در مورد USB recording توی سایت فیلیپس خاور میانه با علامت * پائین توضیح داده که ضبط کانالهای دیجیتال و از نوع IP TV فقط امکان پذیره و نیاز به ارتباط اینترنت داره! بنابراین فکر کنم روی ضبط برنامه ها زیاد حساب نکن!
در مورد USB recording توی سایت فیلیپس خاور میانه با علامت * پائین توضیح داده که ضبط کانالهای دیجیتال و از نوع IP TV فقط امکان پذیره و نیاز به ارتباط اینترنت داره! بنابراین فکر کنم روی ضبط برنامه ها زیاد حساب نکن!
سلام
عینکش چشم رو اذیت نمیکنه؟
سلام
عینکش چشم رو اذیت نمیکنه؟
با سلام و سپاس
بالاخره با کلی تحقیق مدل 8606 رو انتخاب کردم از امیر کالا چطوری میشه خرید کرد ؟ کسی تا حالا خرید کرده ؟
از دوستان کسی اگه این مدل رو داره ممنون میشم در مورد این مدل توضیح بده
سلام دوستان. من دو ماه قبل پس از اینکه کلی در مورد تلویزیون های LED و سه بعدی و کیفیت و امکاناتشون تو سایتهای بررسی تخصصی تلویزیونها جستجو کردم و توی فروشگاهها کیفیتها و امکاناتشون رو از نزدیک دیدم بلاخره برند فیلیپس رو با توجه به اینکه نسبت به بقیه گرونتر بود واقعا پسندیدم! البته هدف من بیشتر روی کیفیت تصویر دو بعدی و امکانات آن متمرکز شده بود و سه بعدی برام خیلی مهم نبود چون اولا: دیدن فیلم سه بعدی اونم با عینک با فرض وجود و فراوانی فیلمهاش برای هر از گاهی خوبه! و استفاده زیاد با عینک چندان خوشایند هیچکس نیست! (تجربه ای که توی این دو ماه کسب کردم!) دوما: تا کمتر از چند سال دیگه با آمدن تکنولوژی سه بعدی بدون عینک و کامل شدن تکنولوژی آن باید به فکر عوض کردن تلویزیونم باشم! اما مهمترین ویژگیهایی که در انتخاب من مهم بودند به صورت زیر بود. (اینها رو برای این مینویسم تا اگر کسی با این ویژگی ها دنبال تلویزیون خوب میگرده کارش راحتتر باشه)
1- کیفیت تصویر دو بعدی عالی و داشتن امکان پخش فیلم با بیشترین فرمتهای رایج از روی USB خصوصا فرمت MKV
2- امکانات DLNA و NetTV و خصوصا داشتن تیونر دیجیتال داخلی(برای صرفه جویی در خرید! Setup Box و اشغال نکردن فضای میز تلویزیون)
3- مصرف برق با توجه به اینکه با آزاد شدن یارانه ها و افزایش قیمت آن در سالهای آینده مهمتر هم میشه! که نهایتا باید انتخابم رو از مدلهای LED انجام میدادم.
تذکر: من این استدلال برخی افراد رو که میگن پلاسما مصرف برقش بیشتره ولی در عوض قیمتش کمتره! ولی LED مصرف برقش کمتره و در عوض قیمتش گرونتره! با عرض معذرت قبول ندارم! چون تلویزیونهای پلاسمای خوب مثل پاناسونیک مدل VT30 و.. قیمتشون برابر با LED تو سایزهای مشابه و شایدم بیشتر باشه! (با صرف نظر از بهتر بودن کیفیت تصویر سه بعدی در تلویزیونهای پلاسما)
4- مسئله مهمتر! مبلغش بود که نمیخواستم با توجه به بودجه ام نهایتا از 2 میلیون بیشتر بشه!
5- داشتن شیشه محافظ در پنل جلوی تلویزیون برای محافظت از پرتاب یا کوبیدن اشیاء مختلف معمول توسط بچه شیطونم! و آسیب ندیدن تلویزیون
6- زمان پاسخ دهی سریع 1 الی 2ms برای کیفیت خوب در صحنه های سریع فیلمها
با توجه به این پارامترها و بررسیها و سقف قیمتی که مد نظرم بود نهایتا به دو تلویزیون شارپ مدل 40LE830M که در ایران مادیران به نام مدل 40LE8300 مونتاژ میکنه و فیلیپس مدل40PFL8605H رسیدم! شارپ نیز تلویزیون خوب و با کیفیتیه منتها مونتاژ ایرانه! و مدل مورد اشاره چون محافظ شیشه ای پنل رو نداشت و اینو از آخر که تلویزیون رو از نزدیک دیدم متوجه شدم، از انتخابم حذف شد! و از طرفی وقتی از نزدیک فیلیپس رو دیدم دیگه حرفی برای گفتن نداشتم! فقط مشکل قیمتش بود که بدون عینک و فرستنده سه بعدی 2/250/000 تومان آب میخورد و با عینک و.. 2/700/000 تومان! که اونم با قیمتی که از بانه گرفتم مشکلم حل شد! خلاصه دو ماه پیش تلویزیون 40 اینچ فیلیپس مدل 8605 رو با دو تا عینک و فرستنده سه بعدی اش که بصورت آپشنال بود از بانه خریدم که با کرایه حمل برام حدود 1/700/000 در اومد (البته بدون گارانتی) و با توجه به اینکه 1 میلیون تومان کمتر از نمایندگیش برام تموم شد! خیلی خوشحال بحالم شد!!!! از خرید و انتخاب و کیفیت تلویزیونم خیلی راضی هستم ولی اگه میخواستم بیشتر هزینه کنم حتما مدل 8606 رو که فکر کنم واقعا عالیه انتخاب میکردم(با توجه به داشتن شیشه محافظ پنل) وگرنه مدل 9705 و 9706 از بقیه مدلهای فیلیپس بالاتر و بهتر و البته گرونتره!
ضمنا اگه کسی سوالی در مورد این مدل 8605 داشت در خدمت دوستان هستم.
سلام. من مدل 8605 رو دو ماه پیش از بانه و از سایت بانه مارکت بصورت غیر مستقیم! خرید کردم. چون اطلاعات و تحقیقات زیادی کردم به انتخابت تبریک میگم. مدل 8606 مدل 2011 و ارتقا یافته 8605 هستش. کیفیت سه بعدیش از 8605 بهتره و در حد پلاسما است و wifi و فرستنده 3D داخل تلویزیونه و مثل 8605 آپشنال نیست. فقط نکته ای که ممکنه مهم باشه اینه که پنل جلویی تلویزیون مثل 8605 شیشه ای هست که اگه در جای پرنور استفاده کنی ممکنه کمی اذیت بشی. البته در حالت روشن بودن تلویزیون انعکاس نور محیط اصلا به چشم نمیاد و فقط در صحنه های تاریک ممکنه تصویر محیط دیده بشه. اختلاف قیمتش با 8605 خیلی زیاد بود به همین دلیل من 8605 خریدم ولی اگه داشتن شیشه محافظ برات مهمه مثل من! انتخابت عالیه ولی اگه مهم نیست مدلهای 9705 و 9706 از نظر کیفیت تصویر بالاتر هستند.
در خصوص امیر کالا روش زیاد حساب نکن! چون هم قیمتهاش خیلی گرونه و هم به درهم و .. از نظر بهترین قیمت من توی بانه بهتر از سایت بانه مارکت پیدا نکردم. میتونی جستجو و تحقیق کنی. البته دو هفته پیش برای یکی از اقوام تماس گرفتم قیمت ندادند و گفتند منتظر تثبیت قیمت دلار و بازار هستند.
با سلام و سپاس
ممنون از توضیحات مفصل شما دوست گرامی
8605 گزینه خوبیه مبارک باشه سوال واقعا کیفیتش خوبه ؟ نسبت به سونی مقایسه کردید ؟ تله تکست فارسی داره ؟
با سلام و سپاس
امروز برای خرید رفتم اما یه فروشنده آشنا یه جورایی منو از خرید فیلیپس پشیمون کرد سامسونگ D7770 46 رو با برتری هایی نظیر کنتراست یک به 8000.000 در مقابل کنتراست فیلیپس یک به 500.000 جالب نیست ؟ 16 برابر و انطباق تصویر 600 هرتز وکنترل لمسی و سه بعدی با دو تا عینک با حدود قیمت 150 تومن با قیمت بدون هدیه 2400 نظرتون چیه بازهم فیلیپس ؟
با سلام سپاس
امروز برای خرید رفتم اما یه فروشنده آشنا یه جورایی منو از خرید فیلیپس منصرف کرد پیشنهاد سامسونگ D7770 البته 46 اینچ با کنتراست یک به 8.000.000 در مقابل فیلیپس یک به 500.000 جالب نیست 16 برابر و انطباق تصویر 600 هرتز سه بعدی با دو تا عینک و کنترل لمسی بدون هدیه 2400 بازهم به نظر شما فیلیپس ؟به خاطر احترام به شما دوستان نخریدم تا نظر شمارو بدونم
ممنون از وقت و حوصله شما دوستان
سلام. با عرض معذرت از تاخیر در پاسخ سوالتون، کیفیتش خیلی خوبه و ازش راضیم. نسبت به تلویزیون سونی NX710 که مقایسه کردم بهتره. فیلیپس متاسفانه تله تکست فارسی و پشتیبانی از زبان فارسی رو نداره که فکر نکنم زیاد مهم باشه. از محاسنی که فیلیپس سری 8000 و 9000 نسبت به بقیه تلویزیونها داره یکیش اینه که ریموت کنترل تلویزیون بسیار متفاوت با بقیه است! خیلی شیکه و با کلیدهای خیلی کمی که داره بسیار متفاوت با کنترل برندهایی مثل سونی و سامسونگ و .. هستش که پر از کلیدهای مختلف و گیج کننده هستند و در این حال تمام امکانات به راحتی در دسترسه. یک گزینه خوبی که در فیلیپس دیدم و توی بقیه برندها ندیدم اینه که میشه برای گوش دادن به رادیو دیجیتالی و یا موقع پخش موزیک صفحه تلویزیون رو خاموش کرد که هم باعث مصرف برق خیلی کمتر و هم عمر بیشتر پنل تلویزیون میشه. در کل فیلیپس در محصولاتش علاوه بر کیفیت محصول کاهش مصرف انرژی و زیبایی و راحتی کاربر رو هدف قرار داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)