تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 89 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 887

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Xbox 360 (فقط اینجا)

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

آقا من وسط write فیرم ور بودم . کامپیوتر هنگ کرد و ریست شد . الان دیگه جانگل اصلا درایو رو نمیشناسه ...
    هر کاری میکنم دیگه نمیاد ...

کنسول هم روشن میکنم درش دیگه باز نمیشه ...

چیکار کنم ؟ درایو از بین رفت ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه بار Intro رو بزن و سعی کن ببری وندور ببین میره یا نه :-؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

یه بار زدم نشد ... اصلا دیتکت نمیکنه ...

راهی هست ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

درست شد .

آقا پارسا دمت گرم یه جرقه ای زدی تو ذهنم با همون روش و یکم ور رفتن درست شد . مرسی

واقعا الکی نیست جلوی جانگل بزرگ نوشته BETA ...

در آغاز فعالیت r.fathany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض دوستان کمک لطفا !

سلام به همگی. من تازه کارِ تازه کار هستم. حدود 10 صفحه از انجمن رو هم مطالعه کردم و یه سری اصلاعات به دست آوردم؛ اما درست و دقیق متوجه نشدم.
    من یه ایکس باکس Arcade داشتم که بعد از یک سال و نیم دادم به داییم. اون موقع PES10 رو بازی می کردم. وقتی که PES12 اومد، بازی روی کنسول اجرا نشد و داییم خودش برده بود دستگاه رو پیش فروشنده و آپدیتش کرده بود. نمی دونم داشبورد آپدیت شده یا این که کنسول رو باز کردن. بعد از اون بازی های جدید مثل کال آف MW3 اجرا نمی شه روش. دلیلش رو هم که از فروشنده پرسیدم، گفتش که فاصله ی دو تا آپدیتی که ارائه شده دو هفته بوده و شما باید بیاری تا دوباره دستگاه رو آپدیت کنیم؛ اون وقت درست می شه. الان هم دستگاه دست داییم هست و دست خودم نیست. حالا من چی کار کنم که بتونم بازی های جدید رو روش اجرا کنم؟

من اصلا به ایکس باکس لایو وصل نمی شم و در کل دستگاه به "نت" وصل نشده.

می خواستم بدونم آیا با آپدیت کردن داشبورد به نسخه ی 2.0.13604.0 یا نسخه ی جدید تر، می شه بازی های جدید رو انجام داد یا نه؟
    و این که آیا می تونم کماکان PES10 و بازی های قدیمی تر رو هم با این آپدیت بازی کنم یا باید کلا بی خیال بازی های قبلی بشم؟

اگه یه توضیح مختصری هم در مورد LT و نسخه های مختلفش از جمله LT+2.0 و LT3 که خیلی ازش بحث می شه بدید ممنونتون می شم. تا جایی که فهمیدم ارتقای LT سخت افزاری انجام می شه و به "لایو" باز ها مربوط می شه. امیدوارم درست متوجه شده باشم!

با سپاس فراوان. یا علی.

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من باکسم رو LT2 کردم . الان انلاین بازی کنم (MW3-2) بن نمیشم ؟
    Last edited by Jeff hardy M; 11-02-2012 at 16:25.

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من باکسم رو LT2 کردم . الان انلاین بازی کنم (MW3-2) بن نمیشم ؟
    نه بن میشی . واسه انلاین بازی کردن باید LT 3 داشته باشی

8. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام به همگی. من تازه کارِ تازه کار هستم. حدود 10 صفحه از انجمن رو هم مطالعه کردم و یه سری اصلاعات به دست آوردم؛ اما درست و دقیق متوجه نشدم.
    من یه ایکس باکس Arcade داشتم که بعد از یک سال و نیم دادم به داییم. اون موقع PES10 رو بازی می کردم. وقتی که PES12 اومد، بازی روی کنسول اجرا نشد و داییم خودش برده بود دستگاه رو پیش فروشنده و آپدیتش کرده بود. نمی دونم داشبورد آپدیت شده یا این که کنسول رو باز کردن. بعد از اون بازی های جدید مثل کال آف MW3 اجرا نمی شه روش. دلیلش رو هم که از فروشنده پرسیدم، گفتش که فاصله ی دو تا آپدیتی که ارائه شده دو هفته بوده و شما باید بیاری تا دوباره دستگاه رو آپدیت کنیم؛ اون وقت درست می شه. الان هم دستگاه دست داییم هست و دست خودم نیست. حالا من چی کار کنم که بتونم بازی های جدید رو روش اجرا کنم؟

من اصلا به ایکس باکس لایو وصل نمی شم و در کل دستگاه به "نت" وصل نشده.

می خواستم بدونم آیا با آپدیت کردن داشبورد به نسخه ی 2.0.13604.0 یا نسخه ی جدید تر، می شه بازی های جدید رو انجام داد یا نه؟
    و این که آیا می تونم کماکان PES10 و بازی های قدیمی تر رو هم با این آپدیت بازی کنم یا باید کلا بی خیال بازی های قبلی بشم؟

اگه یه توضیح مختصری هم در مورد LT و نسخه های مختلفش از جمله LT+2.0 و LT3 که خیلی ازش بحث می شه بدید ممنونتون می شم. تا جایی که فهمیدم ارتقای LT سخت افزاری انجام می شه و به "لایو" باز ها مربوط می شه. امیدوارم درست متوجه شده باشم!

با سپاس فراوان. یا علی.
    شما اگه قصدی واسه آنلاین بازی کردن نداری پس ببر واست LT2 رو بریزن و حتما به یارو بگو که فقط آفلاین بازی میکنی که دوزاریش بیفته.بله می تونی بازیهای قدیمی رو بازی کنی و مشکلی نیست.

LT مربوط به آبدیت درایو دستگاه میشه که واسه امنیت تو محیط لایو میاد و باعث گول زدن مایکروسافت میشه که نفهمه داریم بازی کپی استفاده میکنیم که کسایی که اهل لایو هستند مثل من باید همیشه آخرین شماره LT رو که الان LT3 هست رو بریزن.بعد از ریختن LT3 دیگه چه برای آفلاین چه آنلاین باید بازیها رو با DVD های وربانیم بخری که به صورت برنر مکس رایت شده و قیمتشون 3 برابر بازیهای معمولی است به خاطر همینه که میگم دقت کن که به طرف بگی حتما واست LT2 بریزه نه LT3.ولی در آینده ای نه چندان دور سرانجام شما هم باید LT3 بریزی چون بازیهایی جدیدی که در راه هست فقط با LT3 سازگار هستند.
    یا حق
    Last edited by konami-pes; 11-02-2012 at 19:45.

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نه بن میشی . واسه انلاین بازی کردن باید LT 3 داشته باشی
    در اون صورت حله ؟ یا 50 درصدی ؟ چقدر هزینش میشه ؟

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

در اون صورت حله ؟ یا 50 درصدی ؟ چقدر هزینش میشه ؟
    100 % امنیت رو که نداری و هیچ تضمینی برای بن شدن نیست شاید خوردی تو Ban wave و بن شدی ولی حداقلش اینه که با بالاترین امنیت با بازی های کپی انلاین بازی میکنی
    +
    هزینه اش اگه فت باشه 5 الی 15 تومن
    اگه اسلیم باشه10 تا 60 تومن بستگی به انصاف مغازه دار داره

12. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •