خوب خدا رو شکر اینجور که معلومه تو نسخه xbox360 سنگ تموم گذاشتن .
---- بازی الان به دستم رسید - گرافیک فوقالعاده ! از نسخه PC بهتر نباشه به هیچ وجه کم نمیاره .
خوب خدا رو شکر اینجور که معلومه تو نسخه xbox360 سنگ تموم گذاشتن .
---- بازی الان به دستم رسید - گرافیک فوقالعاده ! از نسخه PC بهتر نباشه به هیچ وجه کم نمیاره .
Last edited by Abolfazl3007; 15-04-2012 at 09:45.
بازی فوق العادست .
خیلی خوب کار کردن ، گرافیک برای کنسول باور نکردنیه .
سیستم مبارزات سریع ، هیجانی و چالش برانگیزه .
شخصیت پردازی که اصلا حرف نداره .
دیگه اصلا موندم چی بگم !!!
محتوای مخفی: آخه چرا !!!؟
به نظر من داستان ویچر در مقابل اسکایریم خطی به نظر میاد اصن ! و اسکایریم یک دنیای دیگه س و خیییییییلی گسترده.
ولی مسئله اینه که شما با شخصیت اصلی ویچر ارتباط برقرار میکنی چون شخصیت پردازی شده. اما اسکایریم متاسفانه خیلی تهی هست در این زمینه.
داستان Witcher دربرابر Skyrim خطیه؟!اصلاً Skyrim داستانی داره؟تاجایی که یادم میاد Bethesda از Morrowind داره همین داستان تکراری رو به خورد ما میده.
با نظر اون دوستمون که گفته بود Skyrim چطوری تونست بهترین بازی و بهترین نقش آفرینی پارسال بشه شدیداً موافقم؛چیزی خیلی بیشتر ار فشردن یک کلید تشکر!
کلا این بازی از RPG های خاص هست که هیچ چیزی نمیتونه باهاش رقابت کنه اگر یه بازی بهترین باشه تو این سبک ویچر خیلی فراتر از بهترینه واقعا شاهکاره! واقعا باید به تیم بازی ساز تبریک گفت که رو کنسول هم تونستن کیفیت خوب رو به نمایش در بیارن! نمرات بازی هم رو PC و هم رو کنسول عالی بود و ویچر باز هم نشون داد که چقدر یه بازی میتونه زیبا و داستان پر محتوی داشته باشه!
به غیر از داستان و اینا گرافیک خیره کننده اون رو PC باز چیز دیگری هست به نظر من اون جنگل و ابشار در ویچر 2 چیز دیگه ای بود! دیالوگ ها کیفیت بالا و البته باس های بازی بخصوص اون اژدها!
به نظرم دوستان درست میگن این بازی برای بهترین شدن بیشتر مناسب بود من به شخصه شخصیت پردازی واقعا قوی و همینطور داستان پر محتوی ویچر رو خیلی بالا تر از عنوان های دیگه دیدم البته Dark Souls هم هیولایی بود تو 2011 واقعا این دو تو بازی باید برترین میشدن نظر شخصی من که اینه!![]()
دوستان بین این بازی و و بازی اسکای ریم کدوم رو پیشنهاد میدیدن ؟ خداییش کدوم قشنگتره ؟ من نمیخوام زیاد گسترده باشه و گیج بشم که الان کدوم کارو انجام بدم، از نظر باگ داشتن کدوم جلوتره ؟
هر دو عنوان های بزرگی هستن ولی ویچر 2 واقعا زیبا تر و داستان خیلی پر محتوی و شخصیت پردازی عالی داره همینطور باس های بازی هر کدوم خیلی خوب کار شدن...
اسکایریم محیط بسیار بزرگ و البته زیبا همراه با تنوع بالا در سلاح ها و محیط و... داره البته نسبت به ویچر 2 به نظر خودم نمیتونه بهتر باشه بلکه ویچر 2 خیلی بهتر از اسکایریم هست.
با موارد بالا موافقم ... البته به نظرم سن و سالشون خیلی می تونه تعیین کننده باشه ... فکر نمی کنم از نظر رده بندی های سنی لازم برای انجام بازی ها توی عناوین چند سال اخیر عنوانی به پای ویچر 2 برسه.
به جز مورد بالا , اگه به دنبال بازی هستین که ساعت ها سرتون را گرم کنه اسکایریم گزینه ی مناسبی هست ولی اگه به دنبال درگیری با یک داستان قوی هستین مسلما ویچر 2 !
دوستان من توی چپتر 2 هستم، بعضی از ماموریت ها رو که انتخاب میکنم یه نقطه ای رو روی مپ علامت میذاره، ولی هر راهی که بیرون شهر vergen (یا یه همچین اسمی!) میرم به راههای مه آلود ختم میشه که وقتی میرم توش میره توی یه جایی که همش آتیشه و با سربازا دارن با هم میجنگن و به تو هم حمله میکنن! با دو ضربه هم میمیرم! کسی میدونه قضیه ی اینا چیه؟ آیا راه دیگه ای وجود داره که من پیدا نمیکنم؟
ممنون
دوستان کسی میدونه نسخه جدید Enhanced Edition چه تفاوت هایی با نسخه اصلی داره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)