آقايي تيتانيوم
بالاخره هيچي نباشه همجنسيم(تيتان و تيتانيوم)
آقايي تيتانيوم
بالاخره هيچي نباشه همجنسيم(تيتان و تيتانيوم)
حالا اینم مولتی تاچ نداره که اصلا بدون مولتی حال نمیده حسابی حال گرفتن
این که بد موقع گندش در اومد تا فروشش شروع شد اینم رو شد . حداقل میزاشتن یه ذره میفروخت بعد ضد حال میزدن !![]()
حالا نمیدونم مولتی توی گیم و اینا چقدر تاثیر داره یا اصلا آندرویید چقدر بازی بدرد بخور مولتی ساپورت داره ولی جدا از این ها اگه به ورژن 2.1 ارتقا پیدا کنه (که مثل اینکه میکنه ) واقعا ارزش خرید داره . چون هم با قیمت مناسبی شروع شده هم خوشگل و دیزاین شیکی داره سی پی یو کاردرستی داره اینترفیس لذیذی دارهسرعت بالا تاچ حساس ال سی دی فوق العاده به خصوص زیر نور آفتاب . رم زیاد دوربین و رکورد فیلم خوب و .... اینا آدم رو برای خریدش تحریک میکنه
در یک کلام یکی از گوشیهای کار درست بازار هست الان .
آقا جون آندو 2.1 داریم که مولتی تاچ نباشه یا نه ؟
بله
i5700 هست که با آپدیت میشه 2.1 و مولتی تاچم نیست و...
ولی حیف شد من میخاستم x10 بخرم بازم سونی اریکسون ضد حال زد
چی مـــــیـــــگـــــــیولی حیف شد من میخاستم x10 بخرم بازم سونی اریکسون ضد حال زد![]()
من میگم شاید سونی اریکسون فعلا مجوز استفاده از مالتی رو نداشته باشه . نه ؟ !
مخلصیم .
مگه چیه ؟
اگه مولتی تاچ بشه خوب چیزیه
ببینید se به کیفیت بیشتر از کمیت فکر میکنه
میگه 1 تاچ آباد بهتر از مولتی تاچ خرابه
یا مثلاً اندروید 1.6 آباد بهتر از 2.1 خرابه
اشکال نداره اگه 500 تومن باشه میخرمش
مسولان گفتن که مولتی تاچ چیزی نیست که بخواهیم روش مانور بدیم در عوض چیزهای بهتری مانند دوربین و مدیا و موسیک بصورت عالی روش مانور داده شده.
من هم میگم که مولتی چیزه شاخی نیست,المانهای زیادی داره برای هرید داره
مسئولان یه ذره بی جا کردنمسولان گفتن که مولتی تاچ چیزی نیست که بخواهیم روش مانور بدیم در عوض چیزهای بهتری مانند دوربین و مدیا و موسیک بصورت عالی روش مانور داده شده.مگه مانوریه ! مدیا و موسیک
که چیز جدیدی نیست که بخوان روش مانور بدن .
ولی من میگم اجازه مالتی تو این گوشی نداره . چون سخت افزارش که داره .
در کل داداش من داره میخره ولی مالتی تو بازی فازی میده![]()
مگه نه سامان ؟![]()
مخلصیم.
سخت افزار مولتی تاچ رو ندارد عزیزان ! تو مطلب قبلی گفته شد که ال سی دی ایکس 10 نمیتونه دو ورودی همزمان رو ثبت کنه یعنی دو انگشت با هم impossible !
اجازه کیلو چنده حالا که هر ننه قمری داره مولتی میزنه
اینم از مقام مسئول :
However, in a posting on the quasi-official Sony Ericsson Product Blog, staffer Rikard Skogberg said: "As said earlier, there’s no multitouch in [the] X10 – and I also can confirm that it’s not only related to [software] but also to [hardware]."
ولی بازم گفته شده به جای مولتی تاچ رو ی راه حل های دیگه دارن کار میکنن مثلا برای زوم کردن :
That said, Skogberg did indicate that some multi-touch features may be added to the handset: "For future updates of X10 we are of course working on other solutions for e.g. zooming."
که تو آپدیتی که در آینده میشه این چیزها بهش اضافه میشه !
شب خوش![]()
ولی من توی یه ریویوو (فک کنم فون آرنا) خوندم که بهترین دوربین رو توی آندو دارها ایکس10 داره !
این خودش بهترین و بزرگترین المان این گوشی هست (علاوه بر همه چیزای دیگش مثه رم و سی پی یو و ال سی دی و....)
خلاصش میشه بعنوان بهترین آندو فون قبولش کرد !
این Desire هم که 5 ه دوربینش ! بازم به ایکس10 نمیرسه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)