بله دوست من داشبورد دنا معمولی با سورن elxیکی هستند.
بله دوست من داشبورد دنا معمولی با سورن elxیکی هستند.
عزیزان امروز تو اخبار اعلام شد رانا تا 2 ماه آینده با قیمت زیر 15 میلیون تومان !!! (منظورشون 14995 بدون هیچ آپشنیه حتما ً ) به بازار عرضه خواهد شد. پیشاپیش تبریک میگم. امیدوارم شرایط خریدش مثل مابقیه محصولات نباشه !!! که 14 میلیون الان میدی 995 هزار تومان هم یک چک 1 ماهه !!! خدایی دلم برای خودمون میسوزه. ورداشتن 206 یه صندوق بهش اضافه کردن شد 206 اس دی. حالا چراغای جلو و عقبشو عوض کردن شده رانا. خدا پدر و مادر این فرانسه رو بیامرزه یه 206 ساختن که اینا روش تمرین کنن.
البته منظورشون قیمت فروش خودرو نیست .تاحالا کدوم ماشین با قیمتی که گفته شده عرضه می شه به بازار رسیده. اونم یه چیزی که یکم چدید تر باشه نسبت به بقیه چرا بیان با همون قیمت ارایه بدن مگه سورن نبود مگه ال 90 نبود
حالا واقعا تا دو ماه دیگه عرضه میشه - و نظرتون چیه ال نود یا رانا یا هیچ کدوم تیبا کدوما به نظرتون بهتره.
دوست عزیز، با توجه به تحقیقات وسیعی که بنده در خصوص تیبا کردم خیلی ماشینه جالبی نیست. البته شاید تو رنج قیمتی خودش به عنوان یه ماشین صفر کیلومتر بد نباشه اما ایراد زیاد داره که توصیه میکنم به تاپیکش یه سر بزنی و از کسایی که این ماشینو خریدن شخصا سوال کنی.
ال 90 ماشین خیلی خوبیه اما اگه بتونی با قیافش کنار بیای که خب یکم چجوری بگم خوشگل نیست. چراغای کوچیک جلوش اصلا به این هیکل بزرگ نمیخوره. قطعاتشم که ظاهرا بعضی اوقات به سختی و با قیمت بالا گیر میاد. اما کلا ماشینه خیلی خوبیه.
رانا هم که فعلا هیچی معلوم نیست. اما به نظر من ماشینه خوبی از آب درمیاد چون همونطور که گفتم تقریبا همون 206 اس دی اما با ظاهری متفاوت و زبیاتر. از اونجایی که 206 اس دی ماشنیه خوبی از آب درآمد بنابراین اینم به نظر ماشینه خوبی خواهد بود. (ان شاء ا... )
البته از حق نگذریم داخل رانا نسبت به ال 90 واقعا زیباتره. کلا ال نود از نظر ایمنی و موتور خیلی خوبه اما زیبایی من از 10 بهش 3 میدماونم فقط به خاطر طراحی پشتش (صرفنظر از بلند بودنش که یک نقطه ضعفه و دید خوبی برای راننده نداره)
ولی خب آخرش شرایط خریده که باز هم مطمئنم ایران خودرو نهایت نامردیو اعمال خواهد کرد.
رانا در مدل ها و موتورهای مختلف زیر تولید خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب پیشرفتی تا حالا فقط تونسته بودن سپر جدید بسازن اونم روی فقط یه ماشین حالا هم اینکه سپر رو به دوتا ماشین میتونن بخورونند و هم اینکه دو تا داشبورد رو هم میتونن مخلوط کنند
بزودی شهاد مخلوط شدن سومین خودرو نیز خواهیم بود الان یه کم از داشبوردش شوع شده
اسمشو هم میزارند برنا( ال 90 با سپر جدید)
حالا ببینم معمولا هر ماشینی رو که میخوان بدن تو بازار اول ثبت نام میکنن واسه این چی ثبت نام کردن یا نه هنوز؟
به نظر من که همون 206 اس دی خیلی از این قشنگتره ولی چون قیمتش پایین تره باید ماشین خوبی باشه
خیر هنوز ثبت نامی صورت نگرفته (چون خود ایران خودرو هم مطمئن نیست که بتونه دوماه دیگه تولید تجاری کنه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)