باز هم کاهش سرعت در حد مرگ
بعد از باز شده پنل کاربری سرعتا به شدت کشیده پایین!البته با افزایش هم همراه هست ولی مقطعی و گذرا
لعنت به هر چی دزده![]()
باز هم کاهش سرعت در حد مرگ
بعد از باز شده پنل کاربری سرعتا به شدت کشیده پایین!البته با افزایش هم همراه هست ولی مقطعی و گذرا
لعنت به هر چی دزده![]()
آقا این چه وضعشه هر روز یه چیزش دچار مشکل میشه 100% اینکاررو از قصد انجام میدن وقتی تو جایی زندگی میکنی که همه دزدن از اینا چه انتظاری باید داشته باشی؟![]()
کلاً اينترنت دچار يه سری مشکلات شده که شايد به اين اينترانت(اينترنت ملی) مربوط بشه شايد هم نشه
ولی هميشه يه گندی بعد اين سری قضايا ايجاد ميشه
بله دوستان حرف شما کاملا درست است. یک روز بعد از اینکه پنل ها اومدش بالا! سرعت ها رفت پایین!
اون هم در حدی که برای باز کردن صفحات وب باید بیشتر از قبل منتظر بشی
من که تصمیم گرفتم که واسه بدترین مشکل هم دیگه به پشتیبانی زنگ نزنم. چون یه مشت مشنگ ریختن اونجا که هیج جی حالیشون نیست
واسه پنل که قطع بود زنگ زدم یارو چیزی نداشت یگه گفت مشکل از تهرانه!!!
حالا مخابرات استان همدان چه ربطی به مخابرات اسنان نهران داره خدا میدونه وبس!!!
باید از این به بعد تلفن خونمون هم قطع شد به مخابرات استان تهران زنگ بزنیم نه به مخابرات استان همدان![]()
بابا چهار تا اسگل ريختن اونجا زنگ ميزني پشتيباني ميگه مودم به كجا وصله (وصله به يخچالمون) ، بعد مودم رو مي گن وصل كن به يه سيستم ، خوب مرحله بعد : طرف ميگه برو تو internet tools بعد برو ببين ------ تيك داره ، خوب خانم نداره چي كار كنم؟ برو كوكي ها رو پاك كن ، پاك كردم
بعد از كلي معطل كردن .............
آقا يه مشكل كلي هست ... يكي دو هفته اي اينجوريه ...
خير ايشالا اينم جوابشون ....
شما خودتون قضاوت كنين
Isp Parsonline
بابا فکر کردین این مشنگارو از کجا آوردن ؟خوب معلومه با پارتی آوردن.یارو هیچ معلوم نیست قبلا تو طویله کار میکرده .![]()
دوست عزیز حرفات رو باید با طلا نوشت
ولی من اشتراک پارس هم داشتم از یک هفته 1روز سرعت دانلود شبانش متوسط . بعد از اون 6 روز هفته زیر 5کیلوبیته
من سرویس 2مگ داشتم سرعت دانلودم شبا به زور به 6 یا 7 می رسید
در کل تواین مملکت اگه شرکت دزد ندیدی باید تعجب کنی!چه دولتی چه خصوصی
حامد![]()
سلام به همه دوستان همدانی
میخوام یه جمع بندی از کیفیت و هزینه شرکت های ارائه اینترنت در همدان بدست بیارم تا همه بتونن به راحتی مقایسه کنن
پارامترهای زیر رو میخوام در مورد شرکت های اینترنتی بدست بیارم و از شما میخوام راهنماییم کنین
نام شرکت، ، هزینه راه اندازی ، میانگین هزینه هر گیگابایت ، سرعت ارسال، سرعت دریافت، محدود زمان رایگان، نمره کیفیت، محدوده تحت پوشش
از شما میخوام که در مورد هر شرکت اطلاعات بالا رو بگین تا یه جمع بندی کنیم و در هر مرحله اطلاعات رو کاملتر کنیم.
نمونه:
لطفا اطلاعات ارائه کنید تا کامل بشه
![]()
Last edited by rasoolkarimi; 17-04-2011 at 15:14.
سلام رسول جان
واقعا کار خوبی رو شروع کردی
اینجوری دیگه غرض ورزیها کنار میره و واقیعت در مورد شرکتهای خصوصی و دولتی اینترنتی روشن میشه.
اما مشکل این جدول شما اینه که یه سری گزینه ها رو نداره که من تکمیلش رو اینجا قرار می دم تا دوستان پُرش کرده و در تاپیک قرار بدن.
باز هم از این اقدام زیبات ممنونم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حامد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)