سلام
يعني يه تيم ديگه بردارم چون اينجوري كه خيلي سخته بازيكن دلخواه رو بخرم![]()
سلام
يعني يه تيم ديگه بردارم چون اينجوري كه خيلي سخته بازيكن دلخواه رو بخرم![]()
تو تو نیم فصل یا فصل جدید امتحان کن فکر کنم درست بشه چون من هم بعضی وقت ها این پیغام رو می بینم.
سلام
اين تيم دوم يا جوانان چطوري پيشرفت ميكنه من تو قسمت تسك استف گذاشتم مربي كارهاشو انجام بده ولي پيشرفتش رو نميفهمم چيزي محسوس نيست و متوجه پيشرفتشون نميشم آيا خودم بايد بازيكناي ناقابلش رو كه زياد اسكيل نداره اخراج كنم و جايگزين بخرم؟
اولا اون پیامی که گفتی مخصوص تیم اتلتیک بیلبائوست، اگه اهل فوتبال اسپانیا باشی میدونی که این تیم هیچ وقت از بازیکن خارجی (یعنی خارج از ایالت باسک) توی ترکیبش استفاده نمیکنه و فکر میکنم این یکی از ویژگیهای قشنگ این بازیه که تو بهش اشاره کردی.
- برای تیمهای پایه باید یکم صبر داشته باشی. (منظورم از یکم چند فصله!) و انتظارم نداشته باش که همه بازیکنات بشن سوپراستار. البته میتونی با تاسیس youth camp به پیدایش استعدادهای جدید سرعت ببخشی.
Last edited by mss_195; 27-05-2010 at 21:28.
سلام خسته نباشید
ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدیانه است.
می خواستم بدونم وقتی اخراج میشی از یک تیم باید اینقدر منتظر بمونی تا بهت پیشنهاد بدن یا میتونی خودت اقدام کنی.
و سوال دوم اینکه این علامت ! که به رنگ قرمز کنار اسم بازیکن میاد واسه چیه و چیکار باید کرد؟
مرسی.
کمک
لطف کنید کمکم کنید من الان سرمربی رئال مادرید هستم و کلی بازیکن مطرح و بزرگ خریدم اما از اونا نمیتونم استفاده کنم
نه تو لیگ نه تو جام باشگاههای اروپا فقط تو بایهای دوستانه میتونم استفاده کنم.یه علامت جلوی اسم بازیکن میاد که عکس جام هست و یه خط قرمز روشه.چکار کنم کمکم کنید خواهشا ممنون
من هم دقیقا همین مشکل این دوستمون رو دارم ! اگر میشه راهنمایی کنید چطوری میشه این مشکل رو حل کرد
سلام
من تازه كارم ولي فكر كنم بعد از نيم فصل يا پايان فصل شما ميتونيد از بازيكنان تازه خريداري شدتون استفاده كنيد
فكر كنم!![]()
1. علامت تعجب برای بازیکن هایی به نمایش در میاد که قراردادشون رو به اتمامه.
2. عکس جام نشان دهنده ی اینه که این بازیکن توی لیست بازیکناتون برای فصل جدید قرار نداره که در این صورت دو وضعیت پیش رو دارید: اول: باید صبر کنید تا مهلت نقل و انتقالات بعدی تا دوباره لیست بازیکنا رو رد کنید. دوم: هم اکنون در مهلت نقل و انتقالات قرار دارید و منتظر بشید تا پس از پایان این مهلت زمانیکه لیست بازیکنا برای انتخاب نمایش داده میشن اون بازیکنایه مد نظرتونو با تیک مشخص کنید.
Last edited by mss_195; 27-05-2010 at 21:24.
بابت پچ ممنون
دوستان میشه یکی به من کمک کنه که این هارو توی کدوم قسمت بریزم
خیلی ببخشین من زیاد وارد نیستم
عکس بازیکن ها چطور میشه عوض کرد یا واسه یازیکنی که عکس نداره عکس گذاشت ؟
مشکلم حل شد ممنون
خیلی عالی شده علی آقا دستت درد نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)