تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 1298 اولاول ... 848545556575859606162681081585581058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

براى منم 140 فراتر نرفته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

برای من حدود 170 هستش. حالا گاهی تا 150 میاد پایین، گاهی هم تا 180 میره بالا. اما بیشتر اوقات 170

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

مردونه سرعت دانلودم به 180 میرسه ولی ثابت نیست.برمیگرده روی 100 تا 120 ولی گاهی به 180 هم میرسه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از منم سابقه نداشته بیشتر از 140 بشه تازه اینم با دانلود منیجر اگه به 140 برسه!

---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

دوستان ببینین مخابرات چه منتی سرمون می زاره، تو یکی از فروم ها از طرف مخابرات نوشتن:

دوستانی که از اینترنت مخابرات استفاده میکنن، انتظار نداشته باشین شبانه رایگان با سرعت 1024 یا 2048 داشته باشین.
    فراموش نکنین شما پول 128 دارین میدین! یعنی همون روزشم باید با 16 کیلو دانلود کنین.. جه برسه به شب!
    بد عادت نشین!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عجب پرو هایین به خدا، مشترک اجباریمون کردن منتم می زارن!! اگه من دست خودم بود و حق انتخاب داشتم هیچ وقت از مخابرات سرویس نمی گرفتم حتی اگه بالاترین سرعتم داشته باشه ولی متاسفانه هیچ راه دیگه ای واسم نگذاشتن

داره خودمونی میشه kiyani_behzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ماهی 17 تومن میدادم فن آوا برای سرویس 64/512 نامحدود تمام طول روز و ماه با سرعت 50-60 کیلیو دانلود میداد ماهی 50-60 گیگ دانلود داشتم
    حالا باید مراقب باشی یه وقت یه پیچ باز نکنی سنگین باشه حجمت تموم بشه دانلود هم که کلاً هیچی نمیشه گرفت من اگه مجبور نبودم هیچ وقت از مخابرات سرویس نمیگرفتم من وضعیت سرویس 4 سال پیشم که از صبانت میگرفتم خیلی از الانم بهتر بود
    ارزونیشون توی سرشون بخوره مگه چقدر ارزونتره من فقط 7 تومن بیشتر برای سرویس فن آوا میدادم بجاش 15-20 برابر استفاده میکردم
    بازم خوبه سرعت شبانه رو به 128 رسوندن میشه از نت استفاده کرد، این کارشون هم با برنامه ریزی بود اول سرعت رو به حداقل رسوندن بعد به 128 که صدای کسی دیگه در نیاد، آخه مگه شما اینترنتتون رو حجمی خرید میکنید خوب شب تا صبح ترافیک شبکتون کلی میاد پایین بزارید 4 نفر استفاده بکنند اصلاً چیزی از کسی کم نمیشه
    بهترین سرویسی که من داشتم همین خلیج فارس فن آوا بود به دوستانی که امکان گرفتن سرویس از فن آوا رو دارند پیشنهاد میکنم حتماً همین سرویس رو بگیرید به خدا ماهی 17 تومن مفته برای اون سرویس

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این نت شبانه فقط به درد این میخوره 2 تا آلبوم موزیک دانلود کنی همین
    یا بازی آنلاین (CS 1.6 ) بزنی ...

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

قضیه بازی انلاین چیه؟بگید ما هم بازی کنیم!

داره خودمونی میشه kiyani_behzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قضیه بازی انلاین چیه؟بگید ما هم بازی کنیم!
    منم ساعت 1 که میشه باهاش کانتر بازی میکنم چون فقط توی همین مورد خیلی عالی جواب میده
    کانتر 1.6 یا سورس نصب بکنید آی پی یکی از سرورهای ایرانی رو بدید برید با بقیه بازی کنید
    سرور های ایرانی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه worldsat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

می خوام بدونم اگه مخابرات یه دونه رقیب توی خطوط dlc داشت اونوقت بازم جرات داشت که بیاد این حرفو بزنه.واقعا که!!!!
    ما دهه شصتی ها همیشه بد بخت بودیم هرچی بلاست سرما ها داره میاد .اون از 5 سالی که منتظر موندم تا رو خطمون اینترنت adsl بدند حالا که دادند دارند، یک سری خدمات آشغال به مردم ارائه می دند تازه منت هم میزارند.هیچ جای دنیا محدودیت دانلود و بحث شبانه ندارند.خیلی راحت هرچی خواستند دانلود می کنند بدون اینکه فکر تموم شدن ترافیکو داشته باشند اون وقت ما باید بیایم اینجا کلی وقت بزاریم و بحث کنیم که چرا وضع اینترنت اینجوریه تازه مخابرات بیاد سر ما منت هم بزاره.
    والا الان عراق با اون مردم فقیر و بیچاره اش وضع اینترنتش از ما بهتره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

الان زنگ زدم مخابرات، پشتیبانی گفت که اگه اون بالایی ها موافقت کنند اوایل اون هفته اینترنت 256 برای شبانه ارائه می دهند.
    سرعت دانلود چقدر تغییر پیدا می کنه ؟ فکر کنم حدود 30 برسه درسته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •