تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 634 اولاول ... 84854555657585960616268108158558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ای بابا .......دوتاشون خوشگل و ناز هستن
    تا قسمت هر کسی چی باشه !

2. 2 کاربر از kamran2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیپیو آیفون که ساخت سامسونگه عزیزم
    کیفیت صفحه هم سوپر او ال ای دی از ips آیفون بهتره قیمت هم متوجه نشدم آیفون ارزونتر از گالاکسیه؟
    شما اگر 500 تونستی بیاری و 3 تا ازت میخرم عزیزم
    الانش 3 جی واسه سال 2008 قیمتش 600_700 میخوای آیفون 4 500 باشه هاهه
    ایول خیلی باحالی هاهه
    من نمیدونم کدوم صفحه بهتره، چون باهاشون کار نکردم. اما استیو جابز که میگفت از OLED بهتره.
    بعد هم چی بهش میگن این
    تعداد پیکسل بیشتر رو، یادم رفته اسمش رو، تو آیفون4 بی نظیره. این رو که قبول دارین دیگه، نه؟
    در مورد قیمت هم من کِی ایران رو مثال زدم؟ من قیمت جهانی رو گفتم. OK؟
    اول بگم به مقايسه بي ربط هيچ علاقه اي ندارم ! مثلا 8910 رو سال پيش با 3gs مقايسه كردن يك عده كه بنده هميشه و هميشه ميگفتم 3sgs يك چيز ديگست و نبايد فقط به صرف داشتن امكانات بيشتر بگيم 3gs ضعيفتر از 8910 هستش ...
    اما قبل از اينكه ايفون 4 بياد و i9000 معرفي شد ! از همون اول هم گفتم كه يك رقيب داره و اون هم iphone 4 هستش در حال حاضر ...
    پس اگر مقايسه اي ميكنم چون بهش اعتقاد دارم نه صرفا از روي كل كل يا طرفداري برندي خاص
    خود بنده از طرفداران اپل هم بودم و هستم و همه جا هم از گوشيهاش خوب گفتم چون واقعا خوب بودن ...
    اينهارو گفتم چون دوستاني كه فعاليت بيشتري تو سايتها دارند در جريان هستند احتمالا و ميتونن تاييد يا رد كنند ... و صحت گفته ها رو مورد سنجش قرار بديد

شما عنوان كرديد كه سامسونگ با قيمت 400 يا 500 دلار نميتونه با اپل رقابت كنه !
    اين گفته 2 جواب داره
    1-چرا وقتي اپل قطعاتش رو از سامسونگ تامين ميكنه نبايد سامسونگ خودش با قيمت ارزونتر از اون همون قطعات رو وارد بازار كنه ؟

2- فكر ميكني ايفون 4 چنده مگه ؟

شما اگر قيمت هاي اپراتورهاي مختلف رو ببينيد ميبينيد كه اپل هم تفاوت انچناني كه شما گفتيد نداره ..منتها چون بايد انلاك شده رو بگيريد قيمت مخصوصا در ايران فضايي ميشه ... اين گوشي هم 500 دلار بيشتره !
    دقيقا بر عكس گفتيد ! شما براي گفته هاتون منبعي داريد بر چه اساسي ميگيد صفحه ايفون بهتر از سوپر امولدي؟؟يا پردازشگر بهتره ؟ يا تاچ ؟ اگر داريد خوشحال ميشم
    چيزايي هست كه iphone 4 نداره ...مثل صفحه نمايش 4 اينچي ...بلوتوث ورژن 3 ... dlna ..موتور جاوا ... و ..

اين صفحه رو كه ميتونيد ببينيد
    من هم بحث منظقی رو خیلی دوست دارم و اصلا این بحث رو مطرح کردم که ببینم دیدگاهم تا چه حد مشکل داره.
    خب این سوال اول شما برای من هم سوال هست که چرا آیفون باید ارزونتر باشه؟
    چرا I9000 قیمتش میشه 600 یورو! اما آیفون میشه 500$؟؟
    در مورد صفحه که چیزهایی که میدونم رو گفتم، در مورد بقیه چیزها هم با یه توجیه نسبی میتونیم بگیم وقتی همه چیز از آیفون 3 بهتره، پس این چیزها هم طبعا بهتره. و همون آیفون 3 هم کم چیزی نیست. نه؟
    جالبه دوستمون جواب خودشو میده میگه اپل سالی 1 گوشی میده
    خوب همین باعث میشه که تمام فکرش رو همون یه گوشی باشه و بهترین شکل
    گوشیو در اختیار مشتریاش میذاره
    حالا اگر تونست مثه سامسونگ هفته ای 5 تا گوشی بده (به قول بعضیا در پیت ) اگر تونست همون درپیتشم بده
    من دیگه اینجا نمیام
    گوشی ساختن و طرح دادن الکی نیست سامسونگ تمام قطعاتشو خودش میزنه
    من بهت قول میدم اگر سامی مثه اپل بخواد سالی یه گوشی بده یه چیزی میده که آیفونو راحت قورت بده
    همیشه هم رقیب اصلی گوشیهای آیفون سامسونگ بوده
    و اما در مورد os
    درسته os آیفون یکی از بهترین هاست اما آندرویید و شما با سیمبین اشتباه گرفتید
    یه سیستم عامل اپن سورس که داره روزبه روز برنامه و بازیهاش بیشتر میشن و خود سیستم عاملش
    داره پیشرفت میکنه
    و اینکه وقتی گالاکسی به فرویو آپدیت شد اونوقت سرعت 2 برابر هم میشه عزیزم
    من جواب قسمت اول حرف شما رو تو پست قبلیم دادم. نخوندی:
    بعد هم داداش من چه ربطی داره به سالی یدونه و 2 تا؟ اپل سالی یدونه میده، اما بازم کَل همه رو خوابونده!
    سامی اگه میتونه که بزنه کَلِ همه رو بخوابونه! من جلوش رو گرفتم؟ شما جلوش رو گرفتی؟؟ کی گرفته؟؟؟؟ آخه منطقی حرف بزنید یه کم!
    بنده هم نگفتم آندرویید بده. خیلی هم خوبه. اما الان! همین لحظه ای که من دارم با شما بحث میکنم IPhone OS بهتره. OK؟

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

من نمیدونم کدوم صفحه بهتره، چون باهاشون کار نکردم. اما استیو جابز که میگفت از OLED بهتره.
    بعد هم چی بهش میگن این
    تعداد پیکسل بیشتر رو، یادم رفته اسمش رو، تو آیفون4 بی نظیره. این رو که قبول دارین دیگه، نه؟
    در مورد قیمت هم من کِی ایران رو مثال زدم؟ من قیمت جهانی رو گفتم. OK؟
    سلام استیو کچل گفت از او ال ای دی بهتره ولی صفحه گالاکسی oled نیست

super amoled هستش به مراتب از oled بهتره

بعدشم ببین قیمت آنلاک آیفون تغریبا 700 تومنه ولی گالاکسی 650 تومنه

حالا ایران که بیاد که هیچ آیفون میره رو 1.3 تومن ولی گالاکسی همون حدود 650_600 تومن هستش

قیمت آیفون تو آمریکا چون قرار دادیه پایینه منظورم اپراتوریاست

سامی اگه میتونه که بزنه کَلِ همه رو بخوابونه! من جلوش رو گرفتم؟ شما جلوش رو گرفتی؟؟ کی گرفته؟؟؟؟ آخه منطقی حرف بزنید یه کم!
    بنده هم نگفتم آندرویید بده. خیلی هم خوبه. اما الان! همین لحظه ای که من دارم با شما بحث میکنم IPhone OS بهتره. OK؟
    شما مثه اینکه از گوشیهایی که سامسونگ میزنه اطلاعی ندارید عزیز

اولین فیلم برداری اچدیرو سامی زد بهترین فیلم برداریهارو سامسونگ میزد همون اوایل

بهترین صفحه نمایش هارو سامسونگ میزنه

اولین پاکت پیسی ها واسه سامسونگ بوده بهترین سیپیوهای بازار برای سامسونگه

شما چشمتونو به روی حقیقت بستید

مک بخاطر این برنامه و بازی واسش زیاده چون

یه گوشی داد تمام برنامه نویسا و شرکتا واسه یه گوشی برنامه و بازی ساختن علت پیشرفتش همین بود

اون پیکسلایی هم که گفتین تو آیفون 4 بیشتر شده به گالاکسی ربطی نداره نسبت به 3 جی اس بیشتر شده

5. 4 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

من کم میام یه چند وقت میبینم که ترکوندین

اینم تو دهنی های سامسونگ به اپل :
    Samsung: iPhone 4's retina display is nice, but it's no AMOLED

و :

Apple iPad and Samsung Wave share a brain

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مخلصیم .

7. 7 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سروش عصبانی میشود سلام سروش. شرمنده جدیدا پستهام off topic شده همش.

اولین فیلم برداری اچدیرو سامی زد
    اینو کاملا موافقم
    اولین پاکت پیسی ها واسه سامسونگ بوده
    البته خیلی مهم نیست ولی اولین پاکت پی سی با قابلیت مکالمه واسه موتو بود با صفحه ی سیاه و سفید

اون پیکسلایی هم که گفتین تو آیفون 4 بیشتر شده به گالاکسی ربطی نداره نسبت به 3 جی اس بیشتر شده
    سروش چرا به گالکسی ربطی نداره؟
    960x640 هست توی 3.5 اینچ!
    800x480 هست توی 4 اینچ! تازه ips ها نسبت به ال سی دی های معمولی 30 درصد تا حداکثر 80 درصد بهتر هستن(اسنادش هم موجوده خواستین لینک بدم) بگذریم از مشکلات زیر نور بعضی ال سی دی ها.بهترین راه اینه که توی سایت عزیز youtube مقایسه بشه. ولی i promise حداقل 30 درصد بهتره, فقط سروش اگه بهتر بود اصلا به روت نمیارم
    اینم تو دهنی های سامسونگ به اپل :
    Samsung: iPhone 4's retina display is nice, but it's no AMOLED
    امیر فکر نمیکنی engadget اینو اشتباه نوشته؟ خدایی جدی میگما ببین این جمله رو :

the high-res retina display on the iPhone 4 offers only a 3 to 5 percent advantage in sharpness over its own galaxy s
    آخه این 3 تا 5 درصد چطوری قابل تشخیصه؟ من که نمیفهمم.

9. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

حتما با چشم نمیشه تشخیص داد . مگه شما میتونی پیکسل ها بشماری

با دستگاه تست شده .

مخلصیم .

11. 4 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام .

حتما با چشم نمیشه تشخیص داد . مگه شما میتونی پیکسل ها بشماری
    نه, نیازم نیست بشمارم, اون چیزیه که کاملا مشخصه, یعنی به چشم میاد, حس میشه .ولی این درصد کم! والا

13. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام جانی

نه ببین گفته 3_5 درصد بهتر شده اما وضوحش خیلی بهتر شده نسبت به امو ال ای دی ها و مصرف باتری هم 30 درصد کاهش

پیدا کرده بخاطر همینم هستش که باتریه گالاکسی از نظر جی اس ام آرنا جیز خوبی بوده و تعریف کرده

اصلا از همه اینا که بگذریم

آخه اومدن گالاکسیرو با آیفون 4 مقایسه میکنن

تکنولوژی ips گوشی آیفون هم مثه سیپیوهاش واسه خودش نیست واسه هیتاچی هستش

از این حرفا گذشته تنها قیاسی که این دو باهم دارن تو صفحه نمایش

ببین اگر قرار به رقابت باشه جناب استیو کچل میومد بارسلون گوشیشو معرفی میکرد

نمیشه یه گوشی که چند مدت بعد معرفی بشه با یکی که 2 ماه قبلش معرفی شده باهم قیاس شن

گالاکسی حریفاش میلستون و دسایر . نکسوس و x10 هستن

البته همشون سوسکن جلو کهکشون

15. 4 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوستان من شنیدم این گوشی با قیمت 900 تومان وارد بازار شده ! راسته؟؟؟؟؟

17. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

شما رو اول ارجاع میدم به این شکلک دوستمون:

بعد هم داداش من چه ربطی داره به سالی یدونه و 2 تا؟ اپل سالی یدونه میده، اما بازم کَل همه رو خوابونده!
    (این هم بگم من اصلا طرفدار اپل و آیفون نیستم! اتفاقا عقیده دارم شرکتهای دیگه رو دست آیفون بزنن خیلی خیلی خوب میشه)
    سامسونگ هم نمیتونه گوشی رو دست آیفون با این قیمت (400، 500 $) بده. وگرنه مطمئن باش این کار رو میکرد!
    گوشی بعدی سامی هم باز دیرتر ازIPhone 4 میاد. پس فایده نداره.
    از خیلی جنبه ها(پردازشگر، کیفیت صفحه، تاچ، قیمت و غیره) حداقل روی کاغذ از I9000 بهتره فعلا که...
    فلش هم که دوستان اشاره کردن.
    سیستم عامل هم که بحث زیاد کزدیم، همین الانش رو دست آیفون نیست.
    چه برسه به اینکه 100 تا امکان و نمیدونم چی چیه دیگه هم میخواد برای توسعه دهنده ها اضافه کنه.
    مالتی تسکینگ هم که اومد...
    چیزی مونده که I9000 رو دست آیفون داشته باشه؟
    سلام.
    "بعد هم داداش من چه ربطی داره به سالی یدونه و 2 تا؟ اپل سالی یدونه میده، اما بازم کَل همه رو خوابونده!" خب ببینین واقعاً همینطوره آخه، اپل یه گوش میزنه واسه یه سال، نباید امکاناتش به حدی قوی باشه که بتونه حداقل یکی دو سال جزء گوشی های تاپ باشه؟ اگه اینطوری نباشه که بعد از یکی دو ماه فروشش می خوابه! پس باید گوشی ای بزنه که از همه نظر در حد خوبی باشه، شما فکر کن سامسونگ هم همچین کاری کنه، به جای اینکه سالی مثلاً 10 مدل گوشی در حد خوب بزنه نمی تونه 1 مدل فوق العاده بزنه؟ (البته که می تونه اما می خواد گوشی هاش رو در حدی بزنه که اکثر مردم هم توانایی و قدرت خریدش رو داشته باشن، پس یه کمی از کیفیت و امکاناتش رو کم میکنه)...
    "از خیلی جنبه ها(پردازشگر، کیفیت صفحه، تاچ، قیمت و غیره) حداقل روی کاغذ از I9000 بهتره فعلا که..." کی همچین حرفی زده؟ مثلاً: هنوز آیفون 4 رو کسی توی دستش نگرفته که تاچش رو امتحان کنه بعد شما میگی از نظر تاچ از گالاکسی که از بهترین تکنولوژی توی ان زمینه استفاده میکنه بهتره؟!
    "فلش هم که دوستان اشاره کردن." فلش داشتن خیلی افتخاره به نظرتون؟ گذشته از این یعنی سامسونگ نمی تونه مثلاً یه فلش زنون روی گوشیش بزاره؟
    "سیستم عامل هم که بحث زیاد کزدیم، همین الانش رو دست آیفون نیست." بهترین سیستم عامل بر اساس اینکه مصرف کنندگان راضی بوده اند آندروید هست تا الانش هم که ورژنش پایین هست خیلی خوب جواب داده. در ضمن یادتون باشه الان آیفون ورژن سیستم عاملش 4 هست ولی آندروید تازه 2.2 رو داده بیرون. صبر کنین تا نسخه ی 4 آندروید بیاد بیرون بعد با این ورژن آیفون مقایسه کنین، می دونین که ورژن جدید دادن سیستم عامل الکی نیست که بگیم مثلاً الان گوگل آندروید 2.2 رو داده بیرون یک ماه دیگه بیاد 3 یا 4 بزنه، کار حضرت فیله. پس صبر کنین ورژن 4 آندروید هم بیاد اگه دوست دارین مقایسه کنین. اپل کلی تلاش کرده تا تونسته آیفون رو به اینجا برسونه و حالا هم که ورژن 4 رو زده، صبر کنین کار گوگل رو ببنین تا حالا که گل کاشته ،(تصور کنین آندروید ورژن 4 رو ) ، انصاف نیست که نسخه 4 آیفون با این نسخه ای که روی گالاکسی هست مقایسه بشه (2.1)...

"مالتی تسکینگ هم که اومد..." به قول دوستمون خوش اومد! بعد از چندین آپدیت این سیستم عامل!
    ببخشین پر حرفی کردم
    Last edited by aliugd; 10-06-2010 at 21:33.

19. 4 کاربر از aliugd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •