تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 124 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1231

نام تاپيک: گالری عکس خودروهای کلاسیک آمریکایی

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درسته..انگار اون نیست.چون اگر بازسازی شده بود دیگه الان این ریختی نبود..اینهم انگار هشت سیلندره چون دوتا اگزوز میبینم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این کامارو همان z28 جناب amiva نیست که یارو زدش به ستون؟انگار خودشه!اگر اون باشه که خوب درست شده و انگار یه رنگ میخواد..اگر هم نیست یه آماری ازش بدین لطفا جناب TOP GEAR این خیلی به دلم نشسته!
    سلام
    نه عزيزم، اين مال ما نيست، كامارو ما تو راهه اسقاطه!
    ( روحش شاد ). اما يه نكته ايي اين يا 6 V شكله يا هشت سيلندره ، مال ما 6 خطي بود ، بهخاطر همين زياد انگيزه نداشتم جلوي اسقاطش رو بگيرم چون با موتور خودش سواريش زياد حال نميداد، با 8 سيلندر هم كه به علت عدم اصالت پلاكش نميكنن ... .

اما اين رو چند ميگه جناب top gear

---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

Last edited by amiva; 28-09-2010 at 17:29.

3. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خب تا جایی که من شنیدم می تونی مجوز بگیری برای تعویض موتور
    ضمن اینکه مطابقت موتور فقط موقع معاینه ی فنی لازمه و میشه بین معاینه ها از موتور دیگه استفاده کرد و موتور اصلی رو موقع معاینه گذاشت رو ماشین
    (اینا رو از دوستمون که پونتیاک فایربرد داره شنیدم)

5. 2 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب تا جایی که من شنیدم می تونی مجوز بگیری برای تعویض موتور
    ضمن اینکه مطابقت موتور فقط موقع معاینه ی فنی لازمه و میشه بین معاینه ها از موتور دیگه استفاده کرد و موتور اصلی رو موقع معاینه گذاشت رو ماشین
    (اینا رو از دوستمون که پونتیاک فایربرد داره شنیدم)
    دوست عزیز نیروی انتظامی هم اگه بخواد میتونه جلوت رو بگیره ( این اتفاق چندبار واسه خودم افتاد و وقتی هم از یکی از دوستای راهنمایی پرسیدم گفت که این اختیار رو دارن) و اگه عدم اصالت دیده بشه، ماشینت میره پارکینگ (حالا باید ... آورد و باقالی بار کرد ). اون موقع بهت میگن بگو ببینم این موتور رو از کجا آوردی، از کجا معلوم ندزدیدی ... ؟ ( لازم نیست بگم چطوری اون چند باری که جلوم رو گرفتم تونستم کاری کنم که کار به این جاها نکشه .... !)
    بعدم برادر من اون ماشین پلاک ملی نداره (قبل از پلاک شدنش به ... رفت ) و من این رو خودم شخصا رفتم پیش رئیس راهنمایی شیراز و گفتن که برا این جور ماشینا (بالای 30 سال) باید بدنه ماشین هم یه تست بشه (عدم پوسیدگی و سالم بودن و ... به عبارت دیگه نو نوار بودن! ) از این بابت با اون وضع و دماغه اش هم که گیر نمیاد فک نکنم بشه ترو تمیزش کرد . ضمنا جدیدا همه چیزش رو دزدیدن چون بیش از یه سال اون گوشه افتاده بوده، مثلا جدیدا شیشه هاش هم دزدیده بودن، در باک، صندلی، فرمان، چراغ هاش، لوازم تو کاپوتش و ... اینجوری حساب کنید که فقط یه تیکه اهنه ... حتی لوگوی فایربردش رو هم که نتونستن ببرن تیکه تیکه کردن!!

7. 2 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینو میخوام م م م م م . آقا جدا یه آمار لطف میکنید بگیرید؟ اگه قیمت نجومی نگه من میخوامش. راستش الان جنوبم، اگه بخوام بیام باید قطر کشور رو طی کنم، اما اگه فروشنده باشه (نه نمایش دهنده!) با اولین پرواز اونجام (عکس هایی که تو پست قبل بود میدونید که مال کامارو خودم بود، دو سال پیش اون رو فروختم 2.200 ، شاید الان باور کردنی نباشه اما قیمت آمریکایی این بود و هست اما الان بازار دسته یه عده سود جوءه ...

9. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

واقعا این صاحب جدید کامارو شما انگار از ماشین داشتن فقط یه گاز دادن بلد بوده..نمیدونم چی بگم..اوراق کردن یه ماسل دست کمی از اعدام یه انسان بیگناه نداره...
    در مورد تعویض موتور هم شما درست میگی و کلی دردسر داره بخصوص برای این قدیمیها.یه جیپ ویلیز 1966 داشتم که 4 سیلندر بود و میخواستم شش یا هشت جی ام بگذارم اما وقتی دنبالش را گرفتم دیدم نمیشه.از قوانین راهنمایی بود که تغییر در فرم اتاق و تعداد سیلندر ممنوعه.اما من ماشینهای زیادی دیدم که موتور های مختلف را که تعداد سیلندر متفاوت داشتن گذاشتن و هیچی هم نشد!شاید برای ما که همیشه میخواهیم از قانون پیروی کنیم مشکل هست!!!
    Last edited by camaro lt; 29-09-2010 at 07:39.

11. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واقعا این صاحب جدید کامارو شما انگار از ماشین داشتن فقط یه گاز دادن بلد بوده..نمیدونم چی بگم..اوراق کردن یه ماسل دست کمی از اعدام یه انسان بیگناه نداره...
    راستش همونم بلد نبوده، مگه ما به ماشینامون گاز نمیدیم؟! کِی اینجورش میکنیم؟!
    Last edited by amiva; 29-09-2010 at 22:19.

13. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستش همونم بلد نبوده، مگه ما به ماشینامون گاز نمیدیم؟! کِی اینجورش میکنیم؟!
    Last edited by amiva; 29-09-2010 at 22:19.

15. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

قصد فروش نداره

17. این کاربر از TopGear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما مخش را بزن!ترقیبش بکن!اینی که من میبینم اهل بازسازی نیست...اگر واقعا اینکاره بود اصلا نمیگذاشت قیافه ماشین اینجور بشه!اما شاید هم تا اصرار بکنی زود تاقچه بالا بگذاره و یه قیمت الکی پرت بکنه!مثلا 10 میلیون!!

19. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •