سلام.می خوام x2 565 بخرم و بعد آنلاک کنم،از اون جایی که خودمم می دونم آدم بد شانسی هستم.به نظر دوستان خرید x4 840 و آزاد کردن کش 840 عاقلانه تر نیست؟از نظر قدرت وقتی که هر دو آنلاک بشن 565 قوی تره یا 840؟البته شنیدم 565 دیگه نمیدونم صحت داره یا نه!
سلام.می خوام x2 565 بخرم و بعد آنلاک کنم،از اون جایی که خودمم می دونم آدم بد شانسی هستم.به نظر دوستان خرید x4 840 و آزاد کردن کش 840 عاقلانه تر نیست؟از نظر قدرت وقتی که هر دو آنلاک بشن 565 قوی تره یا 840؟البته شنیدم 565 دیگه نمیدونم صحت داره یا نه!
این مدل سی پی یو یی که گفتین احتمال آنلاکش زیاده هسته ی دنب هست و میشه آنلاک کرد
فقط به شری که هسته ها ایراد نداشته باشند
فقط برای آنلاک بایوس مین آخرین ورزن باشه و مین هم پل جنوبی حداقل sb710 رو داشته باشه
خرید 840 هم خوبه اون هم احتمال آنلاک کشش بالاست فقط باید اون 840 رو که خواستین بخرین stepping شو به من بگین قبل خرید تا ببینیم آنلاک میشه یا نه
منم 840 دارم میخواستم بدونم واسه انلاکش چیکار کنم؟ مادربورد ازراک 770 EXTERME3
اگه انلاک بشه باید فن رو عوض کرد؟ یا تاثیری رو دما نداره؟
نه نیازی به تعویض فن نیست
مین شما باید پل جنوبی sb710 رو داشته باشه
در این صورت میرید رو بایوس و گزینه ی advance clock celibaratiopn رو حالت all cores یا auto میزارین با اینکار کش هم آزاد میشه اگر مخفی باشه
اين كارو كردم ولي هيچ اتفاقي نيفتاد؟ از كجا بفهمم كه كش ازاد شد؟
با سلام
شما باید با برنامه cpuz ببینید که کش شما فعال شده یا نه .
![]()
با نرم اقزار cpu-z میشه فهمید
همچنین بایوس مینتون رو هم آپدیت کنید
کش که ازاد نشد-اپدیت بایوس فایده ای داره؟
Last edited by saeedsh7j; 08-12-2011 at 12:39.
بی ضرر نیست بعضی موقع ها جواب میده
اپدیت کردم ولی فایده ای نداشت-بیخیال شدم-کلا من که ندیدم کسی بتونه این سی پی یو رو انلاک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)