دوستان عزیز یکی دیگه از قابلیتهای ویژه این مدل(PRO64JQ) رو میخواستم براتون بگم که خودم به طور تجربی متوجه این موضوع
شدم
همونطور که دوستان میدونن وقتی که درصد شارژ باتری مثلا بالای 90 درصد هست اگه شما باتری رو شارژ کنید و اونو از 90 به 100
درصد برسونید این به عنوان یه سیکل کامل شارژ محسوب میشه و در بلند مدت باعث تنبلی باتری و کاهش عمرش میشه.چون باید بزارید
ظرفیت باتری به حول و حوش 20% برسه و بعد اونو به شارژ بزنید.
ولی این مورد حداقل در مورد این مدل ایسوز وجود نداره.چون وقتی که درصد شارژ باتری شما بالا باشه و شما لبتاپو به شارژ بزنید , باتری
به هیچوجه شارژ نمیشه و اگه روی آیکون باتری کلیک کنید نوشته plugged in -not sharging.
این خاصیت به درد کسانی میخوره که بیشتر تو خونه از لبتاپشون استفاده میکنن(مثل خودم).یعنی از برق شهری استفاده میکنن و باتری
رو هم از لبتاپشون در نمیارن.بنابراین وقتی که شارژ باتری فول باشه و بعد چند روز خود به خود کمتر شه(مثلا بشه 96%) اگه شما لبتاپو
به شارژ بزنید تا از برق شهر استفاده کنید باتری تو همون درصد خودش میمونه و شارژ نمیشه.
البته هنوز اطلاع ندارم که این قابلیت تا چند درصد باتری ادامه داره ولی فردا جوابشو میدم.
این خصوصیت خوب یه چیزی شبیه همون امکاناتی هست که لبتاپهای سونی و دل برای استفاده بهینه از باتری دارن.