دوستان عزیز گفتن..! به نظر سخت می یاد ولی شما که کاری انجام نمیدی جز وصل کردن به گوشی ...!
به نظر من از نصب کردن بازی رو کامپیوتر خیلی خیلی آسون تره..!
دوستان عزیز گفتن..! به نظر سخت می یاد ولی شما که کاری انجام نمیدی جز وصل کردن به گوشی ...!
به نظر من از نصب کردن بازی رو کامپیوتر خیلی خیلی آسون تره..!
Last edited by jaxi; 22-05-2010 at 18:02.
سلام دوستان خوب و با حال موتويي
آقا اين لوازم جانبي ميلستون رو ميشه جايي گير اورد يا بيخيال شيم
يه جا موبايلي برا تو ماشين ميخوام
اگه بگم که خرید این گوشی از بهترین تصمیمای زندگیم بوده بیخود نگفتم! هیچ وقت فکر نمی کردم که CPU یک وسیله ی الکترونی هوشمند رو به این راحتی بشه overclock کرد! اون هم در حین استفاده و بدون reboot کردن!
در واقع برای این کار شما فقط به یه مایلستون روت شده نیاز دارین و یه برنامه ی 68.5kb!! به نام MilstoneOverclock10 که از لینک زیر میتونین بدون دردسر مارکت رفتن و ... بگیرید, هم شامل توضیحات برنامه است هم لینک دانلود,با اجازه و تشکر از Tiago Sousa سازنده ی برنامه:
بعد از گرفتن این برنامه و نصبش رو مایلستون عزیزتون و باز کردنش و فعال کردنش در superuser, که همه ی این کارا 45 ثانیه هم طول نمی کشه,شما گوشی ای دارین که با یک تپ, می تونه سریعترین cpu رو در دنیای smart device های قابل حمل داشته باشه. با ماکزیمم کلاک cpu در 1.2GHz و در واقع 200MHz سریعتر از iPad! با این تفاوت که اگه شما از این سرعت سرسام آور خسته شدید می تونید در عرض 5 ثانیه سرعت clock رو روی حالت معمول یا یکی از سه حالت 600,800,1000MHz بر گردونید تا باتریتون با خیال راحت تری انرژیش رو حفظ کنه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که به شخصه تجربه ی هیجان انگیزی رو داشتم و مثل این بود که با یه tap موتور ماشینو از 240hp به 600hp رسوندم! یعنی یه maxima رو کردم Carrera GT!
قشنگی این فرایند به ساده بون و تحت کنرل بودنشه.
مواردی که کاملا با تغییر کلاک به 1.2GHz مشهود بود:
-حداقل 2 برابر شدن سرعت باز شدن صفحات web. سریعتر از سرعت کامپیوترم,من سیستم خفنی ندارم ولی قبل از overclock سریعتر از گوشیم page ها رو باز میکرد.
-راه اندازی برنامه ها با حداقل تاخیر
-رسیدن lag های گوشی به تقریبا 0. بخاطر این می گم تقریبا چون هیچ چیز مطلق نیست!
-روون تر شدن گوشی
-بهتر اجرا شدن live wallpaper های سنگین.
-load شدن سریعتر menu وقتی لانچرتون رو restart می کنین.
-load شدن سریعتر all video و Gallery 3D
-load شدن سریعتر عکس ها ی با رزولوشن بالا.
-سریعتر شدن screen orientation بخصوص در Home Screen و load شدن خیلی سزیعتر widgetها
-در مورد بازی من Asphalt5 رو امتحان کردم که چون قبل از اینم بی نقص اجرا میشد تغییری مشاهده نکردم.
در آخر باید بگم که چون من از گوشی زیاد کار می کشم و مثلا 7 تا صفحه دسکتاپ دارم پر از widget با یه Live Wallpaper خرکی(که برش داشتم چون رم خورک داره)و نزدیک 4000 تا عکس و بیش از 150 ویدیو تغییرات سرعت توی HomeScreen,Gallery و All Video برام کاملا محسوس بود.در واقع سرعت گوشی شد مثل وقتی که اولین بار روشنش می کنین و کاملا لخته.
این توضیح هم بدم دفعه ی قبل که برنامه رو نصب کردم گوشی تازه wipe شده بود و در واقع هیچ چیز خاصی نبود که تغییرات رو ببینم بخاطر همین فکر کردم اصلا گوشی overclock نشده!بنابر این اگه از گوشی استفاده ی سنگینی نمی کنین اصلا این کار سودی براتون نداره وتغییر خاصی نمی بینین.
به همه ی مایلستون دارای عزیز داشتن این برنامه رو پیشنهاد می کنم. کمترین کاربردش زدن پوز iPhone,Nexus ,HD2 دارهاست! هر چی باشه گوشیتون الان از همه ی اونا سریعتره!
***مسئولیت انجام این کار و عواقبش به عهده ی انجام دهنده است***
Last edited by Po0yAn; 23-05-2010 at 10:48.
سلام جانی جان من به اونی که شما زحمتشو کشیده بودی زنگ زدم گفت گوشیاش تو گمرک گیر کرده باید صبر کنم ریلیز بشن
ولی واقعا هرچی بیشتر میگذره بیشتر ار این گوشی خوشم میاد![]()
خوب ميبينم كه دارين حسابي با اين گوشي هاتون حال ميكنين![]()
يه خبر خوب هم بهتون بدم كه به زودي ميلستون يا درويد 2 معرفي ميشه
اين يه عكس جديد از اين گوشي افسانه ايه كه لو رفته
ظاهرش كه خيلي خوفه
might this be the next droid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر تكراري بود حذف شد اما عكسش رو دلم نيومد پاك كنم
![]()
Last edited by fire159; 23-05-2010 at 01:27.
پویان جان خیر ببینی که یه حال اساسی دادی امشب
ممنون
سلام
اگر کسی نحوه آنلاک کردن موتورولا مایلستون را می دونه لطفا" راهنمایی کنه (یعنی با سیم کارتهای ایرانی کار نمی کنه)
دوستان عزیزه خودم من میخوام این گوشی رو بگیرم و در خریده گوشی بی تجربه نیشتم اما در خریده گوشی موتورولا و سیستم عامل اندرویید کاملا بی تجربم(شما لطف دارید)
حالا بگید در خریده این گوشی به چه مواردی دقت کنم که یه پیکان مدل 46 رو به جای مایلستون بهم نندازن؟
سلام به خدمت همگی
من سه روزه که این گوشیو خریدم.کسی میدونه چطوری میشه روش تم ریخت؟؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)