سلام
دوستان كسي اينترنت راديو واسه ٥٥٣٠ سراغ نداره.مثل همون هايي كه تو اكثر سري هاي ان هست و ميشه باهاش راديو ساير جاها رو كوش داد???؟؟؟
لطفا اكه كسي سراغ داره بكه ،ممنون ميشم![]()
سلام
دوستان كسي اينترنت راديو واسه ٥٥٣٠ سراغ نداره.مثل همون هايي كه تو اكثر سري هاي ان هست و ميشه باهاش راديو ساير جاها رو كوش داد???؟؟؟
لطفا اكه كسي سراغ داره بكه ،ممنون ميشم![]()
دوستان سلام
گوشي من كاملا فارسي را ساپورت مي كنه و چند وقت پيش به كمك شما هكش كردم. الان مي خوام فرموير را با خود گوشي توسط وايرلس آپديتش كنم(البته اگر مشكلات وايرلس و اينترنتي برام پيش نياد!). سوالام اينه كه
1-آيا اينطوري توسط خود گوشي، بدون مشكل آپديت مي شه؟
2- و كجاي گوشي بايد برم؟
3-اصولا بعد از آپديت به اين روش گوشي همچنان فارسي خواهد بود؟
4-در حين آپديت هك بايد فعال باشه يا نه؟
5-و اينكه بعد از آپديت دوباره بايد هكش كنم؟ يا مشكلي نيست؟
ممنونم
بدبختانه از موقعی که فرمور جدید یعنی نسخه 20 رو نصب کردم مشکلات اضافه شدهو این مشکلات پیدا شده !!!!
برای آپدیت از طریق گوشی این شماره رو میگیری :
[مربع][0000][مربع][ستاره]
بعد check for updates رو می زنی و سرچ میکنه اگه آپدیت جدیدی باشه بهت میگه.
اگه میخوای بدونی بعد از آپدیت فارسی می مونه باید پروداکت کد گوشیتو چک کنی ببینی برای فارسی هست با نه.
پروداکت کد فارسی 5530
0583731 : RM-504 BLACK_GREY Iran
0577951 : RM-504 White-Blue Iran
0583906 : RM-504 White_Pink Iran
0584052 : RM-504 White_Yellow Iran
0577076 : RM-504 BLACK-RED Iran
در حین آپدیت فرقی نداره هک فعال باشه با نه ولی بعد از رو نمی دونم هک باقی می مونه با نه چون من همیشه با PC آپدیت می کنم و دوباره هک کنم.
دوست عزیز اگه وایرلس مودم و اینترنتش مال خودت نیست که خوب همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گفت حتما باید پسوردش را بدونی( 1234567890 را یه امتحانی بکن!) و اگر هم خودت مودم وایرلس داری و اینترنت adsl ,بهتره اول توی تنظیمات مودمت بهش پسورد بدی و بعد با گوشیت بهش connect بشی و بعد از توی گوشی option گزینه start browser را انتخاب و ببینی میره تو اینترنت یا نه.
برای اینترنت هم opera mini 5 beta 2 را یادت نره.خیلی توپه.
سلام
من یه سری از اون آهنگای فارسی مسخره که روی 5530 ریختن رو پاک کردم
حالا یه مشکلی دارم اونم اینه که با وجودی که موزیک لایبرری رو ریفرش کردم ولی هنوز اثر آهنگا تو قسمت آلبوم و آرتیست باقی مونده
و وقتی می خوام پاک کنم ارور میده و نمیشه لطفا بگین چیکار کنم؟؟؟؟
اگه لازمه هارد ریستش کنم روشش رو لطف می کنین بگین
Last edited by hobgoblin; 20-01-2010 at 08:40.
دوستان هیچ کس با خطای web: no gateway reply روبرو نشده؟ این باعث میشه تو اینترنت نره![]()
من با این پیغام گاهی اوقات که میخوام برم gprs البته مواجه میشم.
salam.bebakhshid finglish minevisam.farsi nadaram.
Agemishe in safhe ro negah bendazin.ye moshkele tagriban ajib daram
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
فکر نمی کنم این چیزی که شما میگی مشکل باشه !گوشی من هم همینجوریه ! گوشی داداشم که 5730 بود رو هم چک کردم دیدم همین جوریه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)