آقا اينا چي ميگن ؟
اومده امنيا ؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كجا ؟؟؟
آقا اينا چي ميگن ؟
اومده امنيا ؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كجا ؟؟؟
بشدت من تو کف این حرفت هستمبابا گیر دادید به این مقاومتی بودنش!! . همه گوشی ها بالاخره یه عیبی دارن!
مثلا همین اچ تی سی اچ دی 2 . کیفیت ال سی دیش مثل تلویزیون سیاه سفید زمان بابابزرگمه . خیلی مسخرست آدم 750 هزار تون بده گوشی که صفحه نمایشش رنگ و رو رفته باشه . بازم دم سامسونگ گرم برای صفحه نمایش های با کیفیتش.
![]()
آقا ميگن تو شيراز اومده قيمتشم 690 هستش !!!
کیفیت رنگ ببین
تو hd2 اصلا معلوم نیست این عکس در مورد چیه ولی وقتی تو i8000 نگاه کنی متوجه میشه
قدرت amoled دیگه
![]()
من کیفیت فیلم برداری اچ دی 2 هم دیدم . فاجعست . افتضاح فیلم میگیره . البته کیفیت ال سی دی رو نمیشه از توی عکس قضاوت کرد به نظر من کیفیت تصویر خوبی باید داشته باشه
750 ؟ شما مطمئنید ؟ خیلی اررونه من فکر می کردم برای ال سی دی 4.3 اینچ 1 تومن قیمت داشته باشه !مثلا همین اچ تی سی اچ دی 2 . کیفیت ال سی دیش مثل تلویزیون سیاه سفید زمان بابابزرگمه . خیلی مسخرست آدم 750 هزار تون بده گوشی که صفحه نمایشش رنگ و رو رفته باشه . بازم دم سامسونگ گرم برای صفحه نمایش های با کیفیتش
آقا میگن تو شیراز اومده
کسی آمار شیرازو نداره ؟؟؟!!
من که ندیدم
بگو کدوم مغازه تا برم بپرسم
نه عزيزم ديروز آمار گرفتم شيراز هم مثل همه جاي كشور عزيز
[quote=mahyarSAMSUNG;4499571]من کیفیت فیلم برداری اچ دی 2 هم دیدم . فاجعست . افتضاح فیلم میگیره .
لزومي نيست شما به اين شكل نظر بديد
دوستان سايتهاي معتبري مثل gsmarena و Phonearena در اختيار دارند ميتونند از اين دوسايت فيلم هاي ضبط شده اين دو گوشي را دريافت كنندو قضاوت كنند
بعد معني افتضاح را ميفهمند...
شم فیلمبرداری اVGA@30fps رو بهتر از فیلمبرداری d1 720x480@30fps میدونید
شما خودت یه دفعه دیگه برو فیلمارو ببین
فکر کنم جابجا گفتی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)