تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 370 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه ebi_kasra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان عزیز یکی دیگه از قابلیتهای ویژه این مدل(PRO64JQ) رو میخواستم براتون بگم که خودم به طور تجربی متوجه این موضوع

شدم

همونطور که دوستان میدونن وقتی که درصد شارژ باتری مثلا بالای 90 درصد هست اگه شما باتری رو شارژ کنید و اونو از 90 به 100

درصد برسونید این به عنوان یه سیکل کامل شارژ محسوب میشه و در بلند مدت باعث تنبلی باتری و کاهش عمرش میشه.چون باید بزارید

ظرفیت باتری به حول و حوش 20% برسه و بعد اونو به شارژ بزنید.

ولی این مورد حداقل در مورد این مدل ایسوز وجود نداره.چون وقتی که درصد شارژ باتری شما بالا باشه و شما لبتاپو به شارژ بزنید , باتری

به هیچوجه شارژ نمیشه و اگه روی آیکون باتری کلیک کنید نوشته plugged in -not sharging.

این خاصیت به درد کسانی میخوره که بیشتر تو خونه از لبتاپشون استفاده میکنن(مثل خودم).یعنی از برق شهری استفاده میکنن و باتری

رو هم از لبتاپشون در نمیارن.بنابراین وقتی که شارژ باتری فول باشه و بعد چند روز خود به خود کمتر شه(مثلا بشه 96%) اگه شما لبتاپو

به شارژ بزنید تا از برق شهر استفاده کنید باتری تو همون درصد خودش میمونه و شارژ نمیشه.

البته هنوز اطلاع ندارم که این قابلیت تا چند درصد باتری ادامه داره ولی فردا جوابشو میدم.

این خصوصیت خوب یه چیزی شبیه همون امکاناتی هست که لبتاپهای سونی و دل برای استفاده بهینه از باتری دارن.
    دوستان یه سری نکات اصلاحی و تکمیلی در مورد پست قبلیم میخوام عرض کنم:

در مدل PRO64JQ وقتی که شارژ باتری 100% هست وشما بدون اینکه از باتری استفاده کرده باشید شارژش بعد چند

روز کمتر بشه دراین صورت باتری وقتی که لبتاپ به برقه شارژ نمیشه و مثلا از 97% به 100% نمیرسه.این قابلیت تا 95

درصد ادامه داره.یعنی از 95% به پایین باتری شروع به شارژ شدن میکنه.

خوبی این کار اینه که از شارژ و دشارژهای کم و دائمی که برای باتری مضر هست جلوگیری میکنه.
    Last edited by ebi_kasra; 11-05-2010 at 17:21.

2. این کاربر از ebi_kasra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام
    آقا بالاخره این مدل pro64jq با N61jq چه فرقی داره؟
    بعد اینکه من نفهمیدم بالاخره قیمتش چنده؟اگه 1400 به پایین باشه که خیلی می ارزه!

در آغاز فعالیت Immanent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آقا من N61JV میخوام بگیرم که با دو کانفیگ Core i3 و Cre i5 هستش . که اختلاف قیمت حدود 150 هزار تومان داره . حالا می خواستم ببینم به نظر شما ارزش داره یا خیر . بعلاوه باید بگم که الان Core i5 تو بازار خیلی کمه یا بهتره بگم نیست.باید 10 روزی صبر کنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_FashisT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    IiIiIiIiI IsatiS IiIiIiIiI اسم: هادی

پيش فرض

دوستان یه سری نکات اصلاحی و تکمیلی در مورد پست قبلیم میخوام عرض کنم:

در مدل PRO64JQ وقتی که شارژ باتری 100% هست وشما بدون اینکه از باتری استفاده کرده باشید شارژش بعد چند

روز کمتر بشه دراین صورت باتری وقتی که لبتاپ به برقه شارژ نمیشه و مثلا از 97% به 100% نمیرسه.این قابلیت تا 95

درصد ادامه داره.یعنی از 95% به پایین باتری شروع به شارژ شدن میکنه.

خوبی این کار اینه که از شارژ و دشارژهای کم و دائمی که برای باتری مضر هست جلوگیری میکنه.
    بعد از این پستی که زدی منم کنجکاو شدم ببینم سونی هم این قابلیتو داره یا ک دیدم بلهههههههههههههه
    البته من سری f دارم

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا من N61JV میخوام بگیرم که با دو کانفیگ Core i3 و Cre i5 هستش . که اختلاف قیمت حدود 150 هزار تومان داره . حالا می خواستم ببینم به نظر شما ارزش داره یا خیر . بعلاوه باید بگم که الان Core i5 تو بازار خیلی کمه یا بهتره بگم نیست.باید 10 روزی صبر کنم .
    حیفه
    150 بزار روش n61jq بگیر

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بعد از این پستی که زدی منم کنجکاو شدم ببینم سونی هم این قابلیتو داره یا ک دیدم بلهههههههههههههه
    البته من سری f دارم
    سونی واسه این کار یه نرم افزار خاص داره که با فعال کردنش باتری وقتی شارژش از 80% بالاتره شارژ نمیشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام
    آقا بالاخره این مدل pro64jq با N61jq چه فرقی داره؟
    بعد اینکه من نفهمیدم بالاخره قیمتش چنده؟اگه 1400 به پایین باشه که خیلی می ارزه!
    تا حالا که تفاوت مهمی بین این 2 مدل کشف نشده.به جز اینکه pro64jq بلوری نداره ولی گرونتره!

در ضمن برای pro64jq درایورهای win xp هم وجود داره.

قیمت PRO64JQ با گارانتی امرتات:1490

قیمت N61JQ jx014v با گارانتی سازگار: 1450

9. این کاربر از ebi_kasra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حیفه
    150 بزار روش n61jq بگیر
    واسه N61JQ باید بیشتر از 150 بزاره.مهرداد خان شما چجوری حساب کردی؟

ولی کلا با این نظر موافقم که دوستانی که میخوان تو رنج 1200 تا 1300 لبتاپ ایسوس بخرن , پشیمون نمیشن

اگه بودجه بیشتری جور کنن و مدل استثناییه N61JQ رو بگیرن.
    Last edited by ebi_kasra; 12-05-2010 at 01:39.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

واسه N61JQ باید بیشتر از 150 بزاره.مهرداد خان شما چجوری حساب کردی؟

ولی کلا با این نظر موافقم که دوستانی که میخوان تو رنج 1200 تا 1300 لبتاپ ایسوس بخرن , پشیمون نمیشن

اگه بودجه بیشتری جور کنن و مدل استثناییه N61JQ رو بگیرن.
    والا من قیمت اونکیو ندارم دوستمون گفت ارزش داره 150 اضافه بزارم اینو بگیرم منم گفتم اره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

N61JQ از اینترنت Wireless هم پشتیبانی میکنه؟و یه سوال دیگه ام هم اینه که سازگار آخر واردش کرد یا هنوز در حد وعده دادنه و نمایندگی های تهران هنوز ندارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •