اره.......دل من کلی واسش سوخت....چه التماسی میکرد.....
اما از همون اول خنده رو اورد![]()
اره.......دل من کلی واسش سوخت....چه التماسی میکرد.....
اما از همون اول خنده رو اورد![]()
دوستان کسی جریان این سال به قدرت رسیدن آقا محمد خان رو میدونه؟
بالاخره 1207 درسته یا 1209
الان توی کتاب های تاریخی اون 5 سال چیه؟
![]()
امروز بالاخره وقت کردم ۳ قسمت اول و موجود رو ببینم.
به نظرم استارتش مثل بقیه کارهای مدیری بود.منظورم اینه که توی سریالهای قبلیش هم قسمتهای اول رو به معرفی کاراکترها و برانگیختن این حس که در ادامه چی پیش میاد اختصاص داده.
همین ۳ قسمت طوری بود که حتی اگه الان همه قسمتها رو داشتم تا سریال تموم نمیشد منم از جام بلند نمیشدم و تا آخرش رو میدیدم.
واقعا که مدیری رگ خواب بینندهها رو میدونه.
کارای مدیری همیشه طرفدار داشته و توی ایرانم بعید میدونم روی دستش طنز داشته باشیم....اینم مثل کارای قبلیش 100% جای خودشو پیدا میکنه....بازی سیامک انصاری هم این 3 قسمت خیلی عالیه بود......البته چون هنوز مهران مدیری نیومده هنوز سریال نظر منو جلب نکرده.....آخه شروعش تقریبا مثل برره بود....اما خوب.....باید صبر کرد..
اما نظر شخصیم بابت حرفای ابتدای فیلم.....دیگه خیلی التماس و گریه و زاری میکرد...من خوشم نیومد..یعنی بدم هم اومد خیلی لوس بود.....حالا 1 بار گفتی 2 بار گفتی....بسه نه دیگه قسم بدی و بزنی پشت دستت....زیاد جالب نبود...
بابت کپی و رایت هم خود حق داره...با اینکه همه میدونن جایزه ای در کار نیست اما خوب...................
البته به نظر من قرض دادن اشکال نداره....ممکنه یکی دیر سریال رو ببینه.....رایت نمیکنه...دیرتر میبینه اما از همون خواهر و برادر قرض بگیره اشکالی نداره....
اما باید منتظر بازی بهترشون بود....
قصد آقا مهران هم اين بود كه كنجكاو بشي و بري سراغش![]()
احترام قائل شو حتی برای کسی که نداره و مجبوره کپی کنه یا بخرهولی دور از شوخی آقا کپی نکنید خوب مگه مرض دارید؟![]()
![]()
واقعا سریالش تا اینجا که حرف نداره قشنگتر از کارای دیگش بوده ارشادم با این کارش خودشو ضایع کرد به مهران بایدمدال داد به هیچکس باج نمیده حتی اگر به قیمت ورشکستگیش باشه
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
میگن یکشنبه میاد
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
جدا منم حسابی کنجکاو شدم
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
واقعا باید وظیفه خودمون بدونیم مهران مدیری چندیت ساله که با کارای قشنگش مارو شاد کرده حالا این کارو براش انجام بدیم
برای کسایی که DVD اش رو میخوان و میگن سخت پیدا میشه
یه سری مغازه هست توی انقلاب توی ردیف پاساژ صفوی که کتاب های قدیمی و اینا دارن اونجا همه dvd آوردن به تعداد کافی: دی
میتونید از اونجا تهیه کنید
تفاوت ظاهری بسته های dvd با vcd چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)