من تو مپ هایی که تانک و .. اینا هست خیلی خوب میتونم عمل کنم ( البته بعضی موقع ها اصلا شانس نمیارم ولی اکثرا راحت 10 تا کشه دارم اینو دو تا عکس که team work رفته بودیم
اولی بردیم دومی باختیم
![]()
من تو مپ هایی که تانک و .. اینا هست خیلی خوب میتونم عمل کنم ( البته بعضی موقع ها اصلا شانس نمیارم ولی اکثرا راحت 10 تا کشه دارم اینو دو تا عکس که team work رفته بودیم
اولی بردیم دومی باختیم
![]()
راستی لول که اپ میکنیم تو چه چیز هایی تاثیر میکنه ؟ چون لول بالا ها اصلا نمیشه بهش dmg زد
لباس ها چه ارزشی دارن چرا لباس هاشون رو پولی کردن با این حال مردم ازشون استفاده میکنن
میخوام ببینم چیزی رو تغییر میده ؟
به ازاي هر دو لول ( لول هاي زوج 2 و 4 و 6 و ... ) يه هيرو پوينت ميگيري ( HP ) كه با استفاده از اونا مي توني ابيليتي هات رو انلوك كني . غير از اين مورد ؛ لول آپ كردن هيچ ارزش قانوني ديگري ندارد !!!راستی لول که اپ میکنیم تو چه چیز هایی تاثیر میکنه ؟ چون لول بالا ها اصلا نمیشه بهش dmg زد
لباس ها چه ارزشی دارن چرا لباس هاشون رو پولی کردن با این حال مردم ازشون استفاده میکنن
میخوام ببینم چیزی رو تغییر میده ؟
در مورد لول هاي بالا از نظر دميج خوردن هيچ فرقي با بقيه ندارن ، فقط گانر ها هستن كه ممكنه تو لول هاي بالا ، ابيليتي سپرشون رو كامل پر كرده باشن كه در اين صورت اگه سپر بزنن كمتر دميج مي خورن .
لباس ها هم هيچ ارزشي ندارن ، فقط باعث ميشه ظاهر هيروت منحصر به فرد باشه . بعضي لباس هاي ساده با vp هم ميشه خريد ولي اكثرشون رو بايد BF بدي كه پوليه . در مورد اين كه چرا پوليه كاملا واضحه . اين بازي يه بازيه رايگانه ، بازي هاي رايگان معمولا مخارجشون رو از تبليغات توي بازي تامين مي كنن ولي بتلفيلد هيروز تبليغات نداره و مخارجش از طريق همين فروش لباس و اينا تامين ميشه . مطمئن باش اگه منم كريديت كارت داشتم حتما يه دست لباس شيك واسه هيروم مي خريدم چون هزينه زيادي نداره ولي خوب ايران تحريمه و ...
پس اگه هیچ ارزشی نداره چرا تو لول های پایین زود تر میمیرم ولی الان لول 15 خیلی راحتر بازی میکنم
شما یه بار امتجان که با چاقو و لول 1 بیاد به من attak کن یا اصلا به کسی که لول بالا هست dmg نمیزنه اصلا من خودم بارها امتحان کردم
من سپرم پره پره ولی میزنم زیاد اثری نداره حدود فکر کنم 70 تا جون میاره
هرکی تو بازی هست و royals هست بیاد با هم بریم !!!
اسمت تو بازی
چون حرفه اي تر شدي به نظرت مياد . در ضمن ابيليتي هات كمك مي كنه دشمنت رو سريع تر بكشي تا وقتي لول يك بودي و نذاري اون بكشتت .پس اگه هیچ ارزشی نداره چرا تو لول های پایین زود تر میمیرم ولی الان لول 15 خیلی راحتر بازی میکنم
جل الخالق !!! ولمون كن عمو جان گرفتيمون .شما یه بار امتجان که با چاقو و لول 1 بیاد به من attak کن یا اصلا به کسی که لول بالا هست dmg نمیزنه اصلا من خودم بارها امتحان کردم
من 5 ماهه دارم بازي مي كنم ، مي دونم همچين چيزي وجود نداره . در ضمن سعي كن از چاقو استفاده نكني چون پينگت بالاست تو ايران اكثر ضربه هات فرت ميشه . pistol بگير بهتره .
داريوش مزه ي اسنايپ منو چشيدي ؟ : دي
كلا اگه جيپ يا هواپيما ببينم محكوم به سر نگون شدن هستن !
خيلي دلم مي خواست فقط براي يه بار منو بكشي ولي مثل اين كه قسمت نشد : دي
بلد نیستی بازی کنی تو حسین که الان یه بار اومدم نفر اول شدم 8 نفر رو هم کشتم.بعد بازی خودش منو انداخت بیرون گفت دیگه بسه کشتیشون![]()
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)