سلام
مطلب 1 و 2 شما بیشتر به این صحبتهای فروشنده ها شبیه هست که برای بازار گرمی وفروش جنسشون به مشتری میگن.در ضمن اگر مثلا یک مدل از پلکستور باشه که با رنگهای مختاف برای انتخاب راحتتر مشتری تو بازار وجود داشته باشه. نباید دیگه اینطوری به قضیه نگاه کرد که آره حالا از مدل مثلا پایونیر چه می دونم 716 رنگ مشکیش بهتره یا نه سفید. و احتمالا داخلشون یکی هست ولی رنگش فقط فرق داره اگر شک هم داری کاری نداره یه سرچ تو خود سایتش بکنی نوشته با دورنگ یا بیشتر این مدل رو داره.
پایونییر لانه زنبوری امان از دست فروشند ها اخه این چه معنی داره .!!!!!!!
Pata همون مخفف Paralle ata که با اینترفیس IDE با همین کابلهای پهن که تو کامپیوترهای معمولبی پنتیوم 3 یا کامپیوترهای قدیمی به مادربرد وصل میشه. حتما دیدی. سرعتش از sata کمتره و sata مخفف serial ata هست و کابلهاش خیلی نازکتر از اون اولی هست.
در مورد ساپورت لینوکس نمید ونم بهتره یا ایمیل بزنی از سازندش بپرسی این ریختی :
Hi plextor
Is Linux work with Plextor Model****?
Your sincerely
یا تو سایتهای رویو سرچ کنی ببنی چی به چیه؟
عجب جواب عجیب غریبی دادی شما.
اولاً که من هم می دونم پلکستور و پایونیر هر کردوم انواع مختلفی دارن. من هم سوالم این بود که این اصطلاحات که به کار می برند یعنی چی؟ (مکشی و لانه زنبوری) آخه هیچ جا تو تینترنت بر نخوردم.
دوماً این که بنده خیلی بهتر از شما می دونم ساتا و پاتا چی هستند و معنیشون چیه و فرقشون کجاست. سوالم ین بود که این مدل هایی که تو بازار هست کدومشون sata هست کدومشون pata ؟ وگرنه هر آدم شوتی که یه بار کامپیوتر خریده باشه معنی اینا رو می دونه.
در مورد راهنمایی آخرتون هم که باید بگم اینقدرها زبان حالیم میشه. در ضمن این جمله ای شما گفتی یه کم خنده داره. بهتر بود این جوری می نوشتی:
Is linux compatible with plextor DVDs?
در مورد پیشنهاد آخرتون که گفتین برم تو سایت های ریویو ... خوب من ابان دارم چی کار می کنم مگه؟ تو انجمن سی دی و دی وی دی این سوال رو مطرح کردم دیگه. سوالم هم خیلی خیلی ساده و پش پا افتاده بود. قاعدتاً باید به جواب می رسیدم اما مثل این که افراد این تاپیک حتی در سطح همین سوال پیش پا افتاده هم نیستند.
خوب شما هم مثل بقیه هیچی جواب نمی دادی دیگه. لااقل اطلاعات گرانبهاتون رو ارزون از دست نمی دادین.