من از این G10 از پلاسما بودش میترسم که مشکل ساز بشه
wd tv Live حدود 150 ت. فكر كنم بگي دستگاه پخش اج دي وسترن كافي باشه، دو مدل داره يكي لايو هست يكي نيست فكر كنم لايو بگيري بهتر باشه.قیمت این WD TV Iive چنده؟ تو جمهوری به چه اسمی مشناسند؟
من از این G10 از پلاسما بودش میترسم که مشکل ساز بشه
wd tv Live حدود 150 ت. فكر كنم بگي دستگاه پخش اج دي وسترن كافي باشه، دو مدل داره يكي لايو هست يكي نيست فكر كنم لايو بگيري بهتر باشه.قیمت این WD TV Iive چنده؟ تو جمهوری به چه اسمی مشناسند؟
Last edited by afshin b; 06-02-2010 at 00:38.
این WD با زیر نویس فارسی مشکل داره؟ این لایو گفتی چی هست ؟ لن داره؟wd tv Live
فرق این تصویر ها تو چیه منطورم اون i و p هست؟
1080p , 1080i , 720p , 720i , 480p , 480i
مدلی بهتر از G10 هم هست؟
ببخشد که شدید زیاد سوال میکنم....
مثل اينكه با srt مشكل داره، آره لن داره. بهتره تو تاپيك خودش از بچه هاي واردتر بپرسي.
فرقشون اینه که i از تصاویر هاشوری نصفه ساحته شده که با فریم بعدی تکمیل میشود ولی p یک تصویر کامل است. پس در نهایت p دو برابر اطلاعات تصویری دارد و بهتر است. تصاویر i با فی*لتر خاصی که نیاز به پردازش دارند موقع پخش به p تبدیل می شوند یعنی de-interlaced میشن.تصوير در i انگار لرزش داره.
دوست عزيز mehdighahramani در اين مورد كامل توضيح داده، يه سرچ كني شايد بتوني پيدا كني.
يه مدل ديگه پانا زده به نام V10 كه يه مدل از جي 10 بالاتره، فقط "50 و "58 داره كه به ترتيب تقريبا 3 و 5 ميليون قيمتشونه!
هر چقدر دلت ميخواد بپرس
سلام به دوستان سامسونگی من یه 40B690گرفتم
1- داخل منوی راهنمایی خود ال سی دی درمورد اطلاعات دستگاه برخلاف مارک روی دستگاه مدل اون رو B650زده این یعنی چه؟
2-چون فقط فرمتهای(MPEG,AVI,MP4,ASF)را ساپورت میکنه برای تبدیل فیلمهای روی کامپیوترم که اکثرا با فرمت DAT. هستند کمی با مشکل مواجه هستم در این زمینه اگر راهنمایی خوبی بتونید داشته باشین ممنون میشم درضمن معمولا تبدیل یه فیلم به کدوم یک از چهارفرمت قابل پشتیبانی فوق الذکر سریعتر وبا کیفیت تر انجام میشه خیلی ممنون میشم پاسخ بنده رو بفرمایید.
دقیقا سلیقه ای است و دکراسیون هم مهمه
اینجا رو نگاه کنی در مورد i و p بیشتر اطلاعات بدست میاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون بي 690 همان بي 650 است كه براي مشخص شدن جنس قاچاق به اين صورت نامگذاري شده است.
اگه به avi تبديل كني راحت تره و كيفيتشم بسته به خودت داره هنگام تبديل كردن بايد بري در منويه كانورتري كه باش اين فيلمو تبديل ميكني و بهترين كيفيت هايه تصوير و صدا رو انتخاب كني
از پلاسماهاي پاناسونيك دوري كن !!!!
اين خبر مهم رو بخون ...
افت بازتولید مشکی در پنلهای پلاسمای پاناسونیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون پسوند DAT رو با كامپيوتر پاك كن بگذار MPG حله!چون فقط فرمتهای(MPEG,AVI,MP4,ASF)را ساپورت میکنه برای تبدیل فیلمهای روی کامپیوترم که اکثرا با فرمت DAT. هستند کمی با مشکل مواجه هستم در این زمینه اگر راهنمایی خوبی بتونید داشته باشین ممنون میشم درضمن معمولا تبدیل یه فیلم به کدوم یک از چهارفرمت قابل پشتیبانی فوق الذکر سریعتر وبا کیفیت تر انجام میشه خیلی ممنون میشم پاسخ بنده رو بفرمایید.![]()
اين اقايه انتي دراكولا اومد يه پستي زد تنه هركي كه پلاسما پاناسونيك داره رو لرزوند شما هم مياي تز ميدي كه از پلاسما هايه پانا دوري كن من پسر داييم يه پلاسما پانا داره الان سه ساله داره براش كار ميده اخم نگفته و هزارتا نمونه از اين قبيل هست تازه هنوز چيزي مشخص نشده فقط يه چند نفر يه چيزي گفتن رو هوا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)