اقا دوتا سوال ...
1. من براي سزار كار انجام دادم ...حالا بني رو بايد بكشم ؟؟deal به چه معني هست ؟؟
2.رفتم يه جايي كه برادارت استيل بودن اما يه دفعه بهم حمله كردن ...چكار كنم حمله نكنن ؟؟ اخه كارماي بد بهم داد ؟؟
اقا دوتا سوال ...
1. من براي سزار كار انجام دادم ...حالا بني رو بايد بكشم ؟؟deal به چه معني هست ؟؟
2.رفتم يه جايي كه برادارت استيل بودن اما يه دفعه بهم حمله كردن ...چكار كنم حمله نكنن ؟؟ اخه كارماي بد بهم داد ؟؟
deal به معنی معامله قرداد و ... هست
البته در بعضی جملات ممکنه معنی متفاوت داشته باشه ..
اگه با ورونیکا بری میتونی بری تو و بهت حمله نمیکنن .
ببخشيد ورونيكا كيه ؟
من شب مي رفتم حمله ميكردن ...صبح رفتم نكردن :دي
یکی از همراهانت :
Veronica Santangelo
Location: Veronica Santangelo is a disillusioned Brotherhood Scribe, and can be found in the 188 Trading Post.
Perk: Scribe Assistant allows you to craft workbench items through Veronica's dialogue. She is basically a portable workbench. She also benefits in close combat skills when you complete the quest.
Read more:Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial No Derivativesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقايونا و خانوما ..
mr house رو بكشم يا yes man رو ؟؟
چه تفاوتي دارن ؟؟
من mr house رو كشتم ...رفتم پيش سزار يهو حالش بد شد فرستادم پيش همون ماسكيها ...
بعد يه جا بايد برم كليد ندارم ...چكارش كنم ؟؟
بازش كنم ميريزن سرم ...تفنگ هم كه ندارم ...
اگه برم پيش يس من بهم ميگه برو پيش ncr ..ميرم اونجا هم اجازه ورود ندارم ...قرمز هست ...ميرم بازم ميريزن سرم همه رو ميكشم كه يهو ncr ميزان محبوبيتم مياد پايين ...
چكار كنم ؟؟
بعد هم اينكه ميشه پيش همه محبوب باشي ؟؟
يا بايد پيش يكي عزيز باشي و اون يكي غريب ؟؟
دوستان سوال بالايي رو جواب بديد ...
من الان طرف يس من رو گرفتم ...
اين كه خيلي پدر سوخته هست ...
همه باهام دشمت شدن ...
راستي من هر كاري كنم سزار باهام دشمن ميشه اره ؟؟
اقا به هيچ كدوم كه جواب نميديد ...
لااقل بگيد ببينم چرا من كه رسيدم به 24 ديگه وقتي كسي رو ميكشم اين مقدار زياد نميشه ؟؟
بايد چيزي نصب كنم ؟؟
يا لول تا همين جا هست ؟؟
الان نزديك به 1000 امتياز داشتم ولي هيچ تفاوتي نميكنه ...
من چند بار این سه تا پستتو می خونم اصلا نمی فهمم! یک بار دیگه سوالاتو با عدد گذاری بگید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)