تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 95 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه hawar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سری c650 هنوز وارد کوردستان عراق نشده‌.. ولی سری 5 به‌ پایین امده‌ امروز خودم رفته‌ بودم بخرم گفت که‌ c650 تا 15 روز دیگه‌ میرسه‌ ولی مدل پاینتر گفت الان رسیده‌ به‌ انبار و قراره‌ بعد ازظهر وارد فروشگاه بکنند
    با این اوساف فکر کنم تا 1 هفته‌ دیگه‌ به‌ ایران هم برسه‌ به‌ بانه‌ چون خو‌دم که‌ انجا بودم چند تا از اهل بانه‌ انجا بودند و برای خرید امده‌ بودند.
    و c650 فکر کنم تا 20 روز دیگه‌ برسه‌ به‌ ایران شایدم زودتر یا چند روز دیرتر

خودم میخواستم که‌ b650 بگیرم ولی فروشنده‌ به‌ من قول حد اکثر 15 روز داد که‌ برسه‌.
    فکر کنم دیگه‌ اگر کسایی که‌ تا حالا نخریدند این 1 ماه را هم صبر کنند و مدل تازه‌ تر را بگیرند...

داره خودمونی میشه ritana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان من هم چند روز پیش همین 690 رو گرفتم جزئیاتش بماند )
    حالا میخوام یه کاری انجام بدم نمیدونم میشه یا نمیشه ؟
    میخوام همزمان تلویزیون و مانیتور رو با هم داشته باشم ...... گرافیک من 2 تا خروچی DVI داره و یه خروجی TV
    این چیزها رو هم دارم :
    کابل VGA
    تبدیل DVI به VGA
    خروجی تی وی 7 پین به کامپوزیت ( اگه اشتباه نکنم ) ( یه سرش 7 پین یه سرش قرمز - آبی - زرد - سبز )
    خروجی TV از این 7 پین ها که کلا زرده
    .

.
    وقتی با کابل VGA وصل میکنم نمیتونم رزولوشن مانتیتور و تلویزیون رو هم جدا کنم . یعنی وقتی تغییر میدم هر کدوم رو اونیکی هم تغییر میکنه
    الان این مشکل رو چطوری حل کنم
    کسی هم راهنمائی درست حسابی نکرده که از اون خروجی TV چطوری باید وصل کنم به پشت تلویزیون
    بهرحال اگه کسی میتونه راهنماوی کنه
    دوست عزيز در ويندوز 7 اين مشكل وجود دارد ولي در ويندوز ايكس پي سرويس پك 3 براحتي با نصب درايور كارت گرافيك ميتونايد از هردو استفاده كنيد.

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سری c650 هنوز وارد کوردستان عراق نشده‌.. ولی سری 5 به‌ پایین امده‌ امروز خودم رفته‌ بودم بخرم گفت که‌ c650 تا 15 روز دیگه‌ میرسه‌ ولی مدل پاینتر گفت الان رسیده‌ به‌ انبار و قراره‌ بعد ازظهر وارد فروشگاه بکنند
    با این اوساف فکر کنم تا 1 هفته‌ دیگه‌ به‌ ایران هم برسه‌ به‌ بانه‌ چون خو‌دم که‌ انجا بودم چند تا از اهل بانه‌ انجا بودند و برای خرید امده‌ بودند.
    و c650 فکر کنم تا 20 روز دیگه‌ برسه‌ به‌ ایران شایدم زودتر یا چند روز دیرتر

خودم میخواستم که‌ b650 بگیرم ولی فروشنده‌ به‌ من قول حد اکثر 15 روز داد که‌ برسه‌.
    فکر کنم دیگه‌ اگر کسایی که‌ تا حالا نخریدند این 1 ماه را هم صبر کنند و مدل تازه‌ تر را بگیرند...
    LCDهای C5xx و LED C5xxx/6xxx الان تو بازار موجوده، سام سرویس آورده ولی همونطور که گفتین خبری از C650 نیست، راستی یه مدل C670 هم داریم؟!

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون توی بخش HD Player سایت خوندم کسی نوشته بود که وقتی پلیر رو با کابل اپتیکال به سینما خانگی وصل میکنن صدای اتریو دارن نه دالبی و جابه که کسی هم جوب نداده بود هر چند ظاهراً باید صدای دالبی پخش بشه آیا در عمل انجام میشه یا همون صدای استریو رو پخش میکنن ؟
    خیر دوست عزیز صدا به صورت 5 کاناله ارسال و پخش می شه . متاسفانه سینمای من قدیمیه ورودی اپتیکال نداره ولی ----- HD خودم رو به کابل اپتیکال به کارت صدای کامپیوتر متصل کردم و کانال هایی که صدای AC3 دارن مثل MTV HD یا HD Suiss رو در پخش یا ضبط به صورت پنج کاناله پخش و ضبط می کنه .
    نمی دونم HD پلیری که می فرمائید از چه برندی هست . شاید سورس فیلم پخش شده AC3 نبوده باید کسانی که اون پلیر رو دارند نظر بدند . ولی قطعا کابل اپتیک و کواسیکال هر دو پنج کانال رو بدون مشکل منتقل می کنند .اگر یک لینک بدین از اون تاپیک جالب خواهد بود . موفق باشید

5. این کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میتونه بگه خرید از بانه بهتره یا چابهار و زاهدان یا شهر دیگه ای؟
    لپ تاپهایی که خروجی HDMI دارند برای پخش 1080 روی B650 مشکلی ندارن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

كسي راهنماي كاملي براي منوي مخفي اين تلويزيون داره
    حالا چه فارسي و چه انگليسي

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

كسي راهنماي كاملي براي منوي مخفي اين تلويزيون داره
    حالا چه فارسي و چه انگليسي
    سلام.آقا يه كم در مورد ال سي دي كه تازه گرفتي بگو.خوبه؟؟؟؟ازش راضي هستي؟؟40 بگيرم يا 46؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام.آقا يه كم در مورد ال سي دي كه تازه گرفتي بگو.خوبه؟؟؟؟ازش راضي هستي؟؟40 بگيرم يا 46؟؟؟
    بله
    به نظر من قطعا 46

داره خودمونی میشه 2.5.8.14.1.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

کیفیت تصویر 46B650 بهتره یا 46B6000 یا 46B7000 ???

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کیفیت تصویر 46B650 بهتره یا 46B6000 یا 46B7000 ???
    اگه 650 گیرآوردی مکث نکن که مطمئنا بهتره فقط تنها کمبودش اینه که چهل وات (به اندازه یه مهتابی)بیشتر از اون مدلهایی که گفتی مصرف میکنه راستیB6000که اصلا حرفشو نزن چون هیچ امکاناتی نسبت به دوتای دیگه نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •