آقا من اونجا موندم كه ميره توي پايگاه jbl و يك چيزهايي رو كه انريكا مي خواست انجام بده مي ده ما انجام بديم (يك چيزي رو ميزاريم توي يك چيز ديگه) بعدش ميرم بالا يك نفر روي تخت خوابيده نمي دونم اونجا چه كنم ؟
آقا من اونجا موندم كه ميره توي پايگاه jbl و يك چيزهايي رو كه انريكا مي خواست انجام بده مي ده ما انجام بديم (يك چيزي رو ميزاريم توي يك چيز ديگه) بعدش ميرم بالا يك نفر روي تخت خوابيده نمي دونم اونجا چه كنم ؟
دوست من چیزهایی که اتریکا انجام میده و چیزی رو میزاری توی چیزی چیه ؟!!!!آقا من اونجا موندم كه ميره توي پايگاه jbl و يك چيزهايي رو كه انريكا مي خواست انجام بده مي ده ما انجام بديم (يك چيزي رو ميزاريم توي يك چيز ديگه) بعدش ميرم بالا يك نفر روي تخت خوابيده نمي دونم اونجا چه كنم ؟
اسم ماموریت رو بگو یا یه عکسی ازش بگیر که راحت تر بشه کمک کرد !
دوستان ميبخشيدا سيستم مورد نياز اين بازي چي هست ؟؟؟
اين چهارمي هست؟؟!!!!!!!
من اولي رو بازي كردم اونيكيها كدومه؟؟؟
من وقتی میخوام برم تو بازی این ارورو میده لطفا کمکم کنید ---------------------------
---------------------------
Could not find any compatible Direct3D devices.
---------------------------
فکر کنم کارت گرافیکت نمیکشه.......
کارت گرافیکم 512 رمم 1گیگ
دقيقا ماموريت بعد از كشتي هست ، اول ماموريت يك دستگاهي هست يك لوله هاي كوچكي رو بايد توي يك چيزي مثل قوطي كنسرو جا سازي كنيد بعد نبايد بشكنه ... توي اوم مرحله منظورم بود :ديدوست من چیزهایی که اتریکا انجام میده و چیزی رو میزاری توی چیزی چیه ؟!!!!
اسم ماموریت رو بگو یا یه عکسی ازش بگیر که راحت تر بشه کمک کرد !
حداقل سیستم مورد نیاز - Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent
CPU: Pentium 4 or AMD Athlon 3000 - Game optimized for dual-processor-enabled computers
CPU Speed: 3 GHz
RAM: 1 GB
Video Card: DirectX 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (NVIDIA GeForce 6200+ / Radeon X1300+)
HDD: 8 GB
سری بازی Tom Clancy's Splinter Cell به ترتیب انتشار:
Tom Clancy's Splinter Cell - 2003
Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 2004
Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory - 2005
Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent - 2006
فکر کنم همون دستگاهی رو میگی که یک سری مواد بخصوصیه که باید فکر کنم 13 تاشو بذاری داخل .....درسته؟؟
اون زیاد مهم نیست ....
فقط اونجا وقتی زنه میره با اون کچله صحبت کنه با میکروفونت صداشونو ضبط کن
امیدوارم درست گفته باشم چون زیاد یادم نیست
دوست عزیز! وقتی که سواتون رو میپرسید صبر کنید که به شما جواب داده بشه, نه اینکه سواتون رو دوباره تکرار کنید... ممنون!
در صورتی که کارت گرافیک شما از حداقل کارت مورد نیاز برای اجرای بازی بالاتر باشه... (حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی در پست قبلیم عنوان شد)
بنابراین ایراد از نصب نبودن یا به روز نبودن DirectX 9 هست... آخرین ورژن DirectX 9 رو از این آدرس دریافت کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)