با سلام
دوستان میتونن از طریق لینک زیر میزان کارائی کارت گرافیکی مورد نظرشون رو در بازیهای متفاوت ببینن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان میتونن از طریق لینک زیر میزان کارائی کارت گرافیکی مورد نظرشون رو در بازیهای متفاوت ببینن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من لپ تاپم 2تا گرافیک داذه یکی share یکی Geforce 520MX می خوام لپ تاپم کلا از Geforce استفاده کنه، آیا امکانش هست؟ مدل لپ تاپم سامسونگ NN300E5Z-S03
ممنون
سلام اسانید بین این دو کارت تفاوت زیادی وجود داره میشه تفاوت قیمتش رو بگین؟
امیدوارم این پست بسته نشه
525 خيلي قويتره اما به اندازه اي نيست كه بازي هاي روز رو با جزئيات بالا اجرا كنه
با تشکر فراوان از مطالب جالبتون
سلام خدمت همگی من این لپ تاپ خیلی چشمو گرفته به نظرتون بازیهای باحالو میتونه اجرا کنه؟!!(cpu برام مهمتر بود چون شنیدم واسه نرم افزار cpu مهمتره،درسته آیا؟!!!))))
VPCSE17
iIntel Corei7-2640M,2.8-3.50
1333Mhz
3MB Cache
Ram 4GB DDR3
HDD 640SATA
VGA AMD Radeon HD 6630M / 1GB.Intel HD 3000
15.5 FULL HD
1.9 KG
2,700,000
به نظرتون چطوره؟ وزن خیلی برام مهم بود
PES12 راحت میکشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینکار بصرفه نیست چون مصرف انرژی میره بالا .
ولی وقتی برنامه یا بازی رو میخواید به گرافیک مستقل اجرا کنید روی آیکن اون کلیک راست کنید و داخل منوی باز شده بگردید دنبال گزینه ی انتخاب گرافیک .
دو تا گزینه دارید یکی گرافیک مجتمع اینتل و دیگری گرافیک مستقل انویدیا .
ولی بازم اگه اصرار دارید همیشه با گرافیک مستقل کار کنید برید داخل device manager و روی گرافیک اینتل کلیک راست و disable رو انتخاب کنید .
یکبار ریستارت کنید و داخل device manager رو نگاه کنید ببینید disable هست هنوز یا نه و نتیجه رو اعلام کنید .
سلام خدمت دوستان عزیز. آقا من می خواستم بپرسم با حدود 1900000 چه لپباپی رو به من پیشنهاد می کنید. از راهنماییتون ممنونم
سلام خدمت دوستان عزیز. آقا من می خواستم بپرسم با حدود 1900000 چه لپ تاپی رو به من پیشنهاد می کنید. از راهنماییتون ممنونم
سلام دوستان
بین گرافیک های gt525 و ati 7670 یک گیگ کدومش قوی تره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)