رفتم گمرگ هرچی دچرخه بود آدم کمر درد میگرفت روشون حتی گرون قیمتاش
افسرده شدم
بعنی دچرخه سایز بزرگ نداریم که فرمون زین و زینش فاصله اش زیاد شه ؟
راستی زینا چرا انقدر بی کیفیت و کوچیک شده ؟ به نظر من زین قدیمیا بهتر بودن![]()
رفتم گمرگ هرچی دچرخه بود آدم کمر درد میگرفت روشون حتی گرون قیمتاش
افسرده شدم
بعنی دچرخه سایز بزرگ نداریم که فرمون زین و زینش فاصله اش زیاد شه ؟
راستی زینا چرا انقدر بی کیفیت و کوچیک شده ؟ به نظر من زین قدیمیا بهتر بودن![]()
زین کوچک میزارند که فشار و ضربه عوارض زمین به لگن و مهره های آخر صدمه نزنه
دوم این که دوچرخه مارک دار گمرک تقریبا نیست اگر تک و تووک پیدا کنی قیمتشون کمی بیش از حد مینیمم هست.
دوست عزيز(spak)،ممنون از راهنمائيهاي بسيار خوبتون، ولي خودتون ميدونيد الان ديگه هيچكي براي رضاي خدا كار نميكنه ،مخصوصاًتو شهرستانها كه معمولاً رقبا كمترن،اگه فروشنده بخواد سر خريدار كلاه بذاره و سال ساخت دوچرخه رو اشتباه بگه از كجا ميشه فهميد،ممكنه دوچرخه اي كه با قيمت كمتر خريداري كردم مدل سالهاي گذشته باشه؟از كجاي دوچرخه ميشه فهميد؟در ضمن سايز استاندارد دوچرخه هاي بزرگسال چنده ؟(براي قد 175cm).بازهم متشكرم از راهنمائيهاي بسيار مفيدتون.![]()
Last edited by ali2962; 23-05-2013 at 15:25.
از طرح بدنه و امکاناتش میشه فهمید
تو تاپیک جامع راهنمایی... تو همین انجمن نوشتم یکی از پست هاش درباره تشخصی سایز بدنه هستش.
از لینک زیر میتونی اندازه مناسب دوچرخه رو بفهمی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد لزوما مدل جدید باشه بهتر نمیشه و مشخصا تغییر چندانی سال به سال نمیکنه با بازار سخت افزار نباید اشتباه بگیرید این ها دیر به دیر تغییر موثر میکنه.
ناظر محترم انجمن،بسيار ممنونم از معرفي آدرس لينكي كه جهت تعيين سايز دوچرخه معرفي كرديد،بسيار مفيد بود.متشكرم![]()
خواهش میکنم در ضمن من ناظر این انجمن نیستم.![]()
با سلام خدمت دوستان من يه دوچرخه ميخوام با قيمت حدود يك ميليون براي رفتن به كوه ميشه راهنماييم كنيد كه چه دوچرخه اي با اين قيمت ميتونم بخرم كه مناسب باشه
دوستان عزیز و گرامی ... یه راهنمایی لطفا ..
یه دوچرخه در حد 1 میلیون تومن ، کوهستان ، سایز 26 ..
یه مدل خوب چیه ؟
viva , giant , merida ؟ شنیدم viva بازار مشترکه و گارانتی نداره و این حرفا .... یه راهنمایی میکنید لطفا ؟؟
ممنون .![]()
سلام دوستان برای خرید دوچرخه و مشاوره از سوی دوستان اهل فن میتونید ب این فروم مراجعه کنید....
bike20.ir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)