دوستان خواهشا بحث های غیر منطقی و غیر علمی و بدون تجربه که باعث سردرگم شدن بقیه میشه نکنن لطفا!!
برای بازی ati و nvidia به طور محض و فقط اسم قابل مقایسه نیستن؛ باید مدل و سری های خاص اون ها با هم مقایسه شن... در حال حاضر بهترین کارت های گرافیک مثل 480 جی فورس و 5870 قابل استفاده روی همه جور لپ تاپی نیست؛ به علت گرما و مصرف انرژی بسیار بالا.. پس در لپ تاپ های سنگین و با باطری های قوی موجودن...
در لپ تاپ های عادی و معمول که مورد استفاده قرار میگیرن؛ کارت های 5730؛ 5650؛ 330؛ 335 و به تازگی 425 که توی سری جدید اف سونی در راه هست واسه بازی مناسب هستند و کار همه رو راحت راه میاندازن... ولی متاسفانه 310 ضعیفه... در ضمن توجه کنید که رم همه کارت های گرافیک روی لپ تاپ ها که جدیدا دیگه حداقل 512 هستند واسه کارهای اجرایی با همین کارت ها کافیه و نیاز خاصی به شر با رم سیستم نیست؛ اصل قضیه این که تا فلان حافظه رو مثل 1 گیگ 2 گیگ میگیره نیست؛ باید دید خود کارت و ساختاری که بر اساس اون ساخته شده قوی هست یا خیر... 5850؛ 5730؛ 5650؛ 425 دایرکت ایکس 11 و 335؛ 330 دایرکت ایکس 10.1 رو ساپورت میکنن و 330؛ 335؛ 425 و کلا کارت های انویدیا فیزیکس هم دارن که در بازی ها تأثیر جالبی داره
خلاصه اگه دوست دارین عجیب غریب بازی کنید و به قول معروف بازی خورین کنسول بهتر از لپ تاپه ولی اگه مثل من بازی هم در کنار بقیه کار ها میکنید لپ تاپ ها با کارت هایی که گفتم کارتون رو راحت راه میاندازن... من f12gfx دارم با سی پی یو core i7 740q؛ رم 6 گیگ؛ گرافیک geforce 330m با 1 گیگ؛ و مانیتور فول اچ دی... من بازی ها رو مثل مافیا رو فول اچ دی با تنظیمات نزدیک حداکثر راحت با fps بالای 20 اجرا میکنم و از همه چیز لپ تاپ خودم راضی هستم خدا رو شکر...
سوالی در این رابطه بود در خدمتم؛