قیمت یه جفت پایه برای بلندگوهای عقب سری RS ، حدود 160 هزار تومنه که مبلغ نسبتا زیادیه...
(من خودم هنوز دستگاه رو نخریدم)
تلفن نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ برای اطلاعات بیشتر : 66719101
قیمت یه جفت پایه برای بلندگوهای عقب سری RS ، حدود 160 هزار تومنه که مبلغ نسبتا زیادیه...
(من خودم هنوز دستگاه رو نخریدم)
تلفن نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ برای اطلاعات بیشتر : 66719101
انصافا پایونیر 787 ظاهر شیک و مدرنی داره....
قیمت پایونیر 787 در نمایندگی زیر پل حافظ : 475 تومن
قیمت پایونیر 787 در فروشگاه آکایی در پاساژ شرکا :480 تومن
تلفن فروشگاه آکایی : 66719084 - 66705815
Last edited by hashemi_ali_reza; 29-03-2010 at 13:09.
من واقعاً نمیدونم چه جوری یه ساب ووفر 787 همون توان دو تا ساب 777 رو داره چون سابشون دقیقاً یکیه!
اگر منظورتون از توان میزان وات اعلام شده تو کاتالوگ محصوله که همه می دونیم اصلاً مرجع خوبی برای مقایسه نیست.
نمی دونم این 777 و 787 رو با هم تست کردین این رو میگین یا فقط از روی مشخصات کاتالوگی این حرف رو می زنید. مشخصه که پاییونیر برای پایین آوردن هزینه این کارو کرده ولی نتیجه چندان جالبی نداشته. من هم هیچ وقت تعداد ساب ها رو نمیشمرم بگم این خوبه اون بده مثلاً یه تک ساب 14 اینچی 700 وات جی بی ال از 10 تا ساب معمولی بیشتر جواب می ده.
دقیقا تست شده توان اون دو تا ساب در یکی جمع آوری شده
خودمون برای آپارتمان ها و اصلا خونه های بزرگ هم دو تا ساب کمی بزرگ بود
من هم به جمع 787 دارها پیوستم از شرکا گرفتم قبل از عید به قیمت 450 هزار تومان .
خیلی کیفیت خوبی داره مخصوصا اپسکیلینگ فوق العاده ای داره تو پخش موزیک عالی است اگر سی دی موزیک اورجینال باشه که محشره . من خیلی راضی هستم فقط یه بدی داره صداشو نمیشه زیاد کر چون ادمو کر میکنه ( شوخی کردم ) .
مبارک باشه !!!
می شه بگید از کدوم مغازه تو پاساژ شرکا گرفتید؟؟؟؟
مرسی
سلام من در مشهدم هر جا رفتم نتونستم پایونیر پیدا کنم کسی میتونه منو راهنمایی کنه باید چیکار کنم راستش با توضیحات دوستان تصمیم به خرید 787 گرفتم .ولی توی شهر ما نمایندگی نداره ؟میشه به خرید اینترنتی از سایت چاره اعتماد کرد؟
یه سوال دیگه آیا فقط پایونیر هستش که میشه بعدا بلو ری را بهش وصل کرد؟
ممنون از فروشگاه اکایی
اگر می خواین بلوری رو از طریق پورت HDMI وصل کنید 787 همچین امکانی نداره ولی میشه با پورت SPDIF بهش وصل کرد که البته تقریباً همه سینما خانگی ها این ویژگی رو دارند.
راستش من تا الان از هیچ سایتی خرید اینترنتی نکردم (البته در این زمینه) دوستان اگر تجربه ای دارند بد نیست در اختیار دیگران بگذارند.
میشه در مورد ورودی اپتیکال در پایونیر کسی توضیح بده چون در چند تا پست قبلی در مورد خروجی صحبت کرده بودند که فکر کنم اشتباه عنوان شد . چون نوشته input .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)