تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 190 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام من بازی mass efect 2 رو نصب کردم. وقتی new game و بعد male رو میزنم. وارد صفحه لودینگ میشه و همونجا میمونه. گیر میکنه. علت چیه؟؟؟
    خواهشا جواب بدین، game بدنم اومده پایین، احتیاج به game دارم...

Processor: intel core 2 due E8400 @ 3.00 GHz
    RAM: 4 GB

VGA: ATI Radeon HD 4800 Series
    Microsoft Windows 7 Ultimate
    DirectX 11.0

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خواهشا یکی جواب من را بده جای دوری نمیره!

ممنون می شم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

11 راهنمایی بازی MASS EFFECT 2 برای مبتدیان

دوستان مطلب قبلیمو اصلاح و کاملتر کردم هنوز کسانی هستند که مشکل دارن وظیفه خودم میدونم اونا رو راهنمایی کنم چون به هر حال من دو بار تا اخرش رفتم و چند بار هم بازی رو با شروع مختلف از نظر نیرو و پست امتحان کردم
    با سلام خدمت همگی از عنوان مطلب معلومه می خوام چی بگم من یه توضیح کلی میدم دوستان هم بعد از من یه مطالب تکمیلی بزارن که این صفحه تمام گیمرها رو جذب کنه چون بازی یکم گنگ و گسترده هست و با سرچ کردن راهنمای کاملی تو وب نیست که پاسخ سوالهای گیمرهای این بازی زو جواب بده از همگی پیشاپیش تشکر میکنم

قبل از هر کاری باید بازی رو تهیه کنید که 4 دی وی دی هستش که کلا هیچ شرکت ایرانی اونو فعلابیرون نداده و یک اوتوران کاملا انگلیسی داره و الان تو بازار پره بقیه بازیها که زیره 4تا سی دی هستن به درد نمی خورن و ازشون زده شده یا مثل دوستمون که گفت گیر داره و باگ داره یا بهتر بگم اونا اینترنتی هستن و ازمایشی و اشکالاتی مثله :بالا نیومدن –ارور کارت گرافیک –ارور PhysX-لود طولانی و هنگ بازی –و مهمتر از همه این که نسخه غیر اصل بعضی چیزها رو نداره و کامل نیست( از نظر جزییات )، و اینکه مشکل عمده بیشتر گیمرها از جمله خودم ابدیت و یا PhysX کارت گرافیکه که اونم میشه با دانلود فایله ابدیت گرافیک حلش کرد که حجمی حدود 70 الی 90 مگ هست که بستگی به کارته گرافیک داره حل کرد نسخه کامل بازی 11.4 گیگ هستش که نشون دهنده کامل بودن نسخه بازی هستش .این از تهیه و مشکلات بازی

حالا میریم سراغ خود بازی که :
    اولش باید نوع پست خودتون رو مشخص کنید که توصیه من ا ینه که خودتونو سرباز کنید برا سلاح هاتون و پیشرفتتون بهتره این پرسشه همه هست که مگه تاثیر داره باید بگم در رونده اصلی بازی نه ولی در نوعه پیشرفته شما و سلاح هاتو و جزئییات تاثیر گزاره
    مراحل بعدی سلیقه ای هست و مهمترین مرحله اش انتخاب نیروی اصلی شماس که با چه نیرویی تو بازی برید که پیشنهاد من heavy incinerate هستش که خیلی به درد کشتن دشمن مخصوصا کلکتوره می خوره
    حالا حال و هوای بازی رو یه مقدار توضیح میدم
    در این بازی یا این سبک ها ، زبان حرفه اولو میزنه و به لذته بازی چند برابر اضافه میکنه بعد تو این بازی محیط بسیار گسترده هست که حتما برا صد ردصد کردن بازی باید حد اقل 20 الی 40 ساعت وقت بزارید و کلی چیز یاد بگیرید ( من خودم حدود 30 ساعت و با 94 سیو دستی بازی رو تموم کردم ) (این بازی منو یاد بازی اسپور میندازه که خیلی شبیه اونه که تو فضا تو کره ها و تو ساختومنها میشه رفت و ماموریت انجام داد )
    در ابتدای بازی شما باید روش بازی کردنو یاد بگیرید و اینکه چطور پیش برید
    اول از همه ماموریتهای شما تو فضا زیر اسم سیاره ها نو شته شده که اونا ماموریتهای اصلی بازی ان و تو منو یه گزینه هست(ژورنال ) که اطلاعاته تکمیلی ماموریتها رو میشه اونجا دید
    دوم اینکه برای پیشرفت کردن دو گزینه مودبانه و خشن پیش(پاراگون و رن گید) رو دارین که پیشنهاد می کنم مودبانه رو پر کنید(یعنی بیشتر بچه مثبت باشید ) البته خشن هم حسن های خودشو داره این کارو در صحبت کردن با افراد می تونید انجام بدید و در پایانه بازی ... که نمی گم خودتون بریدبفهمید و برا بقیه هم بگید هه هه هه
    برای بهبود امکاناتتون از جمله سلاح و سفینه و زره خودتون و اتاق خودتون ، و افرادتون نیاز به 4 عنصر دارید که منبع اصلی شون از طریق اسکن کردن سیاره هاست
    حالا چطور اسکن کنیم رو یه سیاره برید بعد واردش شید و کلیک راست رو نگه دارید و هر جا که اسکنر شما روی هر کدام از اون 4 عنصر قله بلندی رو نشان داد میتونید کلیک چپ رو بزنید و یه پروب پرتاب کنید تا اون عنصر رو دریافت کنید لازم به ذکر هستش که ممکنه قله همزمان هم 4 عنصر رو افزایش بده و یا دو یا سه عنصرو نکته بعدی این که در سمت راست بالا هنگام اسکن درجه بندی داره که میشه مقدار عنصرها رو توش تخمین زد که مثلا خوب متوسط و یا عالی هست که یعنی میشه فهمید ارزش وقت گزاشتنه روشو داره یانه یه نکته دیگه اینه که اسکن هاتونو افقی از چپ به راست و بر عکس انجام بدین اینجوری هیچی در نمیره مخصوصا مقدار عنصر های کم پیدا و مهم (المنت زیرو )
    اینو بگم که در بعضی سیارات وقتی وارد میشید کامپیوترتون (همون که گزارش پرتاب پروب رو میده ) یه حرفی میزنه( یعنی قبل از اینکه حتی وارد سیاره بشید و منظورش وجود سیگنال در این سیاره خالی از سکنه هست ) وقتی اسکن میکنید صدای صحبت کردنه موجود زنده از اونجا میاد و راه ورود به این ماموریت غیر اصلی هم اینطوریه که وقتی تو این سیاره اسکن میکنید هر جا صدا زلال تر شد به اون منطقه نزدیکتر شدید واینکه رو دایره اسکن یه خطه سفید رنگ تو این سیاره ها ظاهر میشه که اون جهت صدا رو میگه و شما اگه به دنباله اون جهت برید صدا رو پیدا میکنید که این راه راهه اصلی ورود به منطقه صداس
    تعداد پروبها 30 تاس که از یه سفینه تو منظومه می تونید بخرید و اینجا لازمه بگم که این محدودیت در پایان بازی به 60 میرسه تعداد پروبها رو میگم
    البته سوخت هم میتونید بخرید نکته اینجاس که سوخت برا چیه : خوب تو بعضی منظومه ها اگه توجه کرده باشید دو سفینه وجود داره که تو این منظومه ها اخرین محور بیضی شکل دور از خورشید سبز رنگه ویک یا چند تا فلشه سبز هم داره اگه شما با سفینه برید اونجا از اون منظومه خارج و وارد کهکشان میشید و می بینید که به غیر از این منظومه منظومه های دیگری هم هست و شما با استفاده از سوخت خودتون می تونید به اونجا برید و ما موریت و اسکن انجام بدید البته این منظومه ها به غیر از سفر با سفینه ای هست که نور ابی داره و اسمش هم اینه Mass Relay
    سوال دیگه مبتدی ها اینه که چطوری امکاناتو افزایش بدیم :وقتی عناصر رو زیاد کردین باید تو ماموریتها و تو چند مرکز بین سیاره ای از فرشگاهها یا بخرید یا در حین ماموریتا نعدادی شونو پیدا کنید و بعدا از تو سفینه تو اتاق دکتر اپگرید کنید
    سوال رایج دیگه تکمیل تیمه :خوب شما وقتی از مبتدی در اومدید و صحبتتون روون شد باید سوال بکنید و ماموریتها رو خوب انجام بدین و با انتخاب پاسخهای درست تیم رو کامل کنید
    البته یه نکته برا اونهایی که این بازی رو دوس دارن وزبانشون ضعیفه مشکل شما فقط با انتخاب تک تک صحبتها با یه فرد هست یعنی همه رو امتحان کنید.
    خوب یارهای شما هم درصد دوستی دارن و برا اونا هم باید کارهایی بکنید تا هم اونا راضی شن و هم شما بتونید اونا رو در پایان بازی زنده نگه دارید و همچنین لباساشونو تغییر بدین( که بعد انجام ماموریت اونا ازاد میشه)
    سوال رایج بعدی اینه که چطوری از یارامون استفاده کنیم اول از همه بگم من از این دو یار استفاده میکنم در اکثر ماموریته (legion –grunt) خوب بعد از انتخاب یاراتون برا ماموریت بستگی به نوع ماموریت و سلاح های یاراتون اونا رو انتخاب کنید و وقتی دارید با دشمناتون میجنگید با هر کدوم از اونا مشکل داشتین با نگاه کردن به اونها و زدن یکی از دکمه های (e-q) از قدرت یارتون بر علیه اون استفاده کنید نکته بعدی زنده کردن یار تون وقتی که میمیره برا زنده کردن یارتون از قدرته unity که با شیفت زدن تو لیستتون هست استفاده کنید
    توصیه های من در این بازی :
    تو بازی خودتون دستی سیو کنید که وقتی مردید همونجا بیاید و اتو سیوو بی خیال شید و اینکه وقتی وضعیت سبزه یا ارومه میشه سیو کرد نه وسط جنگ که اهنگ تندی پخش میکنه
    دوم اینکه کل ماموریتهای غیر اصلی رو که از طریقه اسکن میشه پیدا کرد رو برید چون در پایان برا اپگرید لازم میشه و بعضی از این ماموریتها کمی فکری و جالب هستن
    سوم این که هر گز تا پایان ماموریتهای اصلی و رازی نگه داشتن کل یاراتون وارد مرحله اخر نشید و از همه مهمتر این که سفینه شما باید کاملا پیشرفته بشه چون تو مرحله اخر لازم میشه
    چهارم اینکه تو مرحله اخر سلاح سنگین اتمی رو حتما با خودتون ببرید این سلاح برا اخرای بازی ازاد میشه دلیلشم خودتون می فهمید ( توجه کنید که عدد مهماته سلاحتون بالای صد باشه این نکته خیلی مهمه چون سلاح کار نمیکنه اگه مهماتش زیر صد باشه )
    پنجم این که کارایی یاراتونو یاد بگیرید چون تو مرحله اخر با انتخابه اشتباه چیزی در حدود 5 -6 نفرتون زنده می مونن اگه درس انتخاب نکنید و بقیه می میرن
    ششم این که هر از چند گاهی بعد از ماموریتها برید سراغ یاراتون تو سفینه و باهاشون حرف بزنید و ازشون ماموریت و اطلاعات و اپگرید بگیرید و همچنـــــــــین دوســـــــــــت شید هه هه هه هه
    هفتم اینکه حتما به سیاره tuchanka بریدبه سه دلیل اولشرط بندی سره جنگ انداختن سگها دوم این که بازی کشتن میمون داره سوم این که یه ماموریت داره که برا یارت انجام میدی که یه دستگاه شبیه پرس رو سه بار باید فعال کنی من یکی که با اون خیلی حال کردم
    هشتم اینکه هر تصمیمی بگیرید در موقع پیشرفت بازی در اخره بازی موثر هست
    نهم اینکه عنصره المنت زیرو خیلی کمیابه که دو راه برا پیدا کردنه اون هست اولین و وقت گیر ترینش اسکن کردن همه سیاره هاس دومش اینه که تو این بخش یکی از بچه ها اسم سیاره ها رو گزاشته بود که این عنصر توشونه البته راه حله من که خودم استفاده میکنم اینه که سیاره هایی که سه رنگه سبز ابی و یه رنگی شبیه بنفشه خیلی غلیظ دارن عنصر توشونه و راه بعدی هم تو هر سیاره ای که صدا ازش میاد حداقل 80 درصدشون این عنصر هست
    دهم اینکه اگر ماهی و موجود زنده برا اتاقتون می خرید زود به زود بهشون سر و غذا بهشون بدید تا نمیرن و اینکه لباساتونو میشه تو اتاق عوض کرد که اون هم بستگی به شما داره که مقدار درصداشونو(قدرتا شونو )نسبت به نوع پوشششتون چطور انتخاب کنید که تاثیر شگرفی رو شما تو جنگها داره
    Last edited by mam67; 16-02-2010 at 02:38.

4. 3 کاربر از mam67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اینطوری که یادمه بعضی از دوستان می گفتند که تو این بازی میشه مثلا مخ زنی کرد و با جنس مخالف دوست شد خواستم بدونم چطوری؟ والا من که تا حالا خیلی مرحله رد کردم اما هنوز که چنین چیزی رو در بازی ندیدم!! میشه یه نفر یه توضیح اساسی بده شاید میراندا رو تور کردیم

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من چند جای بازی موندم
    تو citadel هر چی میگردم کسی نیست که باهاش در مورد ماموریت thane صحبت کنم
    دنبال کی باید بگردم
    در ماموریت liara هم باز موندم، ظاهرا بعد از صحبت با liara در illum باید سیستم امنیتی رو براش h a c-k کنیم
    ولی چجوری نمیدونم
    اگه میشه راهنماییم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام من بازی mass efect 2 ( نسخه کامل با 4 DVD و حجم 14.4 ) رو نصب کردم. وقتی new game و بعد male رو میزنم. وارد صفحه لودینگ میشه و همونجا میمونه. گیر میکنه. علت چیه؟؟؟
    خواهشا جواب بدین، game بدنم اومده پایین، احتیاج به game دارم...

Processor: intel core 2 due E8400 @ 3.00 GHz
    RAM: 4 GB

VGA: ATI Radeon HD 4800 Series
    Microsoft Windows 7 Ultimate
    DirectX 11.0

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بروبچ ادعای game و pc کسی نظری نداره؟؟؟
    یعنی کسی نیس دست این ایرانی رو بگیره؟؟؟
    ای خدا کرمتو، بنده مخلصت 2 روز روشن داره از بی گیمی می میره...
    خدا خیرتون بده، یکی دست ما رو هم بگیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بروبچ ادعای game و pc کسی نظری نداره؟؟؟
    یعنی کسی نیس دست این ایرانی رو بگیره؟؟؟
    ای خدا کرمتو، بنده مخلصت 2 روز روشن داره از بی گیمی می میره...
    خدا خیرتون بده، یکی دست ما رو هم بگیره.
    مال من که کرک نداشت وگرنه حتما" مال اون می بود.حالا نمیدونم ماله چیه ولی ماله منم بعضی جاها گیر میکنه که بعد 1 دقیقه دوباره راه می افته شاید توام باید صبر کنی.تنظیمات masseffect config رو هم چک کن شاید اونجا یه چیزی رو جابه جا کردی!همینا به ذهنم میرسه والا

10. این کاربر از asaasaasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

فدای چشمای عسلیت جناب asaasaasa، مشکلم حل نشد و DVDهای من کرکی نیستن، ولی همین که توجه کردی یه دنیا ممنون،

یه مشکل جدید پیدا کردم؛ وقتی MassEffect2Launcher رو play می کنم، این پیغام رو می ده:

failed to initialized the physics system.please ensure you have an update version of the physx system software installed

حالا چی کار کنم، هنوز کسی نمیدونه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا ولی انصافا" از شماره یکش که اونم خیلی باحال بود با حالتره دو روزه تازه گرفتم و خیلی دارم حال میکنم باهاش همه چیزشم خوبه و از شماره قبلش بهتر شده به همه پیشنهاد میکنم با صبر بازی کنن اگه مثل شماره یکش روند رو به رشد رو در طول بازی داشته باشه انقدر جذب میشید که از پاش بلند نشید من که بعد از تموم شدن مراحل اصلی شماره یکش تا مدتها مراحل اضافی رو بازی میکردم و تا حالا هم سیو هام رو نگه داشته بودم که چه خوب شد اینکار رو کردم و تونستم شخصیت یک رو تو دو وارد کنم.

یه سوال نمیشه کاری کرد که بعداز پیدا کردن اشلی نذاره بره من سه حالت از صحبت هارو امتحان کردم ولی بازم رفت؟آخه تو شماره یکش با اشلی دوست شده بودم نه talli

13. این کاربر از asaasaasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •