تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 97 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام منم این مشکلو دارم چند سال پیش دل دردهای خیلی بدی میگرفتم بعد کلی دکتر رفتن یکیشون گفت که زخم دوازده داری و برام عکس هم نوشت از معده و روده ها . عکسا رو که دید گفت که پیچ خوردگی روده هم داری . اون مشکل زخم برطرف شد . حالا یک سالی میشه که متوجه این صداها شدم (یعنی عمق فاجعه) چون تا قبلش تو محیط خیلی ساکت نبودم ... فقط حس میکردم کمی سرو صدا داره ولی برام مهم نبود . منم تقریبا راههایی که شماها رفتینو تست کردم و نتیجه خاصی که پایدار باشه نگرفتم , دارو اعصاب نخوردم .( من البته آلرژی هم دارم کسی هست که مشکل آلرژی داشته باشه؟) چیزی که به تجربه فهمیدم چایی و نوشابه و بستنی مخصوصا از نوع وانیلی و همینجور بادمجون رو سروصدای روده اثر داره .
    دندونه عقل رو هم جدیدا کشیدم(باید کشیده میشد) که اثری نداشته .
    این جناب SLZ هم جای تشکر دارن با اینکه خوب شدن تا حدوده زیادی, بازم به اینجا سر میزنن.

Sent from my X10i using Tapatalk 2
    سلام
    براي پيچ خوردگي روده راه حلي دارويي ورزشي چيزي بود؟ يا اينكه فقط جهت آگاهي اينو گفت؟
    يه سوال ديگه عكس از معده روده مثل همون عكس شكستگي و ... هست يا مثل آندوسكوپي اينا؟
    من خودم گاهي وقتا با خوردن يه قلوپ آب هم اين حالتا بهم دست ميده! يعني همون غذايي كه ممكنه يه بار باعث صدا بشه يه بار ديگه هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه و برعكس!

2. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من دیروز رفتم دکتر ولی نمیدونم چرا الکی استرس گرفتم که یه وقت شکمم صدا بده , شروع کردم به عرق کردن ... دیگه هیچی قبل از اینکه نوبتم بشه پا شدم رفتم - دیگه قسمت نبود دکتر ازمایش هارو ببینه ... البته تو ازمایش ها هم چیز خاصی نبود - ازمایش خونم که همه چی نرمال بود - ازمایش ادرار هم همینطور - ازمایش مدفوع فقط یکی دو مورد یکمی از بازه نرمال خارج بود که اونم فکر نمیکنم زیاد مشکلی باشه - خلاصه دیگه فکر نکنم دکتر برم - چون تقریبا مطمئن شدم که دکترا هم برا این مشکل درمانی ندان و هر کی هرچی دستش میرسه تجویز میکنه که هیچکدوم هم تاثییر خاصی نداره - امیدوارم خود به خود همینجوری که تا الان خیلی بهتر از قبل شدم با گذشت زمان کامل خوب بشم - به هر حال فعلا امیدی به دکترا ندارم ...
    استرسش كه هميشه هست ولي يه جايي مثل دكتر كه قراره نهايتا يه ربع آدم اونجا باشه، نبايد اهميت داد. تازه پيش دكتر گوارش كه اگه صدا مي داد مي گفتي ايناهاش اين همون صدايي بود كه تعريفشو براتون كرده بودم
    ولي جدي خود من جايي كه بدونم يه مدت كوتاه قراره باشم، مشكلي پيش نمياد يعني انگار چون ذهنم مي دونه يه راه گريزي هست مشكل زيادي پيش نمياد مثلا مثل كلاس و اينها نيست. يه چيز ديگه هم اينكه اين مواقع كه استرس مي گيرم اگه كسي همراهم باشه استرسم كمتر ميشه و صداها هم كمتر ميشه. مثلا با والديني دوستي مي رفتي.

4. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

Pari ، دقیقا نگرانی شما رو درک میکنم. خودم تو این مرحله بودم. هی علائم رو به هم ربط میدادم و به نتیجه میرسیدم، مخصوصصا شبها موقع خواب. شاید یکی از این ارتباطات واقعا درست باشه ولی قطعا اکثرشون تخیلات ذهنه که هی توقع بدترین چیزها رو داره (به علت همین افسردگی). خودم دقیقا تو این موقعیت ها بودم.

بیا یه چند تا پروانه بزن دنیا به روت بخنده، البته مثل اون آقایونی که تو فیلم میشمارن باید انجام بشه نه مثل اونهایی که روبرو وایستادن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنونم ولي خب دنيا زيادي خنديده من مثل اون روبرويي ها بلدم : ))
    اين كه من ميام اينا رو ربط ميدم از سر افسردگي نيست ها(هرچند كه افسرده ام). بيشتر شايد هنوز اميدوارم. يعني وقتي يه موضوع غير عادي توي آزمايشم هست، خوشحالم كه حداقل يه چيزي هست كه شايد به اين مشكل مربوط باشه(جدا از اينكه چي مي خواد باشه)
    در مورد حركت پروانه به نظرم شما كه اون صداي خفنو تجربه كردي، نبايد بزني چون روده عادت مي كنه به اون صداها. من اون اوايل كه هنوز صداها شروع نشده بود دقيقا يادمه توي حالت نيمه نشسته نيمه خوابيده چاي مي خوردم و صدا از معدم ميومد، برام جالب بود و هي تكرارش مي كردم ببينم چرا اينجوريه ولي خب كم كم اين موضوع نهادينه شد و ...
    Last edited by _pari_; 16-10-2013 at 18:33.

6. این کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

تو اون مقاله نوشته که چون خرمالو میوه نرمی هست، به راحتی همه قورت میدم بدون اینکه کامل بجوند. کلی هم فیبر و مواد دیگه داره که میتونه انسداد موقت یا دائم بوجود بیاره. اگه علتش این باشه (یا هر علت دیگه ای که انسداد موقت رو بوجود آورده) روده ها تنگ میشن، حرکات دودی روده باید با فشار مواد رو از یه سوراخ تنگ عبور بده که این باعث ایجاد صدا های روده میشه، مخصوصا اگه کمی گاز هم همراهش باشه. مصرف آنتی بیوتیک (که خودش میتونه انسداد موقتی ایجاد کنه طبق سایتهای خارجی) از حجم باکتری ها کم میکنه و در نتیجه گاز کمتری تولید میشه و صداها کم میشن.
    ننوشته كه چطور ميشه انسداد رو تشخيص داد؟ اگه جزئي باشه با سونو گرافي مشخص ميشه؟

8. 2 کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ننوشته كه چطور ميشه انسداد رو تشخيص داد؟ اگه جزئي باشه با سونو گرافي مشخص ميشه؟

تا اونجایی که من فهمیدم اگه دائم باشه باید آدم سریع بستری بشه و جراحی بشه، جز جراحی چاره ای نداره، علائمش هم که به ما نمیخوره اینه که بعد از خوردن غذا یا مایعات آدم سریع بالا میاره، نفخ شدید بدون دفع گاز یا مدفوع، درد شدید. خیلی هم خطرناکه و اگه درمان نشه آدم رو ظرف چند ساعت میکشه. با Xray معمولی یا با مایع مخصوص میشه تو عکس دید. سی تی اسکن و سونوگرافی هم نوشته تشخیص میددش. خوشبختانه به ما اصلا نمیخوره؛

اما علائم گرفتگی ناقص (که بین خیلی دیگه از بیماریها هم شایعه و نباید روی حساب اینها 100% تشخیص داد):

درد در جاهای مختلف شکم، نفخ، افزایش صداهای روده، بوی بد دهان.

درمانش هم طبق دستور پزشک مصرف آب و الکترولیت های خاص و رژیم مخصوص و حرکت های ورزشی مخصوص هستش که ممکنه اثر بکنه یا نکنه.

10. 3 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنونم ولي خب دنيا زيادي خنديده من مثل اون روبرويي ها بلدم : ))
    اين كه من ميام اينا رو ربط ميدم از سر افسردگي نيست ها(هرچند كه افسرده ام). بيشتر شايد هنوز اميدوارم. يعني وقتي يه موضوع غير عادي توي آزمايشم هست، خوشحالم كه حداقل يه چيزي هست كه شايد به اين مشكل مربوط باشه(جدا از اينكه چي مي خواد باشه)
    در مورد حركت پروانه به نظرم شما كه اون صداي خفنو تجربه كردي، نبايد بزني چون روده عادت مي كنه به اون صداها. من اون اوايل كه هنوز صداها شروع نشده بود دقيقا يادمه توي حالت نيمه نشسته نيمه خوابيده چاي مي خوردم و صدا از معدم ميومد، برام جالب بود و هي تكرارش مي كردم ببينم چرا اينجوريه ولي خب كم كم اين موضوع نهادينه شد و ...

خارج از بحث تاپیک میخام بگم جامعه ما جوری شده که اگه افسرده نباشه آدم بهش میگن غیر عادی. مثلا دیدید توی جامعه افراد شاد باشن، بخندن، لباسهای رنگی بپوشن و با روحیه باشن؟ من که خیلی به ندرت دیدم اونم تو مراسم خصوصی خاص. اگه یکی تو خیابون خوشحال باشه یا بخنده، دیگران میکن "هی این بارو ...خله ".

12. 3 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    براي پيچ خوردگي روده راه حلي دارويي ورزشي چيزي بود؟ يا اينكه فقط جهت آگاهي اينو گفت؟
    يه سوال ديگه عكس از معده روده مثل همون عكس شكستگي و ... هست يا مثل آندوسكوپي اينا؟
    من خودم گاهي وقتا با خوردن يه قلوپ آب هم اين حالتا بهم دست ميده! يعني همون غذايي كه ممكنه يه بار باعث صدا بشه يه بار ديگه هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه و برعكس!
    سلام برای پیچ خوردگی دارو نداد ولی فقط تاکید زیادی رو راه رفتن داشت.
    در مورد سوال دومتون هم عکس معمولی بود مثل شکستگیها ولی ولی .... یه دارویی رو از طریق یه لوله وارد روده ها میکنند که شرایط خیلی ضایعی هست در همون حال عکسهای مختلف میگیرن .
    بله منم دقیقا گاهی مثلا همین که میگین با خوردن یکم اب دچار مشکل میشم ولی مواردی که گفتم همیشه ایجاد مشکل میکنند مثلا بستنی حتما بعدش کلی سروصدا درست میشه :-D

14. این کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من یه مدتیه دارم راه میرم حداقل یک ساعت یه مقداری از حجم غذا رو هم کم کردم و بعضی چیزارم دیگه نمیخورم حس میکنم کمی بهترم دیگه بیخیال این شدم که کامل خوب شه ... همین که کمی بهبود هم پیدا کنه خوبه ... حالا شاید و انشاالله که شما عزیزان مشکل پیچ خوردگی روده نداشته باشین ولی من در مورد خودم اینو میدونم که دارم و فکر میکنم بیشترش تقصیر این موضوع هست که کاره خاصی هم نمیشه براش انجام داد ... ولی میتونه کاهش پیدا کنه

Last edited by :SAEED:; 16-10-2013 at 23:21.

16. این کاربر از :SAEED: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

استرسش كه هميشه هست ولي يه جايي مثل دكتر كه قراره نهايتا يه ربع آدم اونجا باشه، نبايد اهميت داد. تازه پيش دكتر گوارش كه اگه صدا مي داد مي گفتي ايناهاش اين همون صدايي بود كه تعريفشو براتون كرده بودم
    ولي جدي خود من جايي كه بدونم يه مدت كوتاه قراره باشم، مشكلي پيش نمياد يعني انگار چون ذهنم مي دونه يه راه گريزي هست مشكل زيادي پيش نمياد مثلا مثل كلاس و اينها نيست. يه چيز ديگه هم اينكه اين مواقع كه استرس مي گيرم اگه كسي همراهم باشه استرسم كمتر ميشه و صداها هم كمتر ميشه. مثلا با والديني دوستي مي رفتي.
    جالبه که هیچوقت پیش دکتر صدا نمیده - یعنی حتی بعضی وقتا خودم سعی میکنم صدا بده پیش دکتر ولی بازم نمیشه ...

18. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من یه مدتیه دارم راه میرم حداقل یک ساعت یه مقداری از حجم غذا رو هم کم کردم و بعضی چیزارم دیگه نمیخورم حس میکنم کمی بهترم دیگه بیخیال این شدم که کامل خوب شه ... همین که کمی بهبود هم پیدا کنه خوبه ... حالا شاید و انشاالله که شما عزیزان مشکل پیچ خوردگی روده نداشته باشین ولی من در مورد خودم اینو میدونم که دارم و فکر میکنم بیشترش تقصیر این موضوع هست که کاره خاصی هم نمیشه براش انجام داد ... ولی میتونه کاهش پیدا کنه

ورزش که کلا خوب چه واسه بیمار چه واسه سالم - ولی من تا حالا هیچ ماده غذایی رو پیدا نکردم که به خاطر خوردنش حالم بد بشه یعنی همیشه اینجوری نبوده ... خیلی راحت هست مشخص کردنش فکر کنم - اون ماده ای هم که میگفتیم تو روده و .. وارد میکنن فکر کنم باریم هست که هم میشه خوردش و هم ... بعدش شروع میکنن به عکس گرفتن - من تا حالا دکتر بهم نگفت اینکارو بکنم ولی شاید اگه تو فکر میکنی مشکل پیچخوردگی باشه تو این جور عکسا کاملا مشخص بشه ... به هر حال امیدوارم علت مشکلت این باشه و زود خوب بشی - واسه من که هنوز علت نامشخصه ...

20. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •