بچه ها كسي هست اينو توضيح بده به صورت ساده تو مستر ميتونيد اولش بوندس ليگا و ليگ فرانسه رو هم اديت كنيد اگه ميشه بگيد چجوري بايد نصبش كنيم دنگ وفنگش زياده
بچه ها كسي هست اينو توضيح بده به صورت ساده تو مستر ميتونيد اولش بوندس ليگا و ليگ فرانسه رو هم اديت كنيد اگه ميشه بگيد چجوري بايد نصبش كنيم دنگ وفنگش زياده
کیت ارژانتین
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیت ghana
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تور و آدبورد دانلود کردم ولی نمیدونم توی چه پوشه ای از کیت سرور باید بریزم.
یکی راهمایی کنه.
Last edited by vampyre; 10-11-2009 at 11:00.
سلام دوستان.لطفا بگید چه طور میشه تو پس2010 صدای خودمون رو به جای گزارشگر بذاریم.البته بعضی جاها.یکی از دوستان یه سایت داد خودمم تو گوگل گشتم پیدا نکردم .اگه کسی بلده لطفا بذاره واسه دانلود یا همینجا توضیح بده.
برو به این آدرس توی قسمت آموزش مال 2009 ولی میشه برای 2010 هم انجام داد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم راهنمای پوشه های کیت سرور که مشکلاتتون رو حل میکنه
dt0b.img توپ
dt0c.img چهره،مو،کیت و کفش ها
dt01.img آهنگ های بازی
dt02.img اهنگ های بازی
dt04.img لگو ها
dt05_e.img تایتل اسکرین،لگوی پست ها،اسکوربورد
dt06.img منوهای بازی
dt07.img تور دروازه،تابلو تبلیغاتی ، پرچم کرنر و چمن
dt09.img کیت داور ها
توجه: باید تمامی این فولدر ها را در مسیر pes 2010\kitserver\example-root1\img بسازید و هر ادیت را در پوشه ی مربوط به خودش بریزید
منبع
Last edited by Mehdi.ss; 10-11-2009 at 13:19.
من با همه چی این پچ حال کردم به جز اسکوربوردش. لطفا بگین چه جوری میشه یه اسکوربورد دیگه جایگزینش کنم ( مثلا اسکوربورد CL ) اگر باید فایل خاصی رو از تو پوشه های kitserver حذف کنم اسم کامل فایلها و پوشه مربوطه رو بگین لطفا. خیلی از این پچ خوشم اومده و نمیخوام فقط به خاطر اسکوربوردش حذفش کنم. بازم میگم لطفا راهنمایی کامل باشه.
در ضمن من در مورد پوشه های dt06 , dt05_e یه چیزایی میدونم اما در مورد بقیه پوشه هایی که این پچ میسازه مثل dt05_f یا dt05_q و الی آخر نمیدونم برای چه کارین و چه فایلهایی توش باید ریخته بشه.
با تشکر
Last edited by romantic; 10-11-2009 at 13:48.
سلام
لطفا آموزش وارد کردن لباس از طریق کیت سرور را بزارید
سپاس
چمن olimpico
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا دورست و کامل توضیح بدید کار با هر نرم افزار رو
با پچ چکار کنم
با آپشین فایل چکار کنم
من با کیت سرور هر کار میکنم تو بازی تغییری ایجاد نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)