تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 290 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نوع مسابقه داشت که 7 تاش فعال بود
    شما اگه امتیاز بگیرید...درجه تون بالا میره....میتونید توی بقیه رو هم فعال کنید

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مگه اوریج نگرفته بودی ؟!؟!؟

خودت گفتی از توپ توپ گرفتی
    من طرف یکی از دوستام اینجا پست میدم

وگرنه هنوز خودم اورجینالو نصب نکردم . میخوام هدیه بدم .

مخلصیم .

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دقیقاً از همون وقتی که سرورا دیگه جواب نمیداد یه نوشته سبز رنگ توی منوی مولتی پلی بازی اومده اسم یه سایته میگه باید برید اینجا و یه کلمه استریکت هم به معنی محدودو این حرفا مینوشت...
    ...
    البته الان انگار درست شدش راهش چی بود الان میگم چه کردم این ایراد از این جاست که پچ 175 هم جواب نمیده و مرتباً وقتی توی استیم رایت کلیک و آپدیت زرو رو دیسیبل میکنی وقتی بازیو اجرا میکنی دوباره آپدیتش فعال میشه اما هیچ اشکالی پیش نمیاد اگر وقتی بازیو اجرا کردین توی محیط بازی که هستین کنترل دلیتو آلتو بگیرید که بیایید توی ویندوز و بازم آپدیتشو دیسیبل کنید خسته کننده هست ولی جواب میده حالا خودم هنوز کامل مطمئن نیستم ولی اون نوشتهه رو که دیدم دیگه نیومد ایراد همین آپدیت و پچای تکراری و لعنتی است!

داره خودمونی میشه amirchifekkardi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

dashmojtaba
    من اسمم تو بازی amirchifekkardi هست یعنی همه جا اسمم همینه
    با هم تو یک گروه بودیم یبار جونمو نجات دادی دنبالت امودم منم یبار نجاتت دادم

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

خب بالا خره همه ی افرادی که گیج شدن و نمیدونن چی کار کنن توضیح میدم
    1 لباس ها تونو بپوشین برین تو گیم فروشی محل و بگین cod 6 mw 2 رو بده و بخریدش بالا ترین قیمت 6000 تومان هست
    2 برگردین خونه دست وصورتتون رو بشورید لباس راحت بپوشید و بعد بازی رو نصب کنید 11-14 گیگا بایت حافظه لازم داره گرافیکتونم باید 512 باشه رمتونم 1 گیگا بایت
    3بازی کنید single player رو بازی کنید و تجربه به دست بیارید در حالت veteran بازی کنید و هر چقدر هم سخت بود بازی کنید
    4بعد از این که single player تموم شد تجربه ی کافی واسه spec ops که اکثرا تک نفره هستن رو بازی کنید 2-3 مرحله coop هست یعنی دو نفره و میتونید از طریق گام های بعدی بازی کنید
    5 خب واسه مولتی پلیر این فایلو دانلود کنین پایین با رنگ سبز نوشته free download click here
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلودش کنین و اجرا و نصبش کنین واسه خودتون دو تا اکونت درست کنین ولی همیشه با یکیشون بازی کنین با نصب این فایل یه shortcut تو صفحه ظاهر میشه به نام steam اونو پاک کنید(اکونت هاتون name میخواد که برای حل هر گونه مشکل اسمتون باید اینطوری باشه = A L I یعنی بین حروف 1 فاصله بزنید میتونید با وارد کردن همچین کدی رنگ نامتان را انتخاب کنید ^شماره ی رنگ و نام مثلا = ^6 ali یعنی قبل از اسم ^ و بعد بدون فاصله 1-9 عدد
    6 بعد برین این فایلو دانلود کنین و اجراش کنین
    کد:
    با نصب این یه shortcut دیگه به نام steam ظاهر میشه پاکش نکنید و همیشه قبل از بازی کردن اینو اجرا کنین
    7 بعد از اجرا کردن steam برین به my games و اون جا کلی بازی میبینید که بعضی هاشون installed هستن و بعضی دیگه uninstalled
    8 برین توی لیست uninstalled دنبال zero gear بگردین و نصبش کنین (دانلود کنین و نصب کنین و بعد از نصب روی بازی راست کلیک کنید و بریند به properties و تو شاخه ی update .روی do not automatically update this game کلیک کنید و با زدن ENTER خارج بشین
    9 همه ی 11-14 گیگ که بازی هست رو بریزین به این محل
    C:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear\Server
    10 خب برین اینو دانلود کنین و همه ی فایل های موجود در 1.0.74 رو بریزین به این مسیر
    فایل =
    کد:
    11 بعد برید این فایلو دانلود کنید
    کد:
    (توی این سایت سایت همیشه جدید ترین کرکهاورو قرار میدن برید ببینید که یه نوشتهی سبز هست نوشته crack 1.0.175 اونو دانلود کنید و بعد توش یه فایل هست اونو تغییر نام کنین به IW4MP و توی
    بزاریدش
    12 اینو دانلود کنین
    کد:
    و بزاریدش به اینجا
    C:\Program Files\Steam\steamapps\common\zero gear
    13ستیم رو اجرا کنین و از توی گیم ها zero gear رو اجرا کنید باید ببینید که call of duty 6 اجرا شد در قسمت مولتی پلیر باید حتما به اینترنت وصل باشید
    14 شما اصولا نباید بتونین add friend یا invite friend بکنید که اصولا مهم نیست و فقط کافیه یه demo ی دیگه پیدا کنید که رمز عبور مجانی میده و شما باید اون بازیو دانلود کنین و کدی رو که گرفنین به activate a game on steam بدین که البته هیچ بازی من نمیشناسم که کد بده قبلا zero gear کد میداد
    15 شما اگر دوستی دارین میتونید بهش بگین شما رو اینوایت کنه و اگر هم ندارین با ید find گیم گنید
    16 co op یا بازی دونفره اینجویه که شما باید friend داشته باشید و وقتی برید به spec ops و یکی از مرحله های 2 نفره رو انتخاب کنید invite frined f بکنید و صفحه ی steam باز میشه و لیست دوستانتونو میبینید که میتونید invite کنید
    17 aimbot چیست wall ---- چیست ؟
    aimbot هک بزرگ هست که بر دیگران در بازی های مولتی اثر داره که از این قراره :
    وقتی روی سر یه بد بخت هدفگیری میکنین خودش قفل میکنه و راحت شلیک میکنید و یا میتونید از nuclear bomb استفاده کنید و ......
    wall ---- هم جزئی از aimbot هست که شما از پشت دیوار دشمناتونو میبینید عکس های wallhack
    کد:
    البته سایتش عکس هارو فیلمر کرده
    18 شاید این روزا مد شده باشه که همه دارن لول 70 میشن که یه trainer هست از سایت
    کد:
    19 توجه کنید تا جایی که من میدونم aimbot پولی هست و سایت سازنده انرا به قیمت 20 دلار میفروشد
    20 بهترین اصلحه ها به نظر من shotgun و acr و augbar هستن
    واااااااااااااااااااااااا ی خسته شدم از بس که تایپ کردم
    اختار !
    شما میتوانید این اموزش را فقط در صورتی در سایت دیگر قرار دهید که ادرس سایت p30world رو گفته باشید و همچنین اسم منو هم گفته باشید
    این آموزش رو خودم درست کردم و از هیچ سایتی بر گرفته نشده
    موفق باشید اگر دچار مشکل شدید بگید و اگر باز هم پچ جدید آمد crack رو به محض در اومدن میذارم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بابا پچ 175 هم پوکید رفت! الان دیگه همون اول که وارد مولتی میشی دیسکانکت میشه دهنمونو سرویس کردن با این سروراشون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

dashmojtaba
    من اسمم تو بازی amirchifekkardi هست یعنی همه جا اسمم همینه
    با هم تو یک گروه بودیم یبار جونمو نجات دادی دنبالت امودم منم یبار نجاتت دادم
    آره یادمه دستت درد نکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب بالا خره همه ی افرادی که گیج شدن و نمیدونن چی کار کنن توضیح میدم
    ...
    [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
    با سلام و تشكر من تا ديشب به خوبي مي تونستم مولتي بازي كنم . اما نزديك ساعت 12 اوضاع يكم خراب شد و به سختي مي شد بازي كرد ، واسه همين تمام دستورات بالا را مو به مو اجرا كردم ، يعني steam رو هك كردم و ... .اما بعد از آن به محض اينكه find game رو مي زنم steam connect failed ميده .چه كار مي شه كرد ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای تمامی کسانی که بعد از اینکه اون tool را برای zero gear میریزن که expire نشه و بعد بازی می ره رو always keep . . راهی دارم که وسط بازی لازم نباشه هی بیان بیرون و از این کار ها بکنن
    فقط کافیه وقتی اونو می زارن رو do not up ... دیگه صفحه را نبندند یعنی در طول بازی اون صفحه باز باشه به همین سادگی به همین خوشمزگی پودر کیک zero gear!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از مدیریت که دارن پست قبلی منو چک می کنن خواهش می کنم که این پست و پست قبلی منو نمایش ندهند با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •