تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 120 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1191

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KM900 Arena با اینترفیس اس کلاس و دوربین 5 مگاپیکسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

داداش شما نمی دونی از طریق چه سایتی می تونم گوشی رو آپ دیت کنم؟
    بعد شما گفتین با آپدیت باگ های عجیب غریبش بر طرف میشه.میشه بگین کدوم باگها؟آخه می خوام بدونم گوشی رو آپ یت کنم یا نه>
    تقریبا همه ی باگهای نرم افزاری حل شده ظاهرا - یه سری مربوط به ریست شدن ها بود - یه سری مربوط به گیر کردن و پرش و غاطی کردن کاورها در موزیک پلیر - همینطور در آلرت ها و تقویم و... برای آپدیت نمیدونم نسخه ی فارسی ساپورتش رو چطوری باید پیدا کرد، اما اینجا نحوه ی آپدیت توضیح داده شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در همین فروم خیلی بحث های مختلفی در مورد آرنا شده که اگه برید و بخونید این تاپیک میتونه خیلی مطالب جدیدی داشته باشه! صفحه ی اصلیش این هست (برای آرنا فروم جداگانه داره):
    کد:
    نه من جدی میگم، فیلم بازی نمی کنم......حرفتون هم کاملا درسته، اس کلاس خیلی خوب برنامه نویسی شده که اینقدر سریع روی این سخت افزار سریع میاد بالا....خوشم اومد از این کار الجی....
    بله موافقم، الجی واقعا اینجا عالی عمل کرده...
    من که نمی فهمم، موزیک پلیرش مگه چشه؟! اینکه جدا نیست منظورتون هست؟!
    اون کانتکت ها هم هر چی باشه، خیلی به کار میاد....من که کوکی داشتم، اسپید دایل خیلی ساده تری داشت خیلی کارمو راه مینداخت....در ضمن بقیه ی گوشی های جاوا فکر نمی کنم چیز بهتر از این داشته باشن...
    دوربینش که به نظر خودم خیلی خوبه.....حالا این هیچ!
    من که خودم نداشتم - اما خیلی جاها خوندم - مثلا - فقط میشه بر اساس artist موزیک ها رو دید - در غیر این صورت باید بگردید و بگردید و ... - بعد از اینکه پخش موزیک قطع شد و باز برای اون برگشتید دیگه تشخیص نمیده که قبلا تا کجا خودنه بوده - چیزی که حتی گوشی کا 810 منم داره - نمیشه توی اهنگا سرچ کرد و باز اگه بخوایید روی حافظه ی 8 گیگش کلی اهنگ بریزید کار سختی برای پیدا کردن ترک مورد نظر خواهید داشت! - کاور - کاور به نظرم یکی از جذاب ترین بخشهای یک پلیر هست - مثلا آیپاد رو ببینید - همه ی ژیگولیش به خاطر اون کاور فلو و نمایش خاصش هست - این آرنا اینطور که شنیدم کاورها رو اکثر واقات غاطی پاتی میکنه - اونم کوچیک نشون میده... و...

خب در مورد کیوب یه خورده (خیلی البته!) ضایع ست که اینجوری باشه - با این حال موافقم که گوشی های جاوای دیگه هیچ چیز بهتری ندارن و همینم غنیمته! دوربینشم خب کار راه اندازه - اما یه وقتایی هم دلت میخواد خب یه خورده به ال جی فحش بدی...

نوبت به جت هم میرسه - آسیاب به نوبت... اونم مشکوک میزنه... مرسی بابت ویرایش پست اول

2. 2 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من که خودم نداشتم - اما خیلی جاها خوندم - مثلا - فقط میشه بر اساس artist موزیک ها رو دید - در غیر این صورت باید بگردید و بگردید و ... - بعد از اینکه پخش موزیک قطع شد و باز برای اون برگشتید دیگه تشخیص نمیده که قبلا تا کجا خودنه بوده - چیزی که حتی گوشی کا 810 منم داره - نمیشه توی اهنگا سرچ کرد و باز اگه بخوایید روی حافظه ی 8 گیگش کلی اهنگ بریزید کار سختی برای پیدا کردن ترک مورد نظر خواهید داشت! - کاور - کاور به نظرم یکی از جذاب ترین بخشهای یک پلیر هست - مثلا آیپاد رو ببینید - همه ی ژیگولیش به خاطر اون کاور فلو و نمایش خاصش هست - این آرنا اینطور که شنیدم کاورها رو اکثر واقات غاطی پاتی میکنه - اونم کوچیک نشون میده... و...
    کی گفته براساس آرتیست فقط میشه دید؟! جسارتا شاید اشتباه خوندی، همه ی گوشی های دیگه این قابلیت رو دارن، حالا اگه مثال الجی میخوای، کوکیه من Artist, Album, Tracks, Recent Played و کلا همه رو داشت....آرینا یه مالتی مدیا فونه، سری M یعنی موزیک هم هست، بیشتر از هر چیزی روی مالتی مدیاش کار شده....کاور هم که داره ولی فکر کنم طبق گفته ی شما کوچیک باشه، ولی یه قابلیت جالبی که داره اینه که موزیک پلیر لندسکیپ هم میشه:

این صفحه ریویو جی اس ام هم شاید بدردتون میخوره، جی اس ام خیلی از مالتی مدیاش تعریف کرده....

کد:
    اما یه وقتایی هم دلت میخواد خب یه خورده به ال جی فحش بدی...
    بشدت تایید میکنم! خودمم خیلی تاحالا به الجی فحش دادم، فاز میده! مثل دوربین ویوتی 2 و....

مرسی بابت ویرایش پست اول

4. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

خوب بعد از چند روزی اومدیم: دی
    در مورد پلیر که دیگه خیلی ضعیف شمردینش: دی

.
    دیگه اون al track اون بالا همه چیز رو مشخص می کنه
    .
    در مورد سی پی یو هم خیلی خوشم اومدش چون همون طور که فکرش رو میکردم ال جی Gcpu رو وارد گوشی ها کردش
    کمک موازی GPU به CPU یعنی بهترین بازدهی در 2D و 3D
    .
    بعد دوستان نمی دونم ولی این عکسه دیگه خیلی فکر کنم نامردی باشه

6. 4 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hassanbar2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این عکس کار دشمنان IPHON و دشمنان اسلام است (امام...)

واقعا آرنا کیفیت تصویرش از ایفون بهتره

همچنان در انتضار افت قیمت آرنا به سوگ مینشینیم
    Last edited by hassanbar2000; 10-12-2009 at 15:36.

8. این کاربر از hassanbar2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

واقعا آرنا کیفیت تصویرش از ایفون بهتره
    زیر نور آفتاب خیر ولی توی شرایط عادی و توی خونه، فکر کنم به خاطر پیکسل بیشتر کیفیت بیشتری داشته باشه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

کی گفته براساس آرتیست فقط میشه دید؟! جسارتا شاید اشتباه خوندی، همه ی گوشی های دیگه این قابلیت رو دارن، حالا اگه مثال الجی میخوای، کوکیه من Artist, Album, Tracks, Recent Played و کلا همه رو داشت....آرینا یه مالتی مدیا فونه، سری M یعنی موزیک هم هست، بیشتر از هر چیزی روی مالتی مدیاش کار شده....کاور هم که داره ولی فکر کنم طبق گفته ی شما کوچیک باشه، ولی یه قابلیت جالبی که داره اینه که موزیک پلیر لندسکیپ هم میشه:
    خوب بعد از چند روزی اومدیم: دی
    در مورد پلیر که دیگه خیلی ضعیف شمردینش: دی
    خب ظاهرا در مورد پلیر اشتباه کردم، اما همچنان اون چیزی نیست که من فکر میکردم!

خودمم خیلی تاحالا به الجی فحش دادم، فاز میده!

بعد جریان عکس چیه؟ من که عکسی نمیبینم! در مورد اینکه چه باگهایی وجود داشته، کدوما حل شده و کدوما هنوز هست اینجا رو ببینید:
    کد:
    انگار خیلی ها آرزوی تجربه کردن اندروید روی آرنا رو داشتن اما آخرش سرشون به سنگ خورده و عین بچه های خوب برگشتن s-class شون رو چسبیدن
    کد:
    عجب!

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بعد جریان عکس چیه؟ من که عکسی نمیبینم!
    فکر کنم برای شما قیلتره....

12. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dark Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

تعدادی محدود گوشی موبایل LG مدل KM900 Arena آکبند رنگ پوست پیازی به قیمت 320 هزار تومان بدون گارانتی به فروش میرسد.
    گوشی و تمامی لوازم جانبی آن اصلی و اورجینال میباشد.

بنده در آبادان مغازه دارم و بدلیل کم فروش بودن گوشی های LG در آبادان این تاپیک را ایجاد کردم.
    فقط برای خرید پ.خ بزنید...

14. این کاربر از Dark Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hassanbar2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مشکی بدون گارانتیش رو چند میفروشی؟؟؟ خریدارم

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

رنگ سفید نداری؟! آخه پوست پیازی دخترونست....نمیشه خرید...

17. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •