تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 64 اولاول ... 848545556575859606162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 635

نام تاپيک: تست بازی ها روی لپ تاپ

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

دوستان خواهشا بحث های غیر منطقی و غیر علمی و بدون تجربه که باعث سردرگم شدن بقیه میشه نکنن لطفا!!
    برای بازی ati و nvidia به طور محض و فقط اسم قابل مقایسه نیستن؛ باید مدل و سری های خاص اون ها با هم مقایسه شن... در حال حاضر بهترین کارت های گرافیک مثل 480 جی فورس و 5870 قابل استفاده روی همه جور لپ تاپی نیست؛ به علت گرما و مصرف انرژی بسیار بالا.. پس در لپ تاپ های سنگین و با باطری های قوی موجودن...
    در لپ تاپ های عادی و معمول که مورد استفاده قرار میگیرن؛ کارت های 5730؛ 5650؛ 330؛ 335 و به تازگی 425 که توی سری جدید اف سونی در راه هست واسه بازی مناسب هستند و کار همه رو راحت راه میاندازن... ولی متاسفانه 310 ضعیفه... در ضمن توجه کنید که رم همه کارت های گرافیک روی لپ تاپ ها که جدیدا دیگه حداقل 512 هستند واسه کارهای اجرایی با همین کارت ها کافیه و نیاز خاصی به شر با رم سیستم نیست؛ اصل قضیه این که تا فلان حافظه رو مثل 1 گیگ 2 گیگ میگیره نیست؛ باید دید خود کارت و ساختاری که بر اساس اون ساخته شده قوی هست یا خیر... 5850؛ 5730؛ 5650؛ 425 دایرکت ایکس 11 و 335؛ 330 دایرکت ایکس 10.1 رو ساپورت میکنن و 330؛ 335؛ 425 و کلا کارت های انویدیا فیزیکس هم دارن که در بازی ها تأثیر جالبی داره
    خلاصه اگه دوست دارین عجیب غریب بازی کنید و به قول معروف بازی خورین کنسول بهتر از لپ تاپه ولی اگه مثل من بازی هم در کنار بقیه کار ها میکنید لپ تاپ ها با کارت هایی که گفتم کارتون رو راحت راه میاندازن... من f12gfx دارم با سی پی یو core i7 740q؛ رم 6 گیگ؛ گرافیک geforce 330m با 1 گیگ؛ و مانیتور فول اچ دی... من بازی ها رو مثل مافیا رو فول اچ دی با تنظیمات نزدیک حداکثر راحت با fps بالای 20 اجرا میکنم و از همه چیز لپ تاپ خودم راضی هستم خدا رو شکر...
    سوالی در این رابطه بود در خدمتم؛

2. 4 کاربر از mk_4th بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کلا ATI بهترن............من یدونه 4650 1GB DDr3 دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم.........فعلا توی تنها بازی که گیر داشتم gta iv بدون پچ گیر میکرد که با پچ کاملا درست میشد.....تاحالا توی هیچ بازی مشکل نداشتم اینو صادقانه دارم میگم.......دریغ از 1 تیک......گفتم فعلا بازی GTA IV یکم مشکل داره......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فرار از سلول conviction توی تنظیمات بالا به راحتی اجرا میشه اما اگه همه چیز روی روی maxبزاری افت فریم محسوسی پیدا میکنه که البته در اون حالت واقعا گرافیک بازی دیدنی و بینظیره راستی کسی تا حالا تونسته رو این حالت اجرا کنه؟
    lenovo y560
    cpu core i7
    ram 4gigi ddr3
    graphic ati 5730

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فرار از سلول conviction توی تنظیمات بالا به راحتی اجرا میشه اما اگه همه چیز روی روی maxبزاری افت فریم محسوسی پیدا میکنه که البته در اون حالت واقعا گرافیک بازی دیدنی و بینظیره راستی کسی تا حالا تونسته رو این حالت اجرا کنه؟
    lenovo y560
    cpu core i7
    ram 4gigi ddr3
    graphic ati 5730
    سلام. میشه بگی در حالت max چند فریم میگیری؟ در حالتهای مختلف چی؟ ممنونم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

برای بازی فقط ati . این فیزیکس و اینچیزا که میگن هیچ تاثیری نداره تو بد بودن ati . خداییش با 4850 که برای دسکتاپم دارم به این نتیجه رسیدم . عالیه . میخواستم ببینم 4850 دستاپم در حد کدوم کارت لپ تاپ . خودم احسح میکنم در حد همین جی 73 باید باشه . 5870
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 27-09-2010 at 15:34.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برای بازی فقط ati . این فیزیکس و اینچیزا که میگن هیچ تاثیری نداره تو بد بودن ati . خداییش با 4850 که برای دسکتاپم دارم به این نتیجه رسیدم . عالیه . میخواستم ببینم 4850 دستاپم در حد کدوم کارت لپ تاپ . خودم احسح میکنم در حد همین جی 73 باید باشه . 5870
    خودت ببین و بنتیجه برس این تست 5870
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    در بازیها بین دو لپتاپ ، یکی با cpu i7 720QM و گرافیک ati 5730 و دیگری با cpu i5 430M و گرافیک ati 5850 کدام بازی را با فریم بالاتری اجرا میکند؟ آیا cpu هم در بازیها نقش تاثیر گزاری دارد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

cpu توی بغضی بازیها نقس موثری داره اما نه اونقدر که بخوای اینجوری مقایسشون کنی.

11. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نتیجتا شما میگین اون دومی با گرافیک 5850 و سی پی یپ 430 بهتره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسی روی HP DV6 2170 مافیا 2 رو به راحتی اجرا کرده؟واسه من از اواسط بازی کل محیط تار میشه.اولش خوب بود.همه تنظیمات گرافیک هم پایین آوردم درست نشد.امکان داره از کرکش باشه؟کسی روی 2170 راحت اجرا کرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •