تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 86 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 857

نام تاپيک: سی دی رایتر و دی وی دی رایتر

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

مطلب 1 و 2 شما بیشتر به این صحبتهای فروشنده ها شبیه هست که برای بازار گرمی وفروش جنسشون به مشتری میگن.در ضمن اگر مثلا یک مدل از پلکستور باشه که با رنگهای مختاف برای انتخاب راحتتر مشتری تو بازار وجود داشته باشه. نباید دیگه اینطوری به قضیه نگاه کرد که آره حالا از مدل مثلا پایونیر چه می دونم 716 رنگ مشکیش بهتره یا نه سفید. و احتمالا داخلشون یکی هست ولی رنگش فقط فرق داره اگر شک هم داری کاری نداره یه سرچ تو خود سایتش بکنی نوشته با دورنگ یا بیشتر این مدل رو داره.

پایونییر لانه زنبوری امان از دست فروشند ها اخه این چه معنی داره .!!!!!!!

Pata همون مخفف Paralle ata که با اینترفیس IDE با همین کابلهای پهن که تو کامپیوترهای معمولبی پنتیوم 3 یا کامپیوترهای قدیمی به مادربرد وصل میشه. حتما دیدی. سرعتش از sata کمتره و sata مخفف serial ata هست و کابلهاش خیلی نازکتر از اون اولی هست.

در مورد ساپورت لینوکس نمید ونم بهتره یا ایمیل بزنی از سازندش بپرسی این ریختی :

Hi plextor
    Is Linux work with Plextor Model****?

Your sincerely

یا تو سایتهای رویو سرچ کنی ببنی چی به چیه؟
    عجب جواب عجیب غریبی دادی شما.
    اولاً که من هم می دونم پلکستور و پایونیر هر کردوم انواع مختلفی دارن. من هم سوالم این بود که این اصطلاحات که به کار می برند یعنی چی؟ (مکشی و لانه زنبوری) آخه هیچ جا تو تینترنت بر نخوردم.
    دوماً این که بنده خیلی بهتر از شما می دونم ساتا و پاتا چی هستند و معنیشون چیه و فرقشون کجاست. سوالم ین بود که این مدل هایی که تو بازار هست کدومشون sata هست کدومشون pata ؟ وگرنه هر آدم شوتی که یه بار کامپیوتر خریده باشه معنی اینا رو می دونه.

در مورد راهنمایی آخرتون هم که باید بگم اینقدرها زبان حالیم میشه. در ضمن این جمله ای شما گفتی یه کم خنده داره. بهتر بود این جوری می نوشتی:
    Is linux compatible with plextor DVDs?
    در مورد پیشنهاد آخرتون که گفتین برم تو سایت های ریویو ... خوب من ابان دارم چی کار می کنم مگه؟ تو انجمن سی دی و دی وی دی این سوال رو مطرح کردم دیگه. سوالم هم خیلی خیلی ساده و پش پا افتاده بود. قاعدتاً باید به جواب می رسیدم اما مثل این که افراد این تاپیک حتی در سطح همین سوال پیش پا افتاده هم نیستند.
    خوب شما هم مثل بقیه هیچی جواب نمی دادی دیگه. لااقل اطلاعات گرانبهاتون رو ارزون از دست نمی دادین.
    Last edited by a.toraby; 06-08-2007 at 13:54.

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عجب جواب عجیب غریبی دادی شما.
    اولاً که من هم می دونم پلکستور و پایونیر هر کردوم انواع مختلفی دارن. من هم سوالم این بود که این اصطلاحات که به کار می برند یعنی چی؟ (مکشی و لانه زنبوری) آخه هیچ جا تو تینترنت بر نخوردم.
    دوماً این که بنده خیلی بهتر از شما می دونم ساتا و پاتا چی هستند و معنیشون چیه و فرقشون کجاست. سوالم ین بود که این مدل هایی که تو بازار هست کدومشون sata هست کدومشون pata ؟ وگرنه هر آدم شوتی که یه بار کامپیوتر خریده باشه معنی اینا رو می دونه.

در مورد راهنمایی آخرتون هم که باید بگم اینقدرها زبان حالیم میشه. در ضمن این جمله ای شما گفتی یه کم خنده داره. بهتر بود این جوری می نوشتی:
    Is linux compatible with plextor DVDs?
    در مورد پیشنهاد آخرتون که گفتین برم تو سایت های ریویو ... خوب من ابان دارم چی کار می کنم مگه؟ تو انجمن سی دی و دی وی دی این سوال رو مطرح کردم دیگه. سوالم هم خیلی خیلی ساده و پش پا افتاده بود. قاعدتاً باید به جواب می رسیدم اما مثل این که افراد این تاپیک حتی در سطح همین سوال پیش پا افتاده هم نیستند.
    خوب شما هم مثل بقیه هیچی جواب نمی دادی دیگه. لااقل اطلاعات گرانبهاتون رو ارزون از دست نمی دادین.
    بنده فقط قصد کمک داشتم نه چیزه دیگه ای.اما شما درعوض تشکر ،از آدم یک چیزی هم طلب کاری . این طرز برخورد با مردم درست نیست.

در ضمن من و بقیه وظیفه ای در پاسخ دادن به سوالات افراد نداریم ولی اگر هم کسی پاسخی به سوالات میده برای کمک به طرف سوال کننده است که مشکلش حل شه. نه چیزه دیگه . اینجا هم گرد هم جمع نشدیم که کنایه به هم بزنیم.

موفق باشید

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من نمی دونم چی بگم والله. جوابتو بخون. خود تو اگه من همچین جوابی بهت داده بودم کفری نمی شدی؟ فقط به شعور ما توهین کردی و بس.
    من اصلاً تو کل این تاپیک مطلب چندان به درد بخوری ندیدم که شما ازش دفاع کنی.
    تاپیکی که چهار تا مدیر روش نظارت نکنن همین میشه دیگه.

در ضمن بعد از یه عمری فروم بازی شما نمی خاد به من بگی چه کسی، چه وظیفه ای داره و چه وظیفه ای نداره
    امیدوارم انتقاد، این جا هم مثل خیلی جاهای دیگه سازنده باشه
    شما هم موفق باشی
    Last edited by a.toraby; 06-08-2007 at 20:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ويرايش شد.
    Last edited by matrix10; 09-08-2007 at 10:12.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان

من دیروز رفتم میدان ولیعصر در تهران که یک دی وی دی رایتر لایتون Lh-20A1H بخرم. از ساعت 4 تا 6.30 دقیقه بیشتر مغازهای پاساژ کامپیتر ایران و بازار رضا و پاساژ ولیعصر رو که یک مایندگی از سازگار ارقام داشت گشتم. اما این مدل از لایتون رو پیدا نکردم اولش که میگفتن داریم بعد که بهم نشون میدادن مدلش روی جعبه بالای بارکد لبه جعبه یا روی برچسب رو دی وی دی رایتر خورده بو دlh-20A1p که لایت اسکریب نبود و همون رو از 36.5 تا 38 تومن میدادن یک جا هم 35.5 میداد. فقط یک فروشگاه تو پاساژ ولیعصر بود که تلفنی بهم قیمت 36.5 داده بود رفتم بهم گفت 44 تومن. وقتی که با تعجب پرسیدم چرا؟ گفت حتما قیمت مدلهای معمولی رو بهت دادیم این مدلها قیمتش اینه البته دیگه ازش نخاستم که بهم رایتر رو نشون بدهبرا همین مطمعن نیستم که مدلی که میخام رو داشت یا نه؟چونا کثر فروشندهها مشتری رو به اشتباه میندازن دیگه به مدل کاری ندارن میگی لایتون میخام مدل فلان میگه 20 ایکس دارم قیمت فلان!!!

ولی تا دلتون بخاد ایسوس از این لایت اسکریب ها تو بازار بود . قیمت نکردم.hp هم یک مدلش 54 تومن بود که میگفتن لایت اسکریب داره مدل1040i ویک مدل معمولی 1035i که 42 قیمت گرفتم. ایسوس هم گارانتیش Mtc بود. پایونییر وسوزوکی هم تو بازار بود.

الان هم به سازگار ارقام زنگ زدم بهم گفت یکشنبه احتمالا دوباره میارن و قیمتش رو حدود 40 تومن گفت.

حالا یک سوال دوستانی که می گفتن قیمت لایتون لالیت اسکریب 36 تومنه اشتباه نمی کردن چون قیمت مدل معمولیش 36 تومن هست و مدل لایت اسکریب که نبود اگر هم باشه بهم گفتن 40 تومن اینطوراست؟

خب اینم از گزارش خرید من از ولیعصر که دست از پا درازتر برگشتیم خونه.:

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

سلام دوستان

من دیروز رفتم میدان ولیعصر در تهران که یک دی وی دی رایتر لایتون Lh-20A1H بخرم. از ساعت 4 تا 6.30 دقیقه بیشتر مغازهای پاساژ کامپیتر ایران و بازار رضا و پاساژ ولیعصر رو که یک مایندگی از سازگار ارقام داشت گشتم. اما این مدل از لایتون رو پیدا نکردم اولش که میگفتن داریم بعد که بهم نشون میدادن مدلش روی جعبه بالای بارکد لبه جعبه یا روی برچسب رو دی وی دی رایتر خورده بو دlh-20A1p که لایت اسکریب نبود و همون رو از 36.5 تا 38 تومن میدادن یک جا هم 35.5 میداد. فقط یک فروشگاه تو پاساژ ولیعصر بود که تلفنی بهم قیمت 36.5 داده بود رفتم بهم گفت 44 تومن. وقتی که با تعجب پرسیدم چرا؟ گفت حتما قیمت مدلهای معمولی رو بهت دادیم این مدلها قیمتش اینه البته دیگه ازش نخاستم که بهم رایتر رو نشون بدهبرا همین مطمعن نیستم که مدلی که میخام رو داشت یا نه؟چونا کثر فروشندهها مشتری رو به اشتباه میندازن دیگه به مدل کاری ندارن میگی لایتون میخام مدل فلان میگه 20 ایکس دارم قیمت فلان!!!

ولی تا دلتون بخاد ایسوس از این لایت اسکریب ها تو بازار بود . قیمت نکردم.hp هم یک مدلش 54 تومن بود که میگفتن لایت اسکریب داره مدل1040i ویک مدل معمولی 1035i که 42 قیمت گرفتم. ایسوس هم گارانتیش Mtc بود. پایونییر وسوزوکی هم تو بازار بود.

الان هم به سازگار ارقام زنگ زدم بهم گفت یکشنبه احتمالا دوباره میارن و قیمتش رو حدود 40 تومن گفت.

حالا یک سوال دوستانی که می گفتن قیمت لایتون لالیت اسکریب 36 تومنه اشتباه نمی کردن چون قیمت مدل معمولیش 36 تومن هست و مدل لایت اسکریب که نبود اگر هم باشه بهم گفتن 40 تومن اینطوراست؟

خب اینم از گزارش خرید من از ولیعصر که دست از پا درازتر برگشتیم خونه.:
    سلام دوست من
    خسته نباشی
    من خودم این مدل رو تا حالا نخریدم هر چی خریدم 1s ساتا بوده همین مدل ساتا رو هیچکس نداره جالب بود تو بازار ایران میگفت هنوز تولید نشده ولی دو سه تا مغازه داشت که اونم همه بالای 40 تومن میداند ولی من 2 روز پیش یکی خریدم 38 تومن

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوست من
    خسته نباشی
    من خودم این مدل رو تا حالا نخریدم هر چی خریدم 1s ساتا بوده همین مدل ساتا رو هیچکس نداره جالب بود تو بازار ایران میگفت هنوز تولید نشده ولی دو سه تا مغازه داشت که اونم همه بالای 40 تومن میداند ولی من 2 روز پیش یکی خریدم 38 تومن
    سلام خیلی ممنون

حالا باید تا یکشنبه صبر کنم ببینم چی میشه . خود سازگار ارقام که به من گفت lh-20a1hرو دارن حدود40 تومن. اگر باشه که خوبه . البته Hp وپایونییر هم خوبه ولی گرونتر از لایتون هست.

یک مورد دیگه تو یکی سایتها خوندم (سایت videohelp ) که کارخانه سازنده تجهیزات یا قطعه اصلی دی وی دی رایتر Hp مدل 1040i که لایت اسکریب داره و 20 ایکس هست و تو باز خودمون هم فکر کنم 54 تومن باشه همین کمپانی لایتون هست. یعنی Oem این مدل از Hp کمپانی لایتون هست. که خب همین نشون می ده سطح کاری لایتون در کجاست که ، این همه از hp تعریف میشه ، خودش نمی سازه لایتون براش بخشی از قطعاتش رو می سازه. البته باز باید این رو هم گفت که hp مخترع لایت اسکریب بوده. و اونم کمپانی خوبی هست . ولی چه فایده خیلی از محصولات ومدلهای خوب رو ما تو کشورمون نداریم یا اگر هم باشه پیدا کردنش خیلی سحته واز این رو باید فقط به دیدن عکسش تو اینترنت اکتفا کنیم

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

سلام خیلی ممنون

حالا باید تا یکشنبه صبر کنم ببینم چی میشه . خود سازگار ارقام که به من گفت lh-20a1hرو دارن حدود40 تومن. اگر باشه که خوبه . البته Hp وپایونییر هم خوبه ولی گرونتر از لایتون هست.

یک مورد دیگه تو یکی سایتها خوندم (سایت videohelp ) که کارخانه سازنده تجهیزات یا قطعه اصلی دی وی دی رایتر Hp مدل 1040i که لایت اسکریب داره و 20 ایکس هست و تو باز خودمون هم فکر کنم 54 تومن باشه همین کمپانی لایتون هست. یعنی Oem این مدل از Hp کمپانی لایتون هست. که خب همین نشون می ده سطح کاری لایتون در کجاست که ، این همه از hp تعریف میشه ، خودش نمی سازه لایتون براش بخشی از قطعاتش رو می سازه. البته باز باید این رو هم گفت که hp مخترع لایت اسکریب بوده. و اونم کمپانی خوبی هست . ولی چه فایده خیلی از محصولات ومدلهای خوب رو ما تو کشورمون نداریم یا اگر هم باشه پیدا کردنش خیلی سحته واز این رو باید فقط به دیدن عکسش تو اینترنت اکتفا کنیم
    شما که اینقدر تحقیق میکنید در انجمنها اگر بتونید asus 1814blt رو گیر بیارید هم خیلی خوبه البته ساتا هست مدل آی دی هم داره که لایت اسکریب رو هم ساپورت میکنه که مدل اون asus 1814 bl میباشد و من دو هفته پیش دیدم این مدل آی دی رو فقط یه مغازه در بازار ایران داره میده 35 تومن - به نظر من اگر لایتون گیر نیاوردی اینو بگیر

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان
    اين لايت اسكريپ فقط يه طرح سياه ساده روي CD مي زنه ديگه...... درسته؟ يعني بايد DVD بدون طرح بخريم ديگه؟
    در hp 20x قيمت با لايت اسكريپ و بدون لايت اسكريپ چنده؟
    اين لايت اسكريپ رو عمر مفيد DVD wrighter تاثير منفي ميزاره يا نه؟ ( ارزش خريدنش داره؟)

مرسسسسسسسسسسسي از دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

dvdرایترخوب الان چیه بخوام بخرم لطفا معرفی کنید بدون توجه به قیمت
    در ضمن کار Cdرایترم انجام میده Dvdرایتر میتونه Cd رایت کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •