تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 135 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1345

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان هرمزگان

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin7x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام amin 7x
    لطفا درست اطلاع رسانی کنید من به سایت آشنای اول قسمت نمایندگی ها مراجعه کردم
    اصلا استان هرمزگان وجود ندارد که بخواهد کارهای پشتیبانی رو انجام بده
    سلام دوست عزیز
    من چیزی که از 2020 شنیدم رو دارم میگم.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستانی که سرویس مخابرات دارند ممنون میشم پینگشون رو اعلام کنند.

3. این کاربر از amin7x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsanjt98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستانی که سرویس مخابرات دارند ممنون میشم پینگشون رو اعلام کنند.
    سلام عزیزم

ساعت 12:44 ظهر (355) ، البته پینگ همیشه اینجوری نیست نهایتش که کم پیش میات 450 ، حد وسط 200 تا 350 ، بهترین حالت که من تا حالا یه بار دیدم 160

amin جونم اگه برایه بازی میخوای خوبه ، من تویه mw3 یه کاهش دهنده ی پینگ میگرفتم پینگم 3 خط سبز بود ، برایه بازیه آنلاین توصیه میشه اما اونقدا هم عالی نیست متوسطه ، میشه اول شد تویه بازیها D:

عزیزان خبر جدیدی نشده ؟ کسی جدیدا نرفته بپرسه آقا کی نامحدود میات ؟

امین جان سرعتشم خوبه مثلا 1 مگش اینجوریه عزیزم :

با سرورایه داخل :

با سرورایه خارج :

ولی برایه من که پر مصرفم همش حجم کم میارم اصاً اوضاعیه :(( در کل مخابرات از نظر کیفیت تویه ایران حد وسط به پایینه از نظر من ، نامردا زدن نامحدودا رو برداشتن :((
    Last edited by ehsanjt98; 25-06-2014 at 12:08.

5. 2 کاربر از ehsanjt98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان سرویس من از دیروز قطع شده ، الان زنگ زدم پشتیبانی میگه پرینت آخرین پرداختی رو بیار تا برات دوباره وصل کنیم. گفتن که برای همه قطع شده ، خواستم بپرسم که برای شما دوستان هم سرویستون از تاریخ 4/4 قطع شده؟

7. این کاربر از Alitechno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان سرویس من از دیروز قطع شده ، الان زنگ زدم پشتیبانی میگه پرینت آخرین پرداختی رو بیار تا برات دوباره وصل کنیم. گفتن که برای همه قطع شده ، خواستم بپرسم که برای شما دوستان هم سرویستون از تاریخ 4/4 قطع شده؟
    مال من که وصله هنوز

9. این کاربر از moridsl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsanjt98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام عزیزم 3>

آره برایه 2 تا از دوستایه منم همینو گفتن ، یکیشون که قبل از خرابی سایت از سایت اکانتشو شارژ کرده قطع کردن قراره بره فیش پرداختیو از بانک بگیرن ببره مقرشون D: ( روبرو پاساژ طباطیایی )
    مثه اینکه میگن سایت خرابه چرا از طریق سایت تمدید کردین واسه همین قطع میکنن ( وقتی تویه سایت پلوتون هم میریم برایه کنترل میزنه هیچ حساب تعریف شده ای وجود نداره ، اینا واقعا نامردن ) ، ببرین وصل میکنن راحت عزیزم واسه اون یکی دوستم هم که از طریق سایت وقتی سایتو بسته شد تمدید کرده بودیم وصل کردن عزیزم ،، اصاً اینا معلوم نیست با خودشون چند چندن قطع میکنن بعد وصل میکنن
    ما هم از طریق سایت تمدید میکنیم حالا نیدونم کی مارو گیر بندازن D: این دیگه خیلی نامردیه هم سایتو بستن هم نامحدود نمیدن هم قطع میکنن آقا بیاین نتو جمع کنن ببرن راحت ، مملکت گل و بلبل
    یه فرضیه هست نیدونم تا چه حده : وقتی حضوری میریم تمدید میکنیم تویه سایت میزنه پرداخت رویه قبض ، اما وقتی تویه سایت نمدید کنیم با کارتهای عضو شتاب میزنه پرداخت با کارت عضو شتاب اما وقتی تو سایت میزنی از طریق قبض میزنه پرداخت از طریق قبض ینی هیچ فرقی با پرداخت حضوری نداره ، وقتی با کارت پرداخت کنیم اینا میفهمن خودمون از سایت استفاده کردیم اما اگه اون تیکه پرداخت از روی قبض رو بزنیم میگن حضوری اومدن ( نفهمیدم چی نوشتیم )

همیشه شادو عاشق و موفق باشین 3>
    Last edited by ehsanjt98; 27-06-2014 at 03:32.

11. این کاربر از ehsanjt98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MJYousefi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان من اینقدر پیگیر شکایت شدم و اینقدر باهاشون سرو کله زدم و اینقدر نه شنیدم که خسته شدم، رفتم تو لیست انتظار دابکو تا یه مشترک جمع آوری کنه من برم بجاش از دابکو سرویس بگیرم ، دیگه حاضر نیستم زیر بار حرف زور اینا برم
    حتی ISP های خصوصی اینقد گدا گشنه نیستن که اینترنت محدود شون رو 24 ساعته گیگ کسر کنن ! اینا دیگه نوبر هستن والا !

13. 2 کاربر از MJYousefi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MJYousefi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

پلکانی شده ، خدا این تنظیم مقررات رو لعنت کنه با این مصوبه های مسخره ش ! پنج گیگ اول با این قیمتی که گفتی حساب میشه ، پنج گیگ بعدی فک کنم دو هزار و شیشصد هفتصد حساب میشه ، از گیگ دهم به بعد هزار و دویست سیصد حساب میشه گمونم ؛ انگار مثلا دو گیگ اول با دوازده گیگ بعد فرق داره
    خبر مرگشون اینکارو کردن که مشترک رو وادار کنن برا اینکه ضرر نکنه بیشتر گیگ بخره
    اینه که میگم اینا دزد هستن و لا غیر

15. 3 کاربر از MJYousefi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان من اینقدر پیگیر شکایت شدم و اینقدر باهاشون سرو کله زدم و اینقدر نه شنیدم که خسته شدم، رفتم تو لیست انتظار دابکو تا یه مشترک جمع آوری کنه من برم بجاش از دابکو سرویس بگیرم ، دیگه حاضر نیستم زیر بار حرف زور اینا برم
    حتی ISP های خصوصی اینقد گدا گشنه نیستن که اینترنت محدود شون رو 24 ساعته گیگ کسر کنن ! اینا دیگه نوبر هستن والا !
    اگه گرفتی یه تست سرعت و پینگ و... بگیر بگذار اینجا ببینم چطوره.

17. 2 کاربر از amin7x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه takethatter's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Hormozgan, Iran

پيش فرض

تجربه‌ی من با نت مخابرات که خوندنش خالی از لطف نیست: من مدت‌ها بود که از سرویس 2 مگ استفاده می‌کردم و ماهانه از طریق سایت حسابمو شارژ می‌کردم. تا اینکه فهمیدم امکان شارژ وجود نداره. به شرکت که مراجعه کردیم، معلوم شد که قراره ترافیک رایگان شبانه رو بردارن!! (در حالی که اکثر شرکت‌ها شبانه رایگان رو دارن و این قضیه، یه جورایی حق طبیعی مشترکه).

چند روزی ترافیک رایگان داشتم و دانلود می‌کردم، ولی از دیشب فهمیدم که دیگه ترافیکی وجود نداره. داداشم که به شرکت مراجعه کرده بود، می‌گفت یه سرویس 2 مگ حجم بالا (و البته قیمت بالا) دارن. حالا موندم از این سرویس استفاده کنم یا سرویس مبین نتم رو به 2 مگ ارتقا بدم و از ساعات رایگان اون استفاده کنم (قیمت ماهانه مبین نت کمتره). نت مخابرات سرعت خوب داره، ولی شبانه نداره. مبین نت سرعت نه چندان جالب، ولی شبانه داره. از طرفی، به خاطر خط 461 هیچ شرکتی بهمون نت نمی‌ده.

نمی‌دونم چرا کاربرایی مث من که پرمصرف هستن و جز دانلود فیلم و سریال از نت، سرگرمی سالم دیگه‌ای ندارن، باید همیشه مظلوم واقع بشن. حداقل می‌تونستن واسه همچین آدمایی یه سرویس درست با قیمت منطقی داشته باشن.

19. این کاربر از takethatter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •