مهمترین فاکتور دسته بندی دانشگاه ها مقالات معتبر علمی در سطح جهانیه چون برو بچچه های شریف می خوان برن اونور آب زیاد به خودشون زحمت نمی دن از این چیزا از خودشون در کننبعدش شريف چرا سوم شده !!؟؟؟![]()
مهمترین فاکتور دسته بندی دانشگاه ها مقالات معتبر علمی در سطح جهانیه چون برو بچچه های شریف می خوان برن اونور آب زیاد به خودشون زحمت نمی دن از این چیزا از خودشون در کننبعدش شريف چرا سوم شده !!؟؟؟![]()
نه دیگه.شریف و امیر کبیر و تران که 3 تای اولن مسلما.اصفهان 4ام شاید باشه.
علم و صنعت هم دست کم نگیرین چون بالاخره رئیس جمهور محبوب!!! اونجا درس خونده
سلام دوستان .خسته نباشید.خواستم بدونم کسی میتونه حدس بزنه با این درصدا رتبه تو منطقه 1 چند در میاد:
ادب:70
عربی 80
معارف 85
زبان90
زمین 20
ریاضی 78
زیست 92
فیزیک70
شیمی 86
اینو چند وقت پیش سایت علوم و تحقیقات منتشر کرده بود/..ببخشيد اين رتبه بندي ها رو بر چه اساس ميگن معمولا ؟
بعدش شريف چرا سوم شده !!؟؟؟
ممنون/![]()
pesar raes jomhor ham ezafe kon![]()
سلام دوستان
من الان اميركبير بودم، جلسه معرفي رشته ها.رشته صنايع.
خلاصه اي از مطالب مفيدش رو واستون مي نويسم:
اگر اين توانايي ها رو در خودتون پيدا مي كنيد، بريد سراغ اين رشته: توانايي مديريت، خلاقيت.
اين رشته به حل مسائل رياضي و توانايي تجزيه و تحليل مسائل و فهم رياضي نياز دارد.
از نظر آينده شغلي چه در ايران و چه در خارج از كشور موقعيت خوبي داره.
در واقع بيشترين كار اين رشته طراحي سيستمي براي حل يك مسئله (مثلا در يك كارخانه است) و در رشته مديريت صنعتي اين برنامه اي را كه مهندس صنايع ميريزد، كارشناس مديريت صنعتي، آن را اجرا مي كند.
اصلا رشته ي روتيني نيست و همواره بايد منتظر مسائل جديد و طراحي سيستمي جديد براي حل آن مسئله بود.
در آخر هم: به احتمال زياد امسال يا سال بعد اكثر گرايش هاي اين رشته يكي مي شوند و به نام مهندسي صنايع.
اميدوارم اين توضيحات به علاقه مندان اين رشته كمك كنه.
بچه ها کسی نمیدونه چه بلایی سر سایت آزاد اومده؟! حالا از کجا بفهمم که کارت پزشکی رو کی میدن ؟!
کارت کنکور دانشگاه آزاد در رشته های پزشکی که 26 تیر ماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد روزهای سه شنبه 23 و چهارشنبه 24تیر ماه توزیع می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، بیش از 800 هزار نفر از داوطلبان آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی از روز پنج شنبه 11 تیرماه سال جاری رقابت خود را در گروه های غیرپزشکی آغاز کردند. داوطلبان آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در گروه علوم پزشکی نیز باید 26 تیرماه در حوزه های امتحانی سراسر کشور به رقابت بپردازند. آزمون سراسری رشته های غیر پزشکی در 209 حوزه امتحانی و آزمون رشته های گروه علوم پزشکی در 65 حوزه امتحانی سراسر کشور برگزار می شود.
از تعداد کل داوطلبان شرکت کننده در کنکور رشته های پزشکی دانشگاه آزاد 73 درصد زن و 27 درصد مرد هستند.
از میان داوطلبان آزمون سراسری دانشگاه آزاد 164 هزار نفر معادل 20 درصد در مجموعه پزشکی شرکت کرده اند.
با توجه به افزایش پنج درصدی رشته شهرها در آزمون سراسری سال 88 دانشگاه آزاد، پذیرش دانشجو در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز معادل پنج درصد افزایش خواهد یافت.
مطابق مصوبه جلسه 53 کمیته مطالبات و برنامه ریزی کنکور در آزمون سراسری 88 سوابق تحصیلی دیپلمه های نظام جدید آموزش متوسطه سالهای 84 الی 87 که امتحانات آنها به صورت سراسری برگزار شده است به میزان 15 درصد در گزینش نهایی اعمال خواهد شد و نمره کل نهایی این دسته از داوطلبان بر اساس 85 درصد نمره آزمون و 15 درصد نمره حاصل از سوابق تحصیلی محاسبه می شود.
نتایج آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های پزشکی و غیرپزشکی نیمه اول شهریور ماه سال 88 اعلام خواهد شد
از اینجا :بچه ها کسی نمیدونه چه بلایی سر سایت آزاد اومده؟! حالا از کجا بفهمم که کارت پزشکی رو کی میدن ؟!
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3957455&postcount=813
ati جان من بومي شيرازم ولي اينجور كه يكي از بچه ها اينجا گفت منطقه ام 2 هست!!
چون دبيرستانو دو شهر مختلف بودم!
يزد هم منطقه 2 هست!
درمورد رشته هم آره اگه مهندسي باشه خيلي خوبه. حداكثر هم شبانه باشه,غير انتفاعي نه!
من شرمنده تم,ميدوني من با gprs ايرانسل ميام سايت'چون اينترنت اينجا قطعه!وگرنه از همون لينكي كه داده بودي ميرفتم و زحمتت نميدادم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)