سلام آرمین جان
اتفاقا اولین بازی , بازی شماست . امشب هستی آرمین جان ؟
توی این چند روز تعطیلی برنامه کاری شما چطوریه اگه بازیهاتو روز بزارم میتونی بازی کنی ؟
سلام آرمین جان
اتفاقا اولین بازی , بازی شماست . امشب هستی آرمین جان ؟
توی این چند روز تعطیلی برنامه کاری شما چطوریه اگه بازیهاتو روز بزارم میتونی بازی کنی ؟
من امروز و فردا کاملا وقتم خالیه.ولی روزای دیگه رو مطمئن نیستم.بقیه دوستان نظراتشون بگن تا به یه نتیجه ای برسیم.
برنامه هفته هشتم به این ترتیبه:
آرستال ---------------- بیرمنگام
چلسی --------------- ولوور همپتون
منچسترسیتی -------پورتموث
لیورپول ----------------بولتون
منچستریونایتد--------اورتون
سلام حسن جان .آره همه ی این روز ها رو هستم .هر وقت امر کنی در خدمتیم .
منم هستم.این روزها.
راستی حسین جان لازم نیست از تیمت 2 واحد کم کنی فقط اگه یک تا دو واحد به مسعود اضافه کنید.
که راضی باشه.
ما مخلص شما هم هستیم آرمین جان . پس ساعت 9 تا 9.30 امشب بازی شماست من الان ترتیب بقیه بازیها رو مینویسم .
آره به نظر میرسه هنوز مسعود به تغییرات و کم کردن قدرت تیمش عادت نکرده .
راستش به نظر میرسه تیم من هنوزم خیلی قویه من 2 واحد از قدرت تیمم کم میکنم . من اگه از تاکتیکها و استراتژیهای تیمی بخوام استفاده کنم با وجود کم کردن 12 واحد از قدرت تیمم بازم حریفانو میتونم ببرم بنابراین از بابت این کاهش قدرت مشکلی ندارم .
عادل جان دست من برای برنامه مسابقات بازتر شد . من به هر کاربری که روز بازی داره 2 تا 3 ساعت فرصت بازی میدم اما شب که تقریبا همه هستن برنامه رو فشرده تر میکنم .
مسابقات هفته هفتم
ساندرلند-----------------------------------------آرسنال -------------------------------------- ( برگزار شد )
منچستر سیتی ---------------------------------فولام --------------------------------------- ( برگزار شد )
اورتون -------------------------------------------تاتنهام --------------------------------------- ( برگزار شد )
لیورپول ------------------------------------------ویگان -----------------------------------------
استوک سیتی ---------------------------------منچستر یونایتد------------------------------- 7.30 تا 8.30 شب
وستهم -----------------------------------------چلسی --------------------------------------- 8.30 تا 9 شب
برنامه هفته هشتم
آرسنال --------------------------------------- بیرمنگام ----------------------------------------- 9 تا 9.30 امشب
چلسی -------------------------------------- ولوور همپتون------------------------------------ 9.30 تا 10 امشب
منچسترسیتی ------------------------------پورتموث ------------------------------------------ 10.15 تا 10.45 امشب
لیورپول ---------------------------------------بولتون--------------------------------------------- 11 تا 11.30 امشب
منچستریونایتد-------------------------------اورتون --------------------------------------------- 11.30 تا 12 امشب
Last edited by 4039; 11-02-2010 at 18:34.
سلام بچه ها منم بازیمو با نتیجه ی 2بر 1 پیروز شدم این ویگان خیلی فشار آورد.تیمی هم هستش که از دیگر رقیبان کامپیوتر بهتر ظاهر شده.بازم یه گل مفت خوردم یه گل مفتم زدم با تورس.ولی یه گل قشنگ روی کار تیمی به ثمر رسوندم.با بابل.
از آمار بازی print screen گرفتم ولی نمیدونم چرا از حافظه ی clipboard پاک شد.و paste نشد.
آمار
ویگان -------------------------------------- لیور پول
55 --------------------------- ----------------45
یه شوت زدن یک شوتش تو چارچوب بو ولی 10 تا شوت زدم 9 تاش تو چارچوب بود.
سیو بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SHADEL; 11-02-2010 at 18:56.
اقا سلام من یه پس باز حرفه ای هستم(البته اگه تعریف نباشه) سال هاست بازی می کنم اما سبک خودم را دارم و اینطوری هستم که نمی خواهم از تاکتیک های قرتی بازی استفاده کنم حالا بگزریم ا وقتی اینترنت 1 مگ گرفتم می خوام انلاین بازی کنم وقتی می رم تو سایت Konmai یک Konami id - game id می سازم می خواهم کانکت شم می گه نسخه پس 2010 شما قدیمیه باید پچ 1.3 را دانلود کی دانلود می کنم وقتی نصب می خواهم بکنم می گه Unable و رو این نسخه قاد به نصب نمی شه
سلام. فکر میکنم شما بازیتون رو از داخل آپدیت نکرده باشین .اگه نکردین برین تو قسمت System Setting و بعد Download این کار رو انجام بدین سپس اون پچ رو بنصبین. البته اگه این موضوع رو تو انجمن PES 10 مطرح میکردی بهتر جواب میگرفتی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Armin 7; 11-02-2010 at 19:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)