میگم از این Mini Display port to DVI بخرم وقتی وصلش میکنم تصویر lcd خود مک میره؟
میگم از این Mini Display port to DVI بخرم وقتی وصلش میکنم تصویر lcd خود مک میره؟
نه lcd هم تصویر داره!
نمیشه کاری کرد که تصویر فقط از مانیتور بیاد؟نه lcd هم تصویر داره!
چرا ولی تا جایی که من میدونم باید کیبورد یا موس داشته باشی!!
تنظیم کن که وقتیlid میبندی بره تو حالتsleep بعد کابل رو وصل کن تنظیمات لازم رو انجام بده همون رزولیشن.بعد کابل برق رو وصل کن!حالاlid رو ببند کهsleep بشه!بعد یه کلیک با موس یا کیبورد رو بزن وقتیexternal display روشن شد میتونی lidرو باز کنی دیگه روشن نمیشه!اینو یه جا خوندم ولی الان امتحان کردم جواب داد!!!
خب ، ببینید ، همه ی اینها قابل تنظیم ه!
برو به Apple Menu -- >System Preferences -- >Display --> Arrangement
حالا ، اگر Mirror Display رو فعال کنی ، هر دو تا ، تصویر یکسان نشون میدند ، در غیر اینصورت تصویر بصورت مالتی اسکرین خواهد یود!
و یک چیز جالب تر ، در صورتی که یک موس و کیبورد بیسیم و یا با سیم داشته باشی ، مک بوک ت به کابل مگاسافت (همون برق) وصل باشه ،
میتونی ، Lidش رو ببندی ، حالا از رو کیبورد command رو بزن ،تصویر فقط از مانیتور میاد!
برای باز گشت هم ، اول مک رو sleep کن ، بعد command رو از رو کیبورد داخلی برن!
موفق باشید ،
امید
قاطی کردم ...
من میخوام هفته دیگر برم بخرم.
میشه از کیبورد خود مک استفاده کنم ولی led مک خاموش باشه و فقط تصویر از مانیتورم بیاد؟؟ اگه میشه برم بخرم اگه نه که کلا بی خیال کابل.
کیبرد ندارم فقط یه موس دارم.
Last edited by joykiller360; 04-07-2010 at 16:06.
میثم جان ، چرا بیخودی اعصاب خودتو خورد میکنی؟
قیمت اعصاب شما ، خیلی بیشتر از این جرفهاست!
میشه ، از تو تنضیمات ، میشه این کار رو کرد!
موفق باشید ،
امید
به قول امیدخان چرا اعصابت رو خورد میکنی!
میشه منم فقط یه موس دارم!
امروز هم روی lcdسامسونگ و با یه پروژکترsony هم امتحان کردم شد!
با سلام
من مطابق دستورات امید جون روی مک بوکم ویندوز سون ریختم. مثل ساعت داره کار میکنه. اما یه مشکل داره و اون اینه که ساعت مک و ویندوز با هم تفاوت داره. وقتی توی ویندوز اونو درست میکنم تنظیم ساعت مک به هم میخوره و بالعکس. چه باید کرد. ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
time zone هر دو یکی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)