تو مودم های وایرلس اصلا نیازی به روشن بودن سیستم های دیگه نیست.شما کافیه مودمت روشن باشه و به محض بالا اومدن سیستم عامل شبکه های وایرلس شناسایی میشن و میتونین کانکت بشین.
تو مودم های وایرلس اصلا نیازی به روشن بودن سیستم های دیگه نیست.شما کافیه مودمت روشن باشه و به محض بالا اومدن سیستم عامل شبکه های وایرلس شناسایی میشن و میتونین کانکت بشین.
یعنی نیازی نیست که سیستم اصلی روشن باشه؟
من میخوام به این طریق هم سیستم رو میزی من از نت استفاده کنه هم لپ تاپ اما گاهی فقط لپ تاپ و سیستم رو میزی کلا خاموش باشه.
میشه؟
دیروز d-link 2730 رو 52 تومن خریدم.
حالا این روتر یعنی چی و یه وی پی اس داره اون یعنی چی و میتونم باهاش فایل هم جا به جا کنم بین سیستم ها و چه جوری یه رمز مشتی بذارم و آیا چی؟
من الان این مودم رو نصب کردم و کاملا خوب و عالی بود.
چندتا سوال دارم نمیدونم اینجا جاشه بپرسم یا نه چون سوال زیادی نیست الکی تاپیک باز نکنم:
چطوری میتونم وایرلس رو خاموش کنم؟با اون دکمه قرمز پشتش خاموش نشد.؟!
همون سکوریتی کدی که دادم کفایت میکنه؟یا تنظیماتی هست برای اینکه کسی غیر من استفاده نکنه؟
میتونم این وایرلس رو تنها برای یک سیستم دیگه محدود کنم و اجازه پیدا کردن اون رو توسط لپ تاپ های دیگه ندم؟
بهترین حالت های تنظیم این مودم چگونست؟
معمولا مودم ها دکمه خاموش کردن سیگنال وای-فای دارن.اگه نداره میتونی از منوی اصلی مودم وایرلس رو خاموش کنی.
آره.معمولا کفایت میکنه.بهتره رمز رو از نوع WPA 2 (تنها در صورتی که تمام دستگا های روی شبکه ساپورتش رو داشته باشن) بزارین.
آره میشه.از قسمت MAC Filtering میتونین فقط به دستگاه های تعریف شده امکان استفاده از شبکه رو بدین.
بعد از تعریف فیلترهای مک آدرس و همچینین تعریف شبکه روی دستگاه های متصل میتونین Broadcast SSID رو غیرفعال کنین تا شبکه شناسایی نشه.
سلام دوستان
میخام مودم با استاندارد N حداکثر 55000 برای فروشگاه 20 متری بخرم.
انتخابم td-w8951nd که تنها مشکلش انتن 3dbi اونه.چی پیشنهاد میدین؟
با این قیمت مودم با انتن 5dbi میشه خرید یا به استاندارد G بسنده کنم ؟ کلا انتن 3dbi برای پوشش فروشگاه کافیه؟
Last edited by lego; 14-12-2011 at 13:36.
با سلام
یه سوال فنی دارم... وایرلس لپ تاپم برودکام هستش و کلا واسه ه ک بدرد نمیخوره(توسط برنامه های ه ک شناخته نمیشه) ایا بغیر از خرید
کارت وایرلس یو اس بی دار راه حل دیگری هست....
من یه دونه مودم ای دی اس ال (وایرلس دار )و یه دونه مودم وایمکس مبین نت (وایرلس دار ) دارم...از اینا نمیشه یجوری به عنوان کارت وایرلس واسه لپ تاپ استفاده کرد...؟
در صورتی که راهی بجز خرید کارت وایرلس نباشه...چه کارتی رو واسه -- پیشنهاد میدین..؟(اکسترنال واسه لپ تاپ)
لطفا قیمت و بردش رو هم ذکر کنید.
ممنون
سلام مجدد
کسی نبود راهنمایی کنه؟
موفق باشید . . .![]()
بنظر من که اگه مانع نداشته باشه کافی کافی هست!! در ضمن اگر آنتن قابل تعویض باشد میشه با کمی هزینه آنتن 8 دی بی آی یا ... گذاشت.
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
عزیز حداکثر هزینه ای که مد نظر دارید چقدر هست؟ برای خرید یک روتر 300 مگابایت بر ثانیه حداقل باید 70 80 تومان خرج کرد که ببینیم مد نظر شما هست یا نه.
این 20 متر به چه صورت هست؟ تو خونه هست یا ... ؟
واسه مودم های وايرلس و يا کارت شبکه های وايرلس آنتن قوی وجود داره ؟ منظورم آنتن هايی که خودشون دارند نيست ، يک آنتن ديگه که برد امواج رو تقويت کنه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)