارس کامتل هست که این کلاهبردارا میگن کامتل خالی !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بهراد علا بی دین پول برنامه میگیرین خدا بگم چی کارشون کنه
    پایتخت 620 و 660 برای هف پک و فول پک ارزون ترین قیمتی بود که من گرفتم

خب این گوشی هم به طور کامل روت شده و به زودی باید رام کوک شده و ساپورت فارسی و .... براش بیاد

در رابطه با مولتی تاچ هم درسته که خوبه و تو وب خیلی کاربرد داره ولی تا وقتی که تو بازی ها ساپورت نشه نمیتونه گزینه چندان مهمی برای خریدن یا نخریدن یه گوشی باشه

3. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

night lord صدای شماره گیر رو من قطع کردم ولی فکر کنم بستگی به صدای ringer داره..کم باشه اونم کم میشه زیاد باشه اونم زیاد میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بابا بیخیال اگه موقع شارژ یدونه کلید power رو بزنی خاموش میشه دیگه lcd . فقط lcd
    بنده منظورم خود گوشیه نه ال سی دیش! خود گوشی خاموش نشه ایراد به حساب میاد به نظرم اونم موقع شارژ. پدر باتری رو هم درمیاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه natani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    نخلستون

پيش فرض

از مولتى تاچ بگذريم!
    خبر جديد از روت کردن نداريد؟
    من بشدت پاپيچ اين سيستم عامل شدم!
    من هر روز دنبال خبر روت شدن اين گوشيم تا برم بخرمش!
    چون زبان پارسى در گوشى برام مهمه! من ۴۰% مواقع با گوشيم وبگردى مى کنم،مثل الان!
    باتشکر

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

بهراد علا بی دین پول برنامه میگیرین خدا بگم چی کارشون کنه
    پایتخت 620 و 660 برای هف پک و فول پک ارزون ترین قیمتی بود که من گرفتم

خب این گوشی هم به طور کامل روت شده و به زودی باید رام کوک شده و ساپورت فارسی و .... براش بیاد

در رابطه با مولتی تاچ هم درسته که خوبه و تو وب خیلی کاربرد داره ولی تا وقتی که تو بازی ها ساپورت نشه نمیتونه گزینه چندان مهمی برای خریدن یا نخریدن یه گوشی باشه
    ببخشيد...كجا رووت شده؟؟؟
    يه چيزي گفتن هنوز ادامه ندادن...معلوم نيست چقدر درست بوده...
    ولي خدا كنه درست باشه ...

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

night lord صدای شماره گیر رو من قطع کردم ولی فکر کنم بستگی به صدای ringer داره..کم باشه اونم کم میشه زیاد باشه اونم زیاد میشه
    نه ربطی به صدای رینگر نداره . البته برای من اینجوریه . مگه برای شما هم کمو زیاد میشه؟؟؟

قیمت دیروز علاالدین !!
    هاف پک 580 ! فول پک 610 تومن
    البته دیگه نمیدونم برنامه میریزن یا نه !
    همشونم میگفتن گارانتی کامتل داره ! ولی فک کنم گارانتی اصلی پارس کامتل هست که این کلاهبردارا میگن کامتل خالی !!!
    نه بابا 580 نمیدن . منم 580 قیمت گرفتم بعد که رفتم بخرم با کلی چونه 605 برام در اومد .

بنده منظورم خود گوشیه نه ال سی دیش! خود گوشی خاموش نشه ایراد به حساب میاد به نظرم اونم موقع شارژ. پدر باتری رو هم درمیاره
    یه چیزی میگیا !!! گوشی که موقع شارژ نباید خاموش بشه . من که تا حالا نشنیده بودم .

9. 2 کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

والا منم اول هر گوشی رو داشتم سعی میکردم با باتریش مدارا کنم ولی بعدا هر موقع دوست داشتم زدم به شارژ و هر موقع هم دوست داشتم ( هنوز شارژ کامل نشده بود) از شارژ کشیدم هیچ مشکلی هم پیش نیومده! دیگه اینقدرها هم ناز نازی نیستن گوشیها!
    بعدشم کی گفته گوشی رو موقع شارز خاموش کنید؟؟ هنوز بعضیا هستند که گوشیشون رو رو ویبره هم نمیذارن میگن باتری پدرش در میاد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

یه چیزی میگیا !!! گوشی که موقع شارژ نباید خاموش بشه . من که تا حالا نشنیده بودم .

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

والا منم اول هر گوشی رو داشتم سعی میکردم با باتریش مدارا کنم ولی بعدا هر موقع دوست داشتم زدم به شارژ و هر موقع هم دوست داشتم ( هنوز شارژ کامل نشده بود) از شارژ کشیدم هیچ مشکلی هم پیش نیومده! دیگه اینقدرها هم ناز نازی نیستن گوشیها!
    بعدشم کی گفته گوشی رو موقع شارز خاموش کنید؟؟ هنوز بعضیا هستند که گوشیشون رو رو ویبره هم نمیذارن میگن باتری پدرش در میاد!
    --------------------------------------------------------------
    بنده کاری به حضرات ندارم که نازنازین یا گوشیهاشون! ولی:
    از قدیم و ندیم می دونم که موقع شارژ کرردن گوشی بهتر بود که گوشی رو خاموش می کردی بعد شارژش میکردی (لااقل تو بحث الکترونیک این تخصص منه) که برای حفظ عمر گوشی و باتری و عمر مفید سیمکارت باید گوشی خاموش بشه و هر گوشی رو که تا الان خاموش کردیم زدیمش به شارژ دیگه عنر عنر گوشی روشن نشده و آنتن نداده مث ایکس10. شاید کسی شب گوشیشو زده به شارژ نخواد گوشیش روشن بمونه حتما باید دنبال پروفایل آفلاین یا سایلنت بگرده؟!!!! این یا ایراده واسه گوشی یا این گوشی رو دوست داشتن اینجوری بسازن!!!
    بعضی ها متاسفانه تو این فروم فکر می کنن ....
    Last edited by Help118; 28-05-2010 at 23:27.

داره خودمونی میشه ghorban2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آخه قدیما گوشی های جاوای معمولی تو ایکی یه ثانیه خاموش و روشن می شدند الآن دیگه اونقدر ارزش نداره گوشی رو کامل خاموش کنیم و شارژ کنیم. مگه آخرش چقدر به عمر باطری اضافه میشه نمی خوایم باهاش پیر بشیم که! همینکه پیغام خالی بودن بده به نظرم کافیه. ببخشید وارد بحث های تخصصی شدم.
    Last edited by ghorban2; 28-05-2010 at 22:28.

13. 2 کاربر از ghorban2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •