قیمت بدون گارانتی این گوشی چنده تا 400 تومن گیر میاد
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
قیمت بدون گارانتی این گوشی چنده تا 400 تومن گیر میاد
سلام اقا حمید.
به تایپیک خودت خوش اومدی.
ببین تو این کلوپ هنوز کسی این گوشی رو نخریده بجز دوست خوبمون Apoosh که اونم برای اینکه مقاله راجع به این گوشی بنویسه خود شرکت این گوشی رو چند روز بهش داده بود.
فعلا تو سایت موبایلستان هم 2نفر خریدن که ما حرفاشونو توی این تایپیک انتقال میدیم.
من میگردم حرفای این 3نفری رو که در بالا برات توضیح دادمو یکجا برات میذارم.
فقط کمی فرصت بده.
...............................................
خب اقا حمید پیدا کردم.
این یکیش:
نقل از M.Hossein :
رفتم تو تنظیمات گوشی جلوی انگلیسی تیک خورده بود جلوی فارسی هم تیک زدم
حالا راحت هنگام نوشتن میتونم بین فارسی و انگلیسی سوییچ کنم
گ چ پ ژ هم داره
یه کیبورد داره که ترتیبش مثل گوشی هاییه که صفحه کلید دارن
یه کیبورد داره که ترتیبش مثل کیبورد کامپیوتره (Qwerty) (از همشون بهتره)
یه قسمت داره که خودت با انگشتت می نویسی
یه قسمت داره یه کادر کوچیکیه که تست نکردم ببینم چیه
داداشم omnia hd داره با هم مقایسه کردیم من پیروز شدم
بلندی صداش فوق العاده اس
عکسش رو که نگو انگار با چشم خودت داری نگاه میکنی
فیلمش هم فوق العاده روونه
لمسیش که فوق العاده اس خیلی حساسه(من این قسمتشو خیلی دوست دارم) تا لمسش کردی باز میشه
بلوتوثش هم که خیلی سریعه
WiFi هم خیلی راحت و خوبه باهاش وصل شدم به اکسس پوینت و اومدم موبایلستان
با دو تا انگشت هم میتونی عکس یا صفحه ی اینترنت رو بگیری و بزرگ و کوچک کنی
چند تا بازی تریال هم داره + آسفالت 5 کامل
هواسم نبود میخواستم آسفالت 5 رو ببندم اشتباهی پاکش کردم
حافظه داخلیش 2 گیگ بود(اصلاح شد)
فعلاً شارژ اولیه اس بعداً براتون هم نمونه عکس و فیلم میزارم هم فیلم کار کردن با گوشی
هر سوالی دارید بپرسید
فقط اول توضیح بدید که USB Host چیه بعداً بپرسید داره یا نه
گوشیم رو هم اهواز پلمپ پارس مایکروتل 504 تومن خریدم
داخلش هم شارژر + هدست + USB + یه کیف + دو تا از این CD یا DVD کوچولو ها مال برنامه ی Samsung Kies + یه دفترچه راهنما و یه دفترچه کوچولو مال گارانتی + یه کاغذ مال Samsung Apps + کارت گارانتی پارس مایکروتل و دو تا برچسب حاوی سریال نامبر گوشی + باتری + خود گوشی
خواستید با گارانتی بخرید حتما نگاه کنید برچسب مایکروتل و یه برچسب دیگه روی لبه ی جعبه باشه و جلوی خودتون بازش کنه و اینا که گفتم توش باشه
تا 6 تیر هم فرصت دارید توی قرعه کشی مایکروتل شرکت کنید برای اطلاعات بیشتر پیام خصوصی بدید.
Last edited by mahroo_z1; 29-06-2010 at 15:26.
بچه ها گوشیشاپ بدون گارانتیشو اورد 465 تومن ... مفته![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من که بهتره این گوشی رو با گارانتی اصلی خرید چون این سیستم عامل اختصاصیه سامسونگه و ممکنه پارس مایکروتل هم بعدا خدمات خاصی واسه این سیستم عامل ارائه بده.
همونطوری که گارانتی 5 بار ویندوز امنیا خودم رومجانی عوض کرد(تازه ویندوز موبایل سیستم عامل اختصاصی نیست)
و البته بازم تاچ امنیا خودمو که ضربه های سنگینی خورده بود و اثراتش رو بدنش کاملا معلوم بود بدون هیچ قید و شرطی رو هم 2 بار مجانی عوض کردن ( هر دفعه فاکتورش 60 هزار تومن بود ).فاکتورشم که قبلا برای همه اسکن کرده بودم و تو پست های قبلیم گذاشته بودم،اگر کسی خواست بگه 2 باره میزارم .میدونم فاکتورشون گرونه ولی یه ضرب المثل هست که میگه مفت باشه کوفت باشه
50 تومن پول گارانتی دادم ،170-180 تومن خدمات گرفتم
![]()
دوستان من Samsung Kies (نرم افزار مخصوص S8500 رو پی سی) رو دانلود کردم (رفتم پیشواز گوشی!!) ولی وقتی وارد بخش نرم افزار ها می شم میگه کشور شما پشتیبانی نمی شه و از این حرفا...
این جوری باشه که خیلی بده، در ضمن من یادمه یکی از بچه ها گفته بود استفاده کرده...
.................................................. ................................................
ویرایش: از تو سایت samsungapps.com کشور رو انگستان انتخاب کردم، گذاشت دانلود کنم، الانم NFS: SHIFT داره دانلود می شه، هه هه هه...
Last edited by {sahand}; 29-06-2010 at 16:10.
سلام
من جمهوری بودم
رفتم توی پاساژ علادین شو روم سامسونگ گوشی رو برای تست نذاشته بود ولی مسئولش یکی داشت ازش خواهش کردم که با گوشی کار کنم اونم قبول کرد
اولین نکته مهم صفحه نمایش خیره کننده اونه که حتا من که جت دارم هم متوجه کیفیتش شدم
میرسیم به سرعتش که ترکون بود.(قابل توجه دوستانی که میگن هیچی آیفون نمیشه)
دوربین خوبی داشت و در قسمت پیام های کوتاه(فارسی را پاس بداریم) هم گوشی سریعا به درخواست انگشت شما جواب میداد و کار میکرد
جالب اینکه گوشی در هر جهتی که اونو میچرخوندم کیبورد در همون جهت داشت که من تو جت ندیدم
خلاصه این بود ریویو 1 دقیقه ای من از این گوشی
در ضمن تو منو طرف 12 صفحه برنامه و بازی ریخته بود
در ضمن یادم رفت سایز این گوشی با چیزی که من تو عکسا دیدم خیلی فرق داره
تو عکسا کوچولو به نظر میاد ولی خیلی با ابهت و به مراتب خوش دست تر از جت هستش
رسما گوشیمو دارم میکوبم تو سرش با این حرفام![]()
king of the cell phones world=s8500 wave
خداوکیلی بهترین گوشیه
bada تحت لینوکسه نه ؟
بعضی از برنامه ها ممکنه برای یک کشور رایگان باشه ولی برای یک کشور دیگه نه.
فکر کنم برای ایران رایگان بودنش کمه. شما اگه بتونی با v p n تغییر هویت بدی شاید بتونی برنامه بیشتری دانلود کنی.
نه نیازی به v.p.n نیست، اگه از اول مستقیم از kies برید نمی ذاره، شما اول برید توی سایت samsungapps.com و kies رو دانلود و نصب کنید، بعد وقتی kies بستس دوباره برید تو سایت. خودش اول کشور رو ایران می ذاره و لیست محدودی از برنامه ها رو میاره، اما وقتی کشورتون رو تغییر بدبد، خود سایت لیست کامل برنامه ها رو میاره و وقتی می خواین دانلودشون کنید خودش kies رو باز می کنه و شروع می کنه به دانلود و چون دیگه شما رو از یک کشور دیگه می دونه ایراد نمی گیره. وقتی هم می خواین اکانت درست کنید کشور رو همونی می زنه که تو سایت انتخاب کردید و نمی تونید تغییر بدید.
در ضمن برید Real Football 2010 رو هم دانلود کنید، فقط تا 12 جولای رایگانه.
پ.ن. من حدس می زنم کلا بازی هاش نیاز به کرک نداشته باشن و با یه retail و share ساده همه بتونن استفاده کنن، چون اول پولو می گیره و بعد فایلو بهتون می ده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)