تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 95 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 942

نام تاپيک: کلوپ htc touch diamond 2

داره خودمونی میشه akbarrazmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سرزمین پریان

پيش فرض

آنتن گوشی من پریده چیکارش کنم؟ نه همراه اول کار میکنه نه ایرانسل.
    سلام
    از قسمت، All setting ---communications چک کنید ببینید phone خاموش نباشه...یا Airport mode روشن نباشه..نتیجه رو هم اعلام کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    لاس وگاس

پيش فرض نقد و برسی گوشی توسط من برا دوستان عزیز که میخان این گوشی رو بخرن

خوب دوستان عزیز سلام
    من 2 ماهه این گوشی رو خریدم و میخام یه نقدی برا همه بکنم که کسایی که میخان بخرن اطلاعاتی گیرشون بیاد
    این گوشی طبق اسمش زیبایی مهندسی خاصی دارد و بسیار گوشی زیبایی از تکنیک های مهندسی میباشد
    باتری گوشی در حد مطلوبی قرار دارد هر چند میتوانست بهتر هم باشد
    کیفیت اسپیکر های گوشی بسیار نسبت به بقیه گوشی های اچ تی سی کیفیت بهتری دارد و صدای ان هم خیلی بلند هست البته نسبت به بقیه گوشی های اچ تی سی
    کیفیت صفحه نمایش ان بسیار واضع و در نور خورشید هم واضع هست ولی خوب در نور خورشید نمیشه گفت خوبه
    سرعت گوشی بسیار بالاست البته مال من ویندوز موبایل 5.1 هست ولی بازم عالیه البته مموری 4 گیگ روش هست که تقریبا پر هست ولی بازم اصلا مشکل سرعت نداره
    تایپ با مداد ان خارق العاده هست و بسیار سریع میشه اس ام اس یا نامه نوشت ولی اگه بخواهید با انگشت تایپ کنید ازیت میشید
    یکی از مشکلات ان نبود خروجی 3.5 میلیمتری برای هندزفری هست که مثلا من که خودم زیاد موزیک گوش میدم نمیتونم هم زمان هم گوشی رو شارژ کنم و هم موزیک گوش بدم ولی کیفیت هندزفری ان بسیار بالا هست
    کیفیت دوربین ان در نور روز هم بسیار واضع و با کیفیت هست ولی در شب اصلا کیفیت خوبی نداره
    کیفیت فیلم برداریش هم خوبه ولی فقط در روز
    از لحاظ محکمی هم به نظر من یکی از محکم ترین گوشی های اچ تی سی هست که اتفاقا گوشی خودم وقتی تو ماشین بودیم از رو داشبورد سر خورد و بیرون افتاد که با سرعت 90 کیلومتر ماشین و با توجه به اینکه وقتی بیرون پرت شد مستقیم خورد به لبه بلوار بدنه گوشی فقط کمی خط برداشت البته لبه بالا سمت راست خراشید ولی بازم هر گوشی با سرعت 50 تا هم بخوره به بتن بلوار در جا شیشه و همه چیزش نابود میشه ولی گوشی من که هنوز سالمه
    از لحاظ اندازه هم به نظر من برا پسرا عالیه چون راحت تو جیب جا میشه و وزنش هم بسیار مناسبه
    در ضمن من خودم دوستم گوشی htc hd2 داره و من خودم باهاش کار کردم گوشی معرکه ایی هست و اشکال هایی توش هست که الان براتون میگم
    این گوشی وقتی اس ام اس میاد براتون و میخواهید جواب بدید راحت جواب میدید و یا مثلا میخواهی یه اس ام اس که 3 ماه قبل از یکی دریافت کردی و الان میخواهی برا یکی دیگه بفرستی تو 3 سوت میشه پیداش کرد و سندش کرد و این ویندوز موبایل جدید ادمو داغون میکنه تا یه اس ام اس که قبلا برات رسیده رو سند کنی برا یکی دیگه
    که اتفاقا من سیستم عامل این گوشی یعنی 6.1 رو ترجیع میدم به 6.5 حالا شاید بقیه بگن نه بابا مگه میشه
    ولی من خودم به شخصه با اون 6.5 کار کردم این 6.1 رو ترجیع میدم البته نمیخام بگم اون بدرد نمیخوره ولی من خودم 2 ماهه با هر 2 سیستم عاملا کار کردم از 6.1 خیلی خیلی راضی ترم البته تو این گزینه ولی خوب تو تنظیمات گوشی حتما 6.5 بهتره
    گوشی هم تو زمان کمی شارژ میشه ولی اگه بزارید شارژگوشی کلا تموم بشه و خاموش بشه و دوباره بزنید به شارژ مدت زمان خیلی بیشتری باید صرف کنید تا گوشی شارژ بشه
    2 تا لامپ کوچک بالای گوشی هست که وقتی اس ام اس یا میسکال دارید به رنگ سبز چشمک میزنه و زیبایی خاصی به گوشی میده و وقتی شارژ ان به حداقل میرسه قرمز میشه پس بهتره وقتی چراغ قرمز شروع به چشمک زدن کرد اونو بزنید به شارژ و نزارید خاموش بشه
    دوستان عزیز این مطلب رو خودم نوشتم و زبان نوشتاریم خیلی خوب نیست مثل سایت های بررسی گوشی براتون توضیح بدم و چون خودم 2 ماهه این گوشی رو دارم براتون نوشتم استفاده ببرید

3. 3 کاربر از xfati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    از قسمت، All setting ---communications چک کنید ببینید phone خاموش نباشه...یا Airport mode روشن نباشه..نتیجه رو هم اعلام کنید.
    از اونجا درست نشد مجبور شدم hard reset کنم بعدش back up که قبلا گرفته بودمو ریختم روش ok شد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سرعت گوشی بسیار بالاست البته مال من ویندوز موبایل 5.1 هست ولی بازم عالیه البته مموری 4 گیگ روش هست که تقریبا پر هست ولی بازم اصلا مشکل سرعت نداره
    اینجا منظورت 6.1 بود درسته ؟

داره خودمونی میشه juventuss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام من چند تا سوال داشتم که ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن :

1-بهترین راه برای ریختن فایل تو گوشی به نظرم ریختن فایل ها بوسیله رم ریدر هستش اما چطور فایل ها رو از رم به حافظه گوشی منتقل کنیم ؟

2-میگم میشه یه توضیح راجع به این رم که میگن من فلان رم رو ریختم و این رم بهتر هستش و .. بدین ؟

3-چکار کنم تا گوشی کم ترین مصرف باتری رو داشته باشه ؟

4-نور صفحه رو از کجا میشه کم و زیاد کرد ؟

5-میشه روش نصب کلی برنامه و بازی رو روی توضیح بدید ؟

6-یه برنامه کاربردی برای خوندن و نوشتن اس ام اس های فارسی + روش نصب اون معرفی کنید ؟(چون دوستان هر کی یه برنامه میگه و باز هم یه عده ازش ناراضی اند )
    7-در منوی اصلی چطور میشه جای ایتم ها را با هم عوض کرد یا ایتمی رو حذف یا اضافه کرد ؟ ( منظورم منویی که بعد از زدن استارت باز می شود )

8-بار اولی که گوشی رو روشن کردم یه سری تنظیمات اومد که من " بعدا " را انتخاب کردم حالا چطور میتونم دوباره اونها رو ببینم و تنظیم کنم (یکیش یادمه مال گوگل مپ بود که من اون موقع زدم دانلود نقشه به طور اتوماتیک که الان میخوام غیر فعالش کنم)

9-میشه یه لیست از بهترین و کاربردی ترین برنامه ها که به نظرتون لازمه روی گوشی باشه بنویسید (اگه لینکش هم بزارید که عالی میشه )

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

با سلام من چند تا سوال داشتم که ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن :

1-بهترین راه برای ریختن فایل تو گوشی به نظرم ریختن فایل ها بوسیله رم ریدر هستش اما چطور فایل ها رو از رم به حافظه گوشی منتقل کنیم ؟

2-میگم میشه یه توضیح راجع به این رم که میگن من فلان رم رو ریختم و این رم بهتر هستش و .. بدین ؟

3-چکار کنم تا گوشی کم ترین مصرف باتری رو داشته باشه ؟

4-نور صفحه رو از کجا میشه کم و زیاد کرد ؟

5-میشه روش نصب کلی برنامه و بازی رو روی توضیح بدید ؟

6-یه برنامه کاربردی برای خوندن و نوشتن اس ام اس های فارسی + روش نصب اون معرفی کنید ؟(چون دوستان هر کی یه برنامه میگه و باز هم یه عده ازش ناراضی اند )
    7-در منوی اصلی چطور میشه جای ایتم ها را با هم عوض کرد یا ایتمی رو حذف یا اضافه کرد ؟ ( منظورم منویی که بعد از زدن استارت باز می شود )

8-بار اولی که گوشی رو روشن کردم یه سری تنظیمات اومد که من " بعدا " را انتخاب کردم حالا چطور میتونم دوباره اونها رو ببینم و تنظیم کنم (یکیش یادمه مال گوگل مپ بود که من اون موقع زدم دانلود نقشه به طور اتوماتیک که الان میخوام غیر فعالش کنم)

9-میشه یه لیست از بهترین و کاربردی ترین برنامه ها که به نظرتون لازمه روی گوشی باشه بنویسید (اگه لینکش هم بزارید که عالی میشه )
    سلام
    1-خب با روشهای مختلفی میشه اینکارو کرد
    بلوتوث
    کابل
    و ریدر
    ریدر و کابل (mass Storage) خوبند

2- شما اشتباه گرفتین این رام هست نه رم درواقع منشور همون ویندوز گوشی میشه

3- بلوتوث را خاموش کن
    نور صفحه را تا جایی که میتونی کمش کن
    برنامه هایی که در استارتاپ قرار میگیرند را مدیریت کن کلا سعی کن برنامه باز نزاری بمونه

4- برو ستینگ گوشی یه گزینه هست اسم دقیقش یادم نیست بچه ها میاند میگند

5- برنامه ها و بازیها کلا 3 نوع هستند
    نوع اول مختص ویندوز موبایل با فرمت .cab خیلی راحته کپی میکنی گوشی و از گوشی نصب میکنی
    نوع دیگه .exe هستند که باید از طریق کامپیوتر نصب کنی
    یعنی این فایل را تو کامپیوتر نصب میکنی همزمان در گوشی هم نصب میشه
    البته گوشی باید سینک بشه
    و نوع دیگه پرتابل یا قبل حمل هست
    برنامه یا بازی را کپی میکنی گوشی میری روش اجرا میکنی به همین سادگی

6- مگه خود گوشی فارسی نمیخونه ؟
    فارسی ساز را نصب کردی؟

7- نمیدونم شرمنده

8- اون تنظیماتی که لازم بئده اجباری هست که تنظیمش کنی بقیه هم مهم نیستند .کسان که این گوشیو دارند میتونند بگند کدوم تنظیمات بود و همه این تنظیمات را میشه بعدا نیز تغییر داد مثل ویندوز کامپیوتر .

10- اینم بستگی به سلیقه اشخاص داره
    یه چند تایی میگم

برنامه برای gps که oziexplorer خوبه

فایل منیجر قوی resco file explorer

برنامه core player بهترین پلیر تصویری

برنامه pocket music بهترین برنامه صوتی پاکت پی سی

برنامه تقوی شمسی که برای ماها لازمه

یک دیکشنری خوب مثل LingvoSoft_Talking_Dictionary

برنامه مدیریت بلوتوث ObexInboxEx v0.947 یا Dr-YAR Bluetooth v1.6.1
    Google Maps 3.2.1
    هم در صورت داشتن وای فای خوبه

برنامه مفید hTorch_v3.2 که در دایموند 2 کاربردی نداره (چراغ قوه)
    برنامه مفید Inesoft_Phone_457 برای حالت اتصال تماس ,قطع تماس و اشغال بودن خط مقابل این خاصیت ویبره کردن رو در 3 حالت متفاوت داره میتونید استفاده کنید.( به اضافه امکانات فوق العاده کاربردی دیگه)

iSecretary4_4 منشی تلفنی

یک برنامه برای چت مثل talkonaut یا Nimbuzz

Microsoft.NET Framework 3.5 ppc که حتما لازمه (پیش نیاز برای اجرای بعضی برنامه ها)

مرورگر Opera ورژن اخرش 10

Pocket RAR بدون توضیح

Pocket_Mechanic_Professional برنامه ای مفید

Resco Audio Recorder v4.52

Resco.Contact.Manager

Resco.Photo.Viewer.Pro برنامه ای مفید برای نمایش عکسها

SPB Weather بهترین برنامه انلاین اب و هوا

Microsoft Activesync v4.5 رابط کاربری ویندوز موبایل با کامپیوتر (اینو باید تو کامپیوتر نصب کنی)

8. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

میخوام رم 16 گیگ یا 8 بندازم روش ( یه بار یکی گفت 4 گیگ ساپروت میکنه امروز یکی دیگه گفت 32 گیگ )
    بهترین مارک چیه ؟
    قیمتهای حدودیش 16 و 8 ؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

میخوام رم 16 گیگ یا 8 بندازم روش ( یه بار یکی گفت 4 گیگ ساپروت میکنه امروز یکی دیگه گفت 32 گیگ )
    بهترین مارک چیه ؟
    قیمتهای حدودیش 16 و 8 ؟
    از نظر قیمت میصرفه که 8 بندازی .. 4 که خیلی پایینه و 16 هم گرونه.. شما رم 8 گیگ بگیر .. همه مارک ها خوبن الان و گارانتی تعویض دارن اما من خودم توصیه میکنم در حد 4 تومن پول بیشتر بدی و توشیبا بگیری که بعدا گرفتار نشی..

11. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

از نظر قیمت میصرفه که 8 بندازی .. 4 که خیلی پایینه و 16 هم گرونه.. شما رم 8 گیگ بگیر .. همه مارک ها خوبن الان و گارانتی تعویض دارن اما من خودم توصیه میکنم در حد 4 تومن پول بیشتر بدی و توشیبا بگیری که بعدا گرفتار نشی..
    ممنون
    8 توشیبا قیمتش چقدره ؟ سرعتش خوبه ؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ممنون
    8 توشیبا قیمتش چقدره ؟ سرعتش خوبه ؟
    سلام.

سرعتش خوبه قیمتش هم یکی 2 هفته پیش حدود 18 تومن بود البته معمولا" تا یکی 2 تومن بالا پایین داره ولی اگر خیلی بالاتر گفتن بگو بهت آدرس بدم بری بگیری.

14. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •