سلام دوست عزیز. یعنی کیفیت فیلمبرداریش 1024 * 720 می باشد.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام دوست عزیز. یعنی کیفیت فیلمبرداریش 1024 * 720 می باشد.
سلام بر شما .
SD یا Standard Definition که وضوح و کیفیت مناسبی داره .
HD یا High Definition که پیکسل بیشتر و وضوح بهتری نمایش میده .
الان بیشتر LED و LCD ها با برند HD Ready یا Full HD ساخته میشن .
مخلصیم .
آقا شما بخر ببینیم واقعاً باتریش مشکل داره یا نه
منم امیدوارم که این گوشی به سرنوشت i8510 دچار نشه.چون واقعا حیفه گوشی با این همه امکانات عالی بیاد تو باطری مشکل داشته باشه.
ولی علی جان مساله اینجاست که satio سونی اریکسون که تقریبا مشخصاتش با i8910 برابره(مثلا تو همین cpu و چیپست گرافیکی عین هم هستند) گوشی رو میخواد با باطری 1000 میلی آمپر بده بیرون که معلومه مشکل باطری نخواهد داشت چون سونی اریکسون همیشه نون باطریش رو میخوره.ولی این گوشی باطریش با اینکه 1500 میلی آمپره ولی باز هم نگرانی وجود داره. درسته که i8910 فیلیمبرداری hd داره ولی در عوض satio هم دوربین 12 مگاپیکسل همراه با فلاش زنون داره که خود فلاش زنون پدر باطری رو در میاره.
یا مثلا درسته که ال سی دی I8910 سامسونگ 3.7 اینچه و 2/. اینچ بزرگتر از ال سی دی SATIO هستش ولی در عوض از تکنولوژی جدیدتر بهره میبره که AMOLED هستش.و باید مصرف کمتری داشته باشه.و....
به نظر من اگه این گوشی هم مشکل باطری داشته باشه نشانه ضعف شرکت سامسونگ رو میرسونه.که باید یه فکر اساسی به باطریهاش بکنه.
این مشکل باتری یه باگ هست
توجه کنید که مثلاً i8910 سخت افزارش مال شرکت tiomap هست نرم افزارشم که سیمبینه باتریاشم از نظر ظرفیت خیلی بالا هستن
شما میگید فیلم برداریش hd هست آیا این دلیل میشه که شب تا صبح 3 تا خطش بپره کسی که تو خواب نمیاد باهاش فیلم بگیره!
الان خیلیا از باتری ه8510 راضین مثل خودم و bahador.p...ahmadreza...arian khan و خیلیای دیگه تو هیچ ریویوی هم نگفته که باتریش ضعیفه راه حلشم میگم
1. پاور سیوینگو خاموش کنید
2.نتورکو روی gsm only بزارید
3.تو قسمت position method دو تیکو بردارید
4.video sharing و off کنید
5.سرچ وای فایو خاموش کنید
به نظرتون بعد یک سال روی ال سی دی خش نمیفته؟
چون اونقدر با مداد روی صفحه کار میشه که باعث افتادن خط های ریز روی ال سی دی میشه......
این که مدادی نیست فقط با انگشت کار میکنه و مثل آیفون ال سی دیش شیشه خیلی محکمه در ضمن ضد خش هم هست
راستی یه سوال دیگه :
سرعت اینکه وقتی انگشت رو روی صفحه لمس کردیم چقدره؟
براحتی عمل میکنه ؟
یا اینکه مثل بعضی گوشی ها یه مقدار میکشه تا عمل کنه........
سرعت این گوشی خیلی عالیه.هم به خاطر سی پی یو و رم بالا و هم به خاطر صفحه نمایش خازنی خیلی سریعو بدون وقفه عمل میکنه
عالیه ! من فیلم برداری این گوشی رو دیدم . حالم بد شد از صداش ولی خبر خوبیه ! من شنیدم که ام پی تری 92 کیلوبیت هستش !
البته چیزی که توی این سایت توسط یکی از نظر دهنده گان نوشته شد اگه واقعیت باشه خیلی بده ! نوشته که صداش از amr شده aac ولی فریم ریت شده 18 تا 20 در حالت اچ دی !
actually,کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
this is what we need:
1280×720 – AMR@8kHz with 24fps
720×480 – AAC with 44khz
640×480 and less – AAC with 44khz
imagine 720p with AAC.. 18-20fps..
lol :027:
Last edited by mahyarSAMSUNG; 27-06-2009 at 20:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)