داداش شما نمی دونی از طریق چه سایتی می تونم گوشی رو آپ دیت کنم؟
بعد شما گفتین با آپدیت باگ های عجیب غریبش بر طرف میشه.میشه بگین کدوم باگها؟آخه می خوام بدونم گوشی رو آپ یت کنم یا نه>
تقریبا همه ی باگهای نرم افزاری حل شده ظاهرا - یه سری مربوط به ریست شدن ها بود - یه سری مربوط به گیر کردن و پرش و غاطی کردن کاورها در موزیک پلیر - همینطور در آلرت ها و تقویم و... برای آپدیت نمیدونم نسخه ی فارسی ساپورتش رو چطوری باید پیدا کرد، اما اینجا نحوه ی آپدیت توضیح داده شده:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در همین فروم خیلی بحث های مختلفی در مورد آرنا شده که اگه برید و بخونید این تاپیک میتونه خیلی مطالب جدیدی داشته باشه! صفحه ی اصلیش این هست (برای آرنا فروم جداگانه داره):
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه من جدی میگم، فیلم بازی نمی کنم......حرفتون هم کاملا درسته، اس کلاس خیلی خوب برنامه نویسی شده که اینقدر سریع روی این سخت افزار سریع میاد بالا....خوشم اومد از این کار الجی....
بله موافقم، الجی واقعا اینجا عالی عمل کرده...
من که نمی فهمم، موزیک پلیرش مگه چشه؟! اینکه جدا نیست منظورتون هست؟!
اون کانتکت ها هم هر چی باشه، خیلی به کار میاد....من که کوکی داشتم، اسپید دایل خیلی ساده تری داشت خیلی کارمو راه مینداخت....در ضمن بقیه ی گوشی های جاوا فکر نمی کنم چیز بهتر از این داشته باشن...
دوربینش که به نظر خودم خیلی خوبه.....حالا این هیچ!
من که خودم نداشتم - اما خیلی جاها خوندم - مثلا - فقط میشه بر اساس artist موزیک ها رو دید - در غیر این صورت باید بگردید و بگردید و ... - بعد از اینکه پخش موزیک قطع شد و باز برای اون برگشتید دیگه تشخیص نمیده که قبلا تا کجا خودنه بوده - چیزی که حتی گوشی کا 810 منم داره - نمیشه توی اهنگا سرچ کرد و باز اگه بخوایید روی حافظه ی 8 گیگش کلی اهنگ بریزید کار سختی برای پیدا کردن ترک مورد نظر خواهید داشت! - کاور - کاور به نظرم یکی از جذاب ترین بخشهای یک پلیر هست - مثلا آیپاد رو ببینید - همه ی ژیگولیش به خاطر اون کاور فلو و نمایش خاصش هست - این آرنا اینطور که شنیدم کاورها رو اکثر واقات غاطی پاتی میکنه - اونم کوچیک نشون میده... و...
خب در مورد کیوب یه خورده (خیلی البته!) ضایع ست که اینجوری باشه - با این حال موافقم که گوشی های جاوای دیگه هیچ چیز بهتری ندارن و همینم غنیمته! دوربینشم خب کار راه اندازه - اما یه وقتایی هم دلت میخواد خب یه خورده به ال جی فحش بدی....gif)
نوبت به جت هم میرسه - آسیاب به نوبت...
اونم مشکوک میزنه... مرسی بابت ویرایش پست اول