ای بابا .......دوتاشون خوشگل و ناز هستن
تا قسمت هر کسی چی باشه !
![]()
ای بابا .......دوتاشون خوشگل و ناز هستن
تا قسمت هر کسی چی باشه !
![]()
من نمیدونم کدوم صفحه بهتره، چون باهاشون کار نکردم. اما استیو جابز که میگفت از OLED بهتره.
بعد هم چی بهش میگن این تعداد پیکسل بیشتر رو، یادم رفته اسمش رو، تو آیفون4 بی نظیره. این رو که قبول دارین دیگه، نه؟
در مورد قیمت هم من کِی ایران رو مثال زدم؟ من قیمت جهانی رو گفتم. OK؟
من هم بحث منظقی رو خیلی دوست دارم و اصلا این بحث رو مطرح کردم که ببینم دیدگاهم تا چه حد مشکل داره.
خب این سوال اول شما برای من هم سوال هست که چرا آیفون باید ارزونتر باشه؟
چرا I9000 قیمتش میشه 600 یورو! اما آیفون میشه 500$؟؟
در مورد صفحه که چیزهایی که میدونم رو گفتم، در مورد بقیه چیزها هم با یه توجیه نسبی میتونیم بگیم وقتی همه چیز از آیفون 3 بهتره، پس این چیزها هم طبعا بهتره. و همون آیفون 3 هم کم چیزی نیست. نه؟
من جواب قسمت اول حرف شما رو تو پست قبلیم دادم. نخوندی:
سامی اگه میتونه که بزنه کَلِ همه رو بخوابونه! من جلوش رو گرفتم؟ شما جلوش رو گرفتی؟؟ کی گرفته؟؟؟؟ آخه منطقی حرف بزنید یه کم!بعد هم داداش من چه ربطی داره به سالی یدونه و 2 تا؟ اپل سالی یدونه میده، اما بازم کَل همه رو خوابونده!
بنده هم نگفتم آندرویید بده. خیلی هم خوبه. اما الان! همین لحظه ای که من دارم با شما بحث میکنم IPhone OS بهتره. OK؟
سلام استیو کچل گفت از او ال ای دی بهتره ولی صفحه گالاکسی oled نیستمن نمیدونم کدوم صفحه بهتره، چون باهاشون کار نکردم. اما استیو جابز که میگفت از OLED بهتره.
بعد هم چی بهش میگن این تعداد پیکسل بیشتر رو، یادم رفته اسمش رو، تو آیفون4 بی نظیره. این رو که قبول دارین دیگه، نه؟
در مورد قیمت هم من کِی ایران رو مثال زدم؟ من قیمت جهانی رو گفتم. OK؟
super amoled هستش به مراتب از oled بهتره
بعدشم ببین قیمت آنلاک آیفون تغریبا 700 تومنه ولی گالاکسی 650 تومنه
حالا ایران که بیاد که هیچ آیفون میره رو 1.3 تومن ولی گالاکسی همون حدود 650_600 تومن هستش
قیمت آیفون تو آمریکا چون قرار دادیه پایینه منظورم اپراتوریاست
شما مثه اینکه از گوشیهایی که سامسونگ میزنه اطلاعی ندارید عزیزسامی اگه میتونه که بزنه کَلِ همه رو بخوابونه! من جلوش رو گرفتم؟ شما جلوش رو گرفتی؟؟ کی گرفته؟؟؟؟ آخه منطقی حرف بزنید یه کم!
بنده هم نگفتم آندرویید بده. خیلی هم خوبه. اما الان! همین لحظه ای که من دارم با شما بحث میکنم IPhone OS بهتره. OK؟
اولین فیلم برداری اچدیرو سامی زد بهترین فیلم برداریهارو سامسونگ میزد همون اوایل
بهترین صفحه نمایش هارو سامسونگ میزنه
اولین پاکت پیسی ها واسه سامسونگ بوده بهترین سیپیوهای بازار برای سامسونگه
شما چشمتونو به روی حقیقت بستید
مک بخاطر این برنامه و بازی واسش زیاده چون
یه گوشی داد تمام برنامه نویسا و شرکتا واسه یه گوشی برنامه و بازی ساختن علت پیشرفتش همین بود
اون پیکسلایی هم که گفتین تو آیفون 4 بیشتر شده به گالاکسی ربطی نداره نسبت به 3 جی اس بیشتر شده
سلام .
من کم میام یه چند وقت میبینم که ترکوندین![]()
اینم تو دهنی های سامسونگ به اپل :
Samsung: iPhone 4's retina display is nice, but it's no AMOLED
و :
Apple iPad and Samsung Wave share a brain
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سروش عصبانی میشودسلام سروش. شرمنده جدیدا پستهام off topic شده همش.
اینو کاملا موافقماولین فیلم برداری اچدیرو سامی زد
البته خیلی مهم نیست ولی اولین پاکت پی سی با قابلیت مکالمه واسه موتو بود با صفحه ی سیاه و سفیداولین پاکت پیسی ها واسه سامسونگ بوده
سروش چرا به گالکسی ربطی نداره؟اون پیکسلایی هم که گفتین تو آیفون 4 بیشتر شده به گالاکسی ربطی نداره نسبت به 3 جی اس بیشتر شده
960x640 هست توی 3.5 اینچ!
800x480 هست توی 4 اینچ! تازه ips ها نسبت به ال سی دی های معمولی 30 درصد تا حداکثر 80 درصد بهتر هستن(اسنادش هم موجودهخواستین لینک بدم) بگذریم از مشکلات زیر نور بعضی ال سی دی ها.بهترین راه اینه که توی سایت عزیز youtube مقایسه بشه. ولی i promise حداقل 30 درصد بهتره, فقط سروش اگه بهتر بود اصلا به روت نمیارم
امیر فکر نمیکنی engadget اینو اشتباه نوشته؟ خدایی جدی میگما ببین این جمله رو :اینم تو دهنی های سامسونگ به اپل :
Samsung: iPhone 4's retina display is nice, but it's no AMOLED
the high-res retina display on the iPhone 4 offers only a 3 to 5 percent advantage in sharpness over its own galaxy s
آخه این 3 تا 5 درصد چطوری قابل تشخیصه؟ من که نمیفهمم.
سلام .
حتما با چشم نمیشه تشخیص داد . مگه شما میتونی پیکسل ها بشماری![]()
با دستگاه تست شده .
مخلصیم .
نه, نیازم نیست بشمارم, اون چیزیه که کاملا مشخصه, یعنی به چشم میاد, حس میشه .ولی این درصد کم! والا![]()
سلام جانی
نه ببین گفته 3_5 درصد بهتر شده اما وضوحش خیلی بهتر شده نسبت به امو ال ای دی ها و مصرف باتری هم 30 درصد کاهش
پیدا کرده بخاطر همینم هستش که باتریه گالاکسی از نظر جی اس ام آرنا جیز خوبی بوده و تعریف کرده
اصلا از همه اینا که بگذریم
آخه اومدن گالاکسیرو با آیفون 4 مقایسه میکنن
تکنولوژی ips گوشی آیفون هم مثه سیپیوهاشواسه خودش نیست واسه هیتاچی هستش
از این حرفا گذشته تنها قیاسی که این دو باهم دارن تو صفحه نمایش
ببین اگر قرار به رقابت باشه جناب استیو کچل میومد بارسلون گوشیشو معرفی میکرد
نمیشه یه گوشی که چند مدت بعد معرفی بشه با یکی که 2 ماه قبلش معرفی شده باهم قیاس شن
گالاکسی حریفاش میلستون و دسایر . نکسوس و x10 هستن
البته همشون سوسکن جلو کهکشون![]()
دوستان من شنیدم این گوشی با قیمت 900 تومان وارد بازار شده ! راسته؟؟؟؟؟![]()
سلام.
"بعد هم داداش من چه ربطی داره به سالی یدونه و 2 تا؟ اپل سالی یدونه میده، اما بازم کَل همه رو خوابونده!" خب ببینین واقعاً همینطوره آخه، اپل یه گوش میزنه واسه یه سال، نباید امکاناتش به حدی قوی باشه که بتونه حداقل یکی دو سال جزء گوشی های تاپ باشه؟ اگه اینطوری نباشه که بعد از یکی دو ماه فروشش می خوابه! پس باید گوشی ای بزنه که از همه نظر در حد خوبی باشه، شما فکر کن سامسونگ هم همچین کاری کنه، به جای اینکه سالی مثلاً 10 مدل گوشی در حد خوب بزنه نمی تونه 1 مدل فوق العاده بزنه؟ (البته که می تونه اما می خواد گوشی هاش رو در حدی بزنه که اکثر مردم هم توانایی و قدرت خریدش رو داشته باشن، پس یه کمی از کیفیت و امکاناتش رو کم میکنه)...
"از خیلی جنبه ها(پردازشگر، کیفیت صفحه، تاچ، قیمت و غیره) حداقل روی کاغذ از I9000 بهتره فعلا که..." کی همچین حرفی زده؟ مثلاً: هنوز آیفون 4 رو کسی توی دستش نگرفته که تاچش رو امتحان کنه بعد شما میگی از نظر تاچ از گالاکسی که از بهترین تکنولوژی توی ان زمینه استفاده میکنه بهتره؟!
"فلش هم که دوستان اشاره کردن." فلش داشتن خیلی افتخاره به نظرتون؟ گذشته از این یعنی سامسونگ نمی تونه مثلاً یه فلش زنون روی گوشیش بزاره؟
"سیستم عامل هم که بحث زیاد کزدیم، همین الانش رو دست آیفون نیست." بهترین سیستم عامل بر اساس اینکه مصرف کنندگان راضی بوده اند آندروید هست تا الانش هم که ورژنش پایین هست خیلی خوب جواب داده. در ضمن یادتون باشه الان آیفون ورژن سیستم عاملش 4 هست ولی آندروید تازه 2.2 رو داده بیرون. صبر کنین تا نسخه ی 4 آندروید بیاد بیرون بعد با این ورژن آیفون مقایسه کنین، می دونین که ورژن جدید دادن سیستم عامل الکی نیست که بگیم مثلاً الان گوگل آندروید 2.2 رو داده بیرون یک ماه دیگه بیاد 3 یا 4 بزنه، کار حضرت فیله. پس صبر کنین ورژن 4 آندروید هم بیاد اگه دوست دارین مقایسه کنین. اپل کلی تلاش کرده تا تونسته آیفون رو به اینجا برسونه و حالا هم که ورژن 4 رو زده، صبر کنین کار گوگل رو ببنین تا حالا که گل کاشته ،(تصور کنین آندروید ورژن 4 رو ) ، انصاف نیست که نسخه 4 آیفون با این نسخه ای که روی گالاکسی هست مقایسه بشه (2.1)...
"مالتی تسکینگ هم که اومد..." به قول دوستمون خوش اومد! بعد از چندین آپدیت این سیستم عامل!
ببخشین پر حرفی کردم![]()
Last edited by aliugd; 10-06-2010 at 21:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)