تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 90 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 894

نام تاپيک: انتخاب روغن موتور مناسب برای خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به هر حال ظاهرا مقدار مناسب برای ماشین شما طبق گفته خودتون 3.4 هست که 3.5 میریزن همه و مشکلی نیست.
    اما بیشتر خیر.
    من نمیدانم چرا این تعویض روغنی ها عشق این دارن که روغن زیاد بریزن تو ماشین مردم؟
    اون سری به من گفت ، روغن کم میکنه 3.7 برات میریزم. گفتم درست هست . روغن مقداری بخار میشه و هوا گرم هست. شما همان 3.5 بریز و من کم شد سر ریز میکنم.
    درست هست کم کرد و من هم سر ریز کردم خودم..اما هیچ وقت زیادی نباید ریخت.

2. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

206 تیپ 5 هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان برای موتور EF7 باید چقدر روغن ریخت؟ من وقتی رفتم تعویض روغنی بران نزدیک 5.25 لیتر روغن ریخت گفت همین درسته! و یه سوال دیگه: به نظرتون هر چقدر باید روغنو عوض کرد؟
    روغن هم توتال 7000

5. این کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان برای موتور EF7 باید چقدر روغن ریخت؟ من وقتی رفتم تعویض روغنی بران نزدیک 5.25 لیتر روغن ریخت گفت همین درسته! و یه سوال دیگه: به نظرتون هر چقدر باید روغنو عوض کرد؟
    روغن هم توتال 7000
    سلام
    من ماشین این مدلی رو نداشتم ..اما رفتم دفترچه رو از سایت ایران خودرو دانلود کردم در این لینک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ماشین سمند و صفحه 163
    گفته شده با فیلتر 4.75 ریخته شود.
    میشه گفت 200 سی سی از 5 لیتر کمتر اگر فیلتر هم عوض کنید.

- - - Updated - - -

روغن هم توتال 7000
    سلام
    من ماشین این مدلی رو نداشتم ..اما رفتم دفترچه رو از سایت ایران خودرو دانلود کردم در این لینک
    http://www.ikco.ir/fa/OwnerManuals.aspx
    ماشین سمند و صفحه 163
    گفته شده با فیلتر 4.75 ریخته شود.
    میشه گفت 200 سی سی از 5 لیتر کمتر اگر فیلتر هم عوض کنید.

7. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jigili28sal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سبلام و خسته نباشید من میخواستم راهنمایی کنید واسه ازرا چه روغنی بریزم .یکی از دوستان کاسترول مگناتیک پیشنهاد داد و رو چند هزار تا عوض کنم و سئوال اخ اینکه ازرا چند لیتر روغن میخواد

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

روغن هم توتال 7000

توی دفترچه قید شده 5.5 لیتر و البته متاسفانه یادش رفته بنویسه برای موتور خشک که در کمپانی برای اولین بار روغنگیری میشه
    برای نوبت های بعدی که استفاده کننده روغن را تعویض می کنه حداکثر 4.8 لیتر روغن تمام سنتتیک یا نیمه سنتتیک باید استفاده بشه و چون فیلتر روغن هم حجمی نداره پس با فیلتر و بدون فیلتر همین مقدار کافی هست

با سبلام و خسته نباشید من میخواستم راهنمایی کنید واسه ازرا چه روغنی بریزم .یکی از دوستان کاسترول مگناتیک پیشنهاد داد و رو چند هزار تا عوض کنم و سئوال اخ اینکه ازرا چند لیتر روغن میخواد
    روغن های غیر ایرانی چون از اصالتشون مدارکی در دست نیست توصیه به مصرف نمیشوند
    توصیه می کنم از روغن های داخلی استفاده کنید
    در حال حاضر دو شرکت پارس و ایرانول روغن های با کیفیت مناسبی تولید و عرضه می کنند
    در وحله اول پارس سوپر پیشرو تمام سنتتیک با ویسکوزیته 5w-40 توصیه میشه و البته بعدش هم ایرانول رویال+
    در مورد روغن های غیر ایرانی در صورتی که در اصل و بودن محصول مورد نظر ابهامی نباشه حدعقل نیمه سنتتیک توصیه میشه که استفاده از تمام سنتتیک ارجحیت داره

10. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

توی دفترچه قید شده 5.5 لیتر و البته متاسفانه یادش رفته بنویسه برای موتور خشک که در کمپانی برای اولین بار روغنگیری میشه
    برای نوبت های بعدی که استفاده کننده روغن را تعویض می کنه حداکثر 4.8 لیتر روغن تمام سنتتیک یا نیمه سنتتیک باید استفاده بشه و چون فیلتر روغن هم حجمی نداره پس با فیلتر و بدون فیلتر همین مقدار کافی هست

روغن های غیر ایرانی چون از اصالتشون مدارکی در دست نیست توصیه به مصرف نمیشوند
    توصیه می کنم از روغن های داخلی استفاده کنید
    در حال حاضر دو شرکت پارس و ایرانول روغن های با کیفیت مناسبی تولید و عرضه می کنند
    در وحله اول پارس سوپر پیشرو تمام سنتتیک با ویسکوزیته 5w-40 توصیه میشه و البته بعدش هم ایرانول رویال+
    در مورد روغن های غیر ایرانی در صورتی که در اصل و بودن محصول مورد نظر ابهامی نباشه حدعقل نیمه سنتتیک توصیه میشه که استفاده از تمام سنتتیک ارجحیت داره
    کاسترول مکنتک ایرانیه عزیز فقط تحت لیسانسه! تازه اگه واقعا باشه.
    Last edited by Ali_softcenter; 15-08-2015 at 00:17.

12. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اقا چند تا نقل قول میکنی باشه فهمیدیم روغن ایرانی تاپه کاسترول روغن تصفیه ای هست

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اقا چند تا نقل قول میکنی باشه فهمیدیم روغن ایرانی تاپه کاسترول روغن تصفیه ای هست
    اولا نقل قول ها عمدی ایجاد نشدن که شما اینجوری صحبت میکنید ! درستش کردم
    دوما من الان نفهمیدم روغن ایرانی تاپ هست رو به من منتسب کردید یا نظر خودتون بود!
    سوما! باز هم نفهمیدم منظورتون از تصفیه ای بودن روغن کاسترول چیه! یعنی این روغن رو از تصفیه روغن های مصرف شده دیگه درست میکنن و پک میکنن و 80 تومن قیمتشه؟ یا منظور دیگه ای داشتید!!
    Last edited by Ali_softcenter; 15-08-2015 at 00:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    بهترین روغن برای پارس LX موتور TU5 برای شهر اهواز چیه ؟
    از آبان 1393 تا الان 8300 کیلومتر با روغن فابریکش رفته.
    روغن رو عوض کنم یا بذارم 10000 کیلومتر خود نمایندگی عوض کنه ؟

سوال دیگه اینکه:

برای ماشین سورن مدل 1388 موتور معمولی جهت شهر اهواز چه روغنی پیشنهاد می کنید ؟
    Last edited by tavakoli1; 29-08-2015 at 01:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •