وایمکس خط تلفن نمیخواد؟!
نه نمی خواد.
سلام
کسی از دوستان نتونست وارد تنظیمات مودمش بشه و چند تا عدد رو به من بده؟!؟!؟
به خدا شما اگه 1 روز و 1 هفته و مشکل سرعت و قطعی دارید من 1 ماهه تمامه اصلا نتونستم وصل بشم!
ممنون میشم دوستان 1 دقیقه من برای حل مشکل من وقت بذارن
به خدا جای دوری نمیره!
"علیرضا"
بهترین راه اینه کا برید پیش نماینده های فروششون حتما اونها خودشون استفاده می کنند و تنظیمات رو می دونند.
سلام
دوست عزیز نمایندگان فروش فقط برای ثبت نام هستند حتی اونها یه مودم ساده رو هم تحویل مشتری نمیدم چه برسه تنظیمات و ... رو بدونن!
از اتفاق این حرف رو میزنم چون یکی از نمایندگیهای شهر ما تقریبا اشنا در اومد و در این زمینه من خیلی باهاشون صحبت کردم که هیچ نتیجه ای نداشت!
در حال حاظر که 1 نفر نمیتونه تنظیمات باند وایمکس رو به من برسونه فقط و فقط تعویض مودم میتونه مشکل رو حل کنه
"علیرضا"
با سلام خدمت شما دوست عزیز من از تنظیمات مودمم که داخلی هست عکس گرفتم و برای شما میزارم امیدوارم که مورد استفادت قرار بگیره....با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه ایرانسل پشتیبانی نداره؟
قیمت ها واقعا بالاست و اصلا صرفه نداره...
فقط به درد کسایی میخوره که همش تو سفرن (که البته با این پوشش ضیف فقط سفرهای درون شهری !!!)
اگه میخواین تو محیط خونه از اینترنت بیسیم استفاده کنید و با آیپاد و نوت بوکتون کانکت بشین منطقیترین راه استفاده از از adsl و یه مودم wifi هست.....
در ضمن از نظر امنیتی واقعا خطرناکتر از adsl ه...
چون دیگه رانژه و ... ای در کار نیست کافیه یکی که خودش هم اکانت داره کانکشن شما رو بزنه و اکانتتون رو خالی کنه....
...........![]()
Last edited by STON-COLD; 26-03-2010 at 22:09.
سلاااااااااام
بالاخره 1 نفر پیدا شد این تنظیمات رو به من بده
دوست عزیز واقعا لطف کردی
من نمیدونم چه طوری باید ازت تشکر کنم
خیلی خیلی ممنون
الان میرم فرکانسها و ... رو بدم به مودم خبرش رو بهتون میدم!
بازم تشکر
"علیرضا"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)