من یه رم 2 گیگ king max دارم که چیزای مهمی توش دارم اما وقتی باز می کنم و می خوام کاری توش کنم چه وردارم و یا چه بزارم همون پیغام remove write protected رو می ده . لطفا بگید چی کار کنم .
من یه رم 2 گیگ king max دارم که چیزای مهمی توش دارم اما وقتی باز می کنم و می خوام کاری توش کنم چه وردارم و یا چه بزارم همون پیغام remove write protected رو می ده . لطفا بگید چی کار کنم .
من از این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گذاشته بودی برنامه رو دانلود کردم و فرمت انجام شد و حافظه ام درست شد...خیلی ممنونم و خیلی کارم رو راه انداخت....
البته فلش من transcend اورجینال 4 گیگ بود
بازهم متشکرم
سلام
من یه فلش ترنسند 8 گیک دارم که چندین سال پیش خریدمش و کشویی هست (v10)
رایت پروتکت شده و آنلاین ریکاوری اصلا نمیشناستش اما ریکاوری تولز فرمتش کرد فضای 8 گیگش برگشت اما هنوزم رایت پروتکت هست .
کسی می دونه چه کار باید بکنم ؟
Last edited by smhoseini; 10-02-2012 at 22:09.
با سلام
من يه فلش transcend 16g دارم كه با نصب به سيستم اين پيغامو ميده و درايوي اضافه نميشه
![]()
سلام
منم قبلاً این مشکل رو داشتم
هر چی هم تو نت گشتم حل نشد
یه روز خود به خود درست شد
البته میتونی بازش کنی باید بری روی my computer راست کلیک کنی manege بعد بری روی device maneger بعد گزینه sis pci to usb enhance host contorol رو غیر فعال( disable) کن حالت usb 1 میشه میتونی باهاش کار کنی ولی سرعتش پایینه واسه کپی
اين نرم افزار را مي توان يك معجزه گر به تمام معنا براي فلاش هاي سوخته پاور سيليكون به حساب آورد چونكه فلشهايي كه با تمامي نرم افزار هاي موجود برگردانده نشده بودن و پيغامهاي مختلف خطا مانند NO DEVISE DETECTED -- NO MEDIA RECOGNIZE ---- INSERT A DISK IN DRIVE ---- THERE IS NO DISK IN DRIVE با اين نرم افزار فوق العاده بازگرداني ميشوند .
البته يك شرط اساسي براي بازگرداني وجود دارد كه حتما بايد بعد از اتصال فلش به يو اس بي كامپيوتر آنرا شناسايي كند بقيه كار را به عهده اين اعجوبه بگذاريد .
دارنده گان ساير انواع فلش كه نتوانسته اند از بقيه نرم افزارها جواب بگيرن 100 درصد توصيه مي كنم شانس خودشان را امتحان كنن.اميدوارم بتواند كمكشان كند خيلي قوي است .
اين را هم مي نويسم تا در زمان جستجو بقيه هم بتوانند اينجا را پيدا كنند
silicon power recovery -- تعمير و ريكاوري فلش مموري سيليكون پاور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by atteesh; 23-03-2012 at 14:17.
سلام من یه فلش پی کیو آی دارم 4 گیگه میزنم به کامپیوتر میشناسه اما بازش نمیکنه و میگه باید فرمت شه میزنم فرمت شه میگه رایت پروتکت
چی کنم ؟
با سلام
وقتی میخوام یه فلش و فرمت کنم این خطا رو میده:
the disk is write protected
وقتی ام میخوام بصورت دستی فایلهارو پاک کنم نمیشه.اصلا گزینه delete تو کلیک راست نیست
چکار باید بکنم؟
با تشکر
سه تا روش پایین تست کنید
روش اول
سرچ منوی استارت باز کنید داخلش دستور cmd وارد کنید بعدش روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید تو پنجره ای که بار میشه این دستور diskpart بزنید اینتر کنید بعد یک لیست از درایوهای شما رو نمایش میده بعد شماره دیسک خودتون که همون فلش میشه رو انتخاب کنید تو خط فرمان این دستور attributes disk clear readonly وارد کنید اینتر کنید
روش دوم
پنجره run اجرا کنید داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید تو صفحه ای که باز میشه به این مسیر پایین برین
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies
بعدش داخل پنجره سمت راست کلیک کنید یک Dword از نوع 32 بیتی درست کنید اسمش WriteProtect بزارین روش بعد دبل کلیک کنید مقدارش 1 وارد کنید رجیستری رو ببندین از نوع تست کنید این روشها رو داخل سایت اول نشوته من دو تاش گفتم
روش سوم
از برنامه لینک دوم استفاده کنید
سلام به دوستان
من یه فلش سونی دارم (البته روش زده سونی ، مال خودم نیست) که ویندوز نمیتونه فرمت کنه و با برنامه های خاصم همون ارور Write Protected رو میده. نرم افزار مطمئن و امتحان شده ای برا رفع این مشکل وجود داره؟ چند تا نرم افزار امتحان کردم جواب نمیده!
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)