cpu: cori7 2630qm
ram:6g
vga:gt540m
cpu: cori7 2630qm
ram:6g
vga:gt540m
راست میگه بخدا...این چیه؟!؟؟!؟؟!
حاقل یک ssd60بخر وینوتو رو اون نسب کن...یا 40gbبخر.
حیفه...همه قدرت cpu و کارت گرافیکت....
![]()
جالبه بدونی واسه من با هارد تو 25 ثانیه لود میشه فک کنم SSD نصف این باشه حدود 15 ثانیه به نوعش خیلی ربط داره .
امتیاز نمی ده میگه کارت گرافیکت به خوبی مالتی مدیا رو ساپورت نمی کنه
گرافیکم جی تی 240
کاریش نمیشه کرد ؟
اخرین آپدیتشم نصب کردم
مدل هاردتون چیه ؟؟؟
شما درایور گرافیکتونو نصب کردید یا از درایور خود ویندوز استفاده میکنید ؟ اگه این کارو نکردید حتما catalyst به همراه اخرین ورژن درایور رو نصب کنید
ویندوزم 64 بیتی نصب کنید
به خوبی ساپورت نمی کنه ؟؟؟ این مشکل معمولا تو بعضی ویندوز ها که معمولا ویرایش اروپایی هستن پیش میاد...بهتره نسخه دیگه ای از برنامه wmp رو نصب کنید
ممنون از توجهتونهارد من hitachi 500 هست
من از خود درایور ویندوز برای کارت گرافیک و مادر برد دارم استفاده میکنم .
چه فرقی بین درایور خود ویندوز با درایور شرکت سازنده کارت گرافیک و مادر برد وجود داره؟
اگه ویندوز 64 بیت نصب کنم امتیاز سخت افزاری من بیشتر میشه؟
Last edited by kases; 29-12-2011 at 13:03.
بحث امتیاز سخت افزاری نیست اون اول سیستم شما رو چک میکنه بعد نمره میده پس یه سری ملاک هایی داره
شما باید همیشه هاردتونو سرحال نگه دارید و هر از گاهی با برنامه hdd regenerator بد سکتور های هاردتونو از بین ببرید و هاردتونو defragment کنید اینجوری سرعت هاردتونو بالا میره
در مورد درایورم باید بگم که اگه درایور اخرین ورژنش بشه قطعا قطعات از طریق این راب های نرم افزاری بهتر باهم match میشن و میتونن کارایی بهتر و روون تر داشته باشن..
در مورد کارت گرافیک این مورد در مورد قفل نکردن تو بازی ها کیفیت پردازش تصویر بهتر روون تر اجرا شدن نرم افزارها و همین زود استفاده بهینه و هر چه بهتر از گرافیک رو به همراه داره
بله روي 4 گيگاهرتزه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)